-
Κριμα ρε σεις καινουριο αμαξι να βγαλει προβληματα.
-
το χειρότερο απ' όλα είναι να αγοράζεις ένα αυτοκίνητο για την αξιοπιστία του (η ακόμα χειρότερα μονο για αυτό) και τελικά να συνειδητοποιείς ότι όλες οι εταιρίες βγάζουν ελαττωματικά αυτοκίνητα.
πρέπει να είναι πολύ εκνευριστικό να έχεις προβλήματα σε καινούργιο αυτοκίνητο, κρίμα όντως
-
Γιατί το έγραψες στην πρώτη σελίδα
Απο συνηθεια υποθετω... Απλα ετσι ειναι το συνηθες σε κανα δυο αλλα φορουμ που ειμαι μελος (οχι αυτοκινητηστικα).
Ενταξει το A/C δεν θα με τρελλανει κιολας, απλα δεν θα πηγαινω πανω απο 120, που ουτως ή αλλως δεν πηγαινω γρηγορα με τα παιδια μεσα (ημουνα μονη μου οταν εκανα 'δοκιμες').
Συν οτι γενικα οταν ειμαστε εκτος πολης, δεν το αναβω, θεωρω οτι με τον ανεμιστηρα ο αερας ειναι αρκετα δροσερος απ'εξω λογω ταχυτητας.Πιστευω οτι το θεμα συναγερμου ειναι καθαρα λαθακι στην τοποθετηση απο τους εδω καθοτι το αμαξι δεν ηρθε με συναγερμο, μας ρωτησαν τι δωρο θελαμε, συναγερμο ή αισθητηρες παρκαρισματος.
Οποτε πιθανως να καναν κατι οι μαστορες στην τοποθετηση.Οσο για οτι δεν παιρνει παντα μπρος με την μια, το ξανατσεκαρα χθες και σημερα και πατωντας ΓΕΡΑ τον συμπλεκτη μου πηρε αμεσως ΚΑΘΕ φορα... χμμμμ, λετε να ηταν απλα κανα τετοιο χαζο θεμα, δηλαδη να μην τον ειχα τερμα πατημενο τις αλλες φορες?
Το κιβωτιο το κοιταξε και ο πατερας μου (μηχανικος) και μου ειπε οτι η οποια σκληραδα ειναι επειδη ειναι καινουριο και να μην με ανησυχει καθοτι δεν ακουγεται να εχει καποια τριβη αφυσικη. Οι ταχυτητες μπαινουν καλα.
Αυριο θα πεταχτω απο τον Παπαδακη που πανε και τα αλλα δυο Hyundai της οικογενειας να μου δει τον συναγερμο. Περισσοτερα αυριο!!
Thanx!! -
και τελικά να συνειδητοποιείς ότι όλες οι εταιρίες βγάζουν ελαττωματικά αυτοκίνητα.
Φιλε μου αυτο ειναι δεδομενο σε ο,τι και αν αγορασεις!! Οταν μιλαμε για χιλιαδες αμαξια στην καθε παρτιδα, ολο και καποιο θα υπαρχει που θα εχει ενα ελλατωματακι... και οχι μονο σε αμαξια οπως ειπα... απο κινητα μεχρι ηλεκτρικη σκουπα συμβαινει.
Να μου πεις, ναι αλλα η σκουπα δεν κανει χιλιαδες ευρωΤο σημαντικο για μενα δεν ειναι αν θα εχει προβληματα... αλλα πως θα αντιμετωπιστουν απο την εταιρια.
Για μενα ΑΥΤΟ φτιαχνει ή χαλαει την αξιοπιστια μια εταιριας... Οπως ειπα ειλικρινα πιστευω οτι ο συναγερμος ειναι πατατια του μαστορα που το εβαλε πριν μας το δωσουν... κανα καλωδιακι θα ειναι που δεν θα εχει συνδεσει... -
Ο χρήστης Chocoholix έγραψε:
............
