-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο 95άρης, πάντως, δεν έχει απλώς άλλη χαρτογράφηση.
Το χεις ψάξεις Κωστή να δεις διαφορές του δικού σου με της Y πχ?
o 95αρης νομίζω πως έχει τουρμπινα μεταβλητης γεωμετρίας...
Αυτό ακριβώς. Παραμένει, βέβαια, κατόρθωμά τους, πως το Punto με τον 85άρη - που δεν ξέρω τι τουρμπίνα έχει, αλλά τέσπα - να έχει μηδενικά τέλη - κάτω από 100gr CO2 - ενώ το Panda με τον 75άρη να πληρώνει. Εμάς έχει 125gr CO2, αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εμάς έχει 125gr CO2, αν θυμάμαι καλά.αν και η τετρακινηση δικαιολογει καποια αυξημενα νουμερα, ωστοσο
τα 125 νομιζω πως ειναι λιγο τραβηγμενα. (αν και τα 109 της δικινητης ειναι επισης καπως...)
οχι τιποτ' αλλο αλλα περνας και το 'ελληνικο' οριο
των 120gr οσον αφορα τα τελη κυκλοφοριας...
btw αν και νωρις, τι καταναλωση εχεις? -
Ναι, νταξ, ισχύει. Βέβαια γι' αυτό που είναι - δλδ όχι ένα καθαρόαιμο αυτοκινητάκι πόλης, αλλά αυτοκίνητο που αξιοποιείς και σε άλλες χρήσεις - καλά είναι. Φαντάζομαι, δλδ, τα υπόλοιπα τετρακίνητα έχουν μάλλον υψηλότερα αντίστοιχα κόστη.
Κατανάλωση στην πόλη, προς το παρόν έχει κάπου στο 5.5. Με περίπου 1300χλμ στο οδόμετρό του.
Υπολογίζαμε με τον φάδερ, πάντως, ότι χοντρικά στην πόλη έχει το μισό κόστος απ' το Bravo (150άρι).
-
Πολύ καλό νούμερο μου ακούγεται το 5,5 και ειδικά από τη στιγμή που είναι άστρωτο ακόμα. Η 4κίνηση δουλεύει full time ή μόνο όταν χάνει πρόσφυση?
-
Λέει ότι σε κανονικές συνθήκες 98% της ροπής μεταφέρεται εμπρός, και όταν αντιληφθεί έλλειψη πρόσφυσης δίνει και πίσω.
-
το εχουν σε ένα οδοιπορικό οι 4 τροχοι. μια χαρά αμαξακι για την πόλη κ για μικρες εξορμήσεις. Βεβαια οι