-
-
ο αεροσακος συνοδηγού που βρίσκεται με αυτό το ράφι που εχει?
-
Τι δε μου αρέσει:
- Το ηλίθιο ράφι μπροστά από το συνοδηγό.
- Οι αεραγωγοί που από ό,τι φαίνεται χάνουν την πρακτικότητα αυτών του Panda II [προς όφελος της 'ποιότητας';].
Οσο 'φτηνιάρικοι' κι αν φαίνονται οι αεραγωγοί του Panda II είναι εξαιρετικά πρακτικοί. - Το έχουμε συζητήσει μεν αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί το ότι, τουλάχιστον αρχικά, δεν προβλέπεται ζωηρή έκδοση.
_
-
Μου αρέσει, πάντως, πολύ περισσότερο απ' τη 'λουσσάτη' εικόνα που πρωτοείδαμε.
Το ράφι, απεναντίας, εμένα μου αρέσει, γιατί μου φέρνει στο μυαλό κάτι από πριμιτίφ απλότητα περασμένων δεκαετιών. Το θεωρώ, δε, πολύ πρακτικό.
-
Eξωτερικά μοιάζει με διασταύρωση του τωρινού με C3 Picasso, συμπαθητικό όμως (σε αντίθεση με το picasso),
για να το δούμε και live. Το εσωτερικό πολύ ευχάριστο, σαν να ανήκει σε αυτοκίνητο 3 γενιές μετά από το
τρέχον. Ο 0.9 σημάντική αναβάθμιση σε σχέση με τον 8v 1.2 του τρέχοντος. Μοιάζει ασυναγώνιστο πακέτο
συνολικά, για το κοινό που απευθύνεται. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σε κάποιον άρεσε τόσο πολύ το εσωτερικό, που λέκιασε το πίσω κάθισμα.
-
Η οθονη σου ειναι βρωμικη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η οθονη σου ειναι βρωμικηΛες να του άρεσε τόσο πολύ???
Που να δει και το ΚΙΑ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ο αεροσακος συνοδηγού που βρίσκεται με αυτό το ράφι που εχει?Δεν είναι απαραίτητος ο αερόσακος συνοδηγού. Το ράφι σε περίπτωση ατυχήματος λειτουργεί ως καπέλο/κράνος καθιστώντας περιττή την ύπαρξη αερόσακου.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μου αρέσει, πάντως, πολύ περισσότερο απ' τη 'λουσσάτη' εικόνα που πρωτοείδαμε.Το ράφι, απεναντίας, εμένα μου αρέσει, γιατί μου φέρνει στο μυαλό κάτι από πριμιτίφ απλότητα περασμένων δεκαετιών. Το θεωρώ, δε, πολύ πρακτικό.
+1. Περίπου σε τέτοιο στυλ ήταν και το ράφι στα Panda I / Seat Marbella...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητος ο αερόσακος συνοδηγού. Το ράφι σε περίπτωση ατυχήματος λειτουργεί ως καπέλο/κράνος καθιστώντας περιττή την ύπαρξη αερόσακου.
Και πάλι όμως, είναι το ίδιο;
-
Ποιό;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητος ο αερόσακος συνοδηγού. Το ράφι σε περίπτωση ατυχήματος λειτουργεί ως καπέλο/κράνος καθιστώντας περιττή την ύπαρξη αερόσακου.
Και πάλι όμως, είναι το ίδιο;
τώρα για να καταλάβω απαντάς σοβαρά???
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος'
[img έγραψε:
http://img684.imageshack.us/img684/1319/fiatalsalonedifrancofor.jpg[/img:lqdwxq90]Κοιτα να δεις που όντως ειναι πιο συμπαθητική αυτή η έκδοση... Το ανοιχτό ράφι μου αρέσει.
Κρίμα όμως που δε προβλέπεται άμεσα μια πιο δυνατή έκδοση. -
το ειδα απο κοντα στη Φρανκφούρτη και θα ελεγα πως μου αρεσε πολυ. Το εσωτερικο δεν παίζεται. Το εξωτερικο επισης ειναι πολυ προσεγμενο χωρις να τραβαει ιδιαιτερα τη προσοχη. Just a typical panda οπως θα επρεπε.
-
Μακάρι να είναι έτσι! Σε διαστάσεις πως είναι σε σχέση με το τωρινό;
-
Δεν έχω δει τους αριθμούς, αλλά σαν όγκος μου φάνηκε μεγαλύτερο σε όγκο αρκετά.
-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΕΚΔΟΣΗ?
-
Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΕΚΔΟΣΗ?OXIIIIII
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)