Αυριο θα πεταχτω απο τον Παπαδακη που πανε και τα αλλα δυο Hyundai της οικογενειας να μου δει τον συναγερμο. Περισσοτερα αυριο!!
Thanx!!Ο Παπαδάκης ΔΕΝ είναι στο επίσημο δίκτυο της Hyundai. Εδώ και μερικά χρόνια δεν τον αναγνωρίζουν ούτε ως έμπορο ούτε ως επισκευαστή.
Και φυσικά αν βάλει χέρι στο αυτοκίνητο σου άτομο που δεν είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής, εγγύηση γιοκ...
-
Γιατί το έγραψες στην πρώτη σελίδα
Συν οτι γενικα οταν ειμαστε εκτος πολης, δεν το αναβω, θεωρω οτι με τον ανεμιστηρα ο αερας ειναι αρκετα δροσερος απ'εξω λογω ταχυτητας.
Στα αυτοκίνητα που δεν έχουν αιρκοντισιον ο αέρας είναι δροσερός , σε όσα όμως παρεμβάλεται κύκλωμα είναι μάλλον ζεστός...
-
και τελικά να συνειδητοποιείς ότι όλες οι εταιρίες βγάζουν ελαττωματικά αυτοκίνητα.
Φιλε μου αυτο ειναι δεδομενο σε ο,τι και αν αγορασεις!! Οταν μιλαμε για χιλιαδες αμαξια στην καθε παρτιδα, ολο και καποιο θα υπαρχει που θα εχει ενα ελλατωματακι... και οχι μονο σε αμαξια οπως ειπα... απο κινητα μεχρι ηλεκτρικη σκουπα συμβαινει.
Να μου πεις, ναι αλλα η σκουπα δεν κανει χιλιαδες ευρωΤο σημαντικο για μενα δεν ειναι αν θα εχει προβληματα... αλλα πως θα αντιμετωπιστουν απο την εταιρια.
Για μενα ΑΥΤΟ φτιαχνει ή χαλαει την αξιοπιστια μια εταιριας... Οπως ειπα ειλικρινα πιστευω οτι ο συναγερμος ειναι πατατια του μαστορα που το εβαλε πριν μας το δωσουν... κανα καλωδιακι θα ειναι που δεν θα εχει συνδεσει...καλά τα λες chocoholix . Aν και το να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο συνεργείο (όσο καλο και να είναι το after sales) e, είναι λιγάκι ψυχοφθόρο
-
Τίνα,
μπας κι έχεις χοντρό πατάκι ρε κοπέλα μου και δεν τερματίζει ο συμπλέκτης;
Μήπως αυτό ήταν στο ξεκίνημα;
ΥΓ: Αλήθεια απάντησέ μου σε τούτο: μήπως είσαι κανά troll; Τι ποστάρεις εδώ για βοήθεια; Αφού προφανώς ξέρεις περισσότερα απ΄ όλους εμάς;
-
Αλήθεια απάντησέ μου σε τούτο: μήπως είσαι κανά troll; Τι ποστάρεις εδώ για βοήθεια; Αφού προφανώς ξέρεις περισσότερα απ΄ όλους εμάς;
Ελπιζω αυτο να το ειπες πιο πολυ σε στυλ αστειου, οχι καθολου τρολ δεν ειμαι
Δεν νομιζω οτι ξερω και τοσα πολλα, απλα εχω περασει λιγο χρονο μεσα σε μηχανες λογω μπαμπα.Οσο για το πατακι, δεν ξερω... ειναι αυτο που ηρθε με το αυτοκινητο. Παντως οταν αλλαζω ταχυτητα, ειμαι σιγουρη οτι ειναι τερμα ο συμπλεκτης. Για την εκκινηση δεν ξερω γιατι συνηθως ταυτοχρονα βαζω και ζωνη, ή μιλαω και στα παιδια (που συνηθως δεν θελουν να φυγουν απο οπου ειμαστε και γκρινιαζουν), μπορει να ειμουνα αφηρημενη τις φορες που δεν μου πηρε αμεσως...
-
Αλήθεια απάντησέ μου σε τούτο: μήπως είσαι κανά troll; Τι ποστάρεις εδώ για βοήθεια; Αφού προφανώς ξέρεις περισσότερα απ΄ όλους εμάς;
Δεν νομιζω οτι ξερω και τοσα πολλα, απλα εχω περασει λιγο χρονο μεσα σε μηχανες λογω μπαμπα.Οσο για το πατακι, δεν ξερω... ειναι αυτο που ηρθε με το αυτοκινητο. Παντως οταν αλλαζω ταχυτητα, ειμαι σιγουρη οτι ειναι τερμα ο συμπλεκτης. Για την εκκινηση δεν ξερω γιατι συνηθως ταυτοχρονα βαζω και ζωνη, ή μιλαω και στα παιδια (που συνηθως δεν θελουν να φυγουν απο οπου ειμαστε και γκρινιαζουν), μπορει να ειμουνα αφηρημενη τις φορες που δεν μου πηρε αμεσως...
Αλήθεια ο συμπλέκτης με την εκκίνηση τι σχέση έχει
Επίσης για το θέμα με το A/C......... Αν ειναι ηλεκτρονικός ο κλιματισμός δεν θα πρέπει να επηρέαζει καθόλου τη απόδοση του. Αν ειναι απλό A/C ναι. Όπως το ειπες 1600άρι με 100 άλογα.. Πόσο βάρος έχει ?? Αν ζυγίζει πάνω από 1200 (βάλε και παιδιά και αποσκευές) ε τότε επιδόσεις τις ξεχνάς.
-
Αλήθεια ο συμπλέκτης με την εκκίνηση τι σχέση έχει
Δεν το εχω διασταυρωσει αλλα μου ειπαν οτι αν δεν ειναι πατημενος τερμα στην εκκινηση, σαν 'μετρο ασφαλειας' δεν θα παρει μπρος...
(και στο βιβλιο αναφερει οτι πρεπει να ειναι πατημενος οταν γυριζεις το κλειδι, το οποιο παντα το εκανα ακομα και στα πιο παλιας τεχνολογιας αμαξια που ειχα)Λοιπον πηρα την Λαμδα σημερα και μου εκλεισαν ραντεβου την Τεταρτη να παω να το αφησω να το δει ο ηλεκτρολογος για το θεμα του συναγερμου.
Το αμαξι ειναι βαρυ, δεν ξερω το ακριβες βαρος αλλα υπολογιζω οτι θα ειναι πανω απο 1200 κιλα ... αφου το Σουζουκι μου ειναι 934 κιλα και ειναι το το μισο σε μεγεθος απο αυτο.
Για να μην το θαβω ομως και τοσο, πιανει τα 100 αβιαστα, αθορυβα και χωρις να το καταλαβεις (με A/C).
θα σας πω περισσοτερα την Τεταρτη που θα το παω.. -
Δεν το εχω διασταυρωσει αλλα μου ειπαν οτι αν δεν ειναι πατημενος τερμα στην εκκινηση, σαν 'μετρο ασφαλειας' δεν θα παρει μπρος...
(και στο βιβλιο αναφερει οτι πρεπει να ειναι πατημενος οταν γυριζεις το κλειδι, το οποιο παντα το εκανα ακομα και στα πιο παλιας τεχνολογιας αμαξια που ειχα)Μήπως σου είπαν ότι πρέπει να είσαι έξω και να .. γυρίζεις την μανιβέλα πρώτα για να ξεκινήσει .
Λοιπόν πέρα από την πλάκα μου φαίνεται περίεργη για να μην πω επικίνδυνη (για την υγεία του αμαξιού) αυτή η πρακτική. Αλήθεια αφού περιστοιχίζεσαι από μηχανικούς, για ρώτα λεπτομέρειες..
Λοιπον πηρα την Λαμδα σημερα και μου εκλεισαν ραντεβου την Τεταρτη να παω να το αφησω να το δει ο ηλεκτρολογος για το θεμα του συναγερμου.
καλά όλοι οι συναγερμοί προβλήματα δημιουργούν και συνήθως δεν λειτουργούν σωστά. Δεν μου προκαλεί εντύπωση η περίπτωσή σου. (και δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι)
Το αμαξι ειναι βαρυ, δεν ξερω το ακριβες βαρος αλλα υπολογιζω οτι θα ειναι πανω απο 1200 κιλα ... αφου το Σουζουκι μου ειναι 934 κιλα και ειναι το το μισο σε μεγεθος απο αυτο.
Ναί όντως σχεδόν 1400 σύμφωνα με την μαμά...
http://www.hyundai.gr/hyundai/models/ma ... stics.htmlΓια να μην το θαβω ομως και τοσο, πιανει τα 100 αβιαστα, αθορυβα και χωρις να το καταλαβεις (με A/C).
θα σας πω περισσοτερα την Τεταρτη που θα το παω..Αυτό έλειπε να μην τα πιάνει Απλά ξέχνα την τυχόν νευρικότητα που ίσως είχες με τα παλιότερα αμάξια.
-
Εβερβιλλ χαλάρωσε λίγο...
Καταρχην,είτε έχει κλίμα είτε απλό αρκουδίσιον, το κόψιμο με την ενεργοποίηση αν έχεις μικρό μοτέρ θα είναι αισθητό, σε γενικές γραμμές μιλώντας. Αν έχει κλίμα με μοτέρ μεταβλητής συμπίεσης οκ, αλλά αυτό είναι ειδικότερη περίπτωση.
Κατα δεύτερον, αυτή η λειτουργία σχετικά με τον συμπλέκτη και το μιζάρισμα όντως υπάρχει σε ορισμένα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατα δεύτερον, αυτή η λειτουργία σχετικά με τον συμπλέκτη και το μιζάρισμα όντως υπάρχει σε ορισμένα αυτοκίνητα.
ένα από αυτά το Yaris.
-
Εννοείται ότι δεν περίμενα ένα troll να μου απαντήσει και να παραδεχτεί ότι είναι troll
-
troll? τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά? μιλήστε ελληνικά ρε
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
troll? τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά? μιλήστε ελληνικά ρε -
τρολ ειναι καποιος ο οποιος συνηθως ποσταρει ψευτικα θεματα για να γινεται κουβεντα και να παρασυρει τους αλλους συνηθως σε καυγαδες και μετα αποχωρει οταν οι αλλοι φαγωνονται μεταξυ τους
Φυσικα με ψευτικη ταυτοτητα
Και οταν τον ανακαλυψουν γινεται λουης φυσικα...Απο περιεργεια, γιατι ειναι επικινδυνο να ξεκινας την μηχανη (με το κιβωτιο στην νεκρα) πατωντας συμπλεκτη?
Σε λιγο θα βγω για ψωνια, θα δοκιμασω να βαλω μπρος χωρις συμπλεκτη ετσι να δω αν θα παρει... ειμαι περιεργη!! χεχε -
Ουπς ποσταραμε μαζι... αυτο που λεει ο φιλος παραπανω
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Εννοείται ότι δεν περίμενα ένα troll να μου απαντήσει και να παραδεχτεί ότι είναι troll
Σίγουρα τρολλάρει.
Πως γίνεται ένα Μάτριξ με ποιότητα κατασκευής που συγκρίνεται με χειροποίητη Ρολς, να εμφανίζει προβλήματα;
Αγορα Hyundai Matrix καινουριου μοντελου - Προβληματα!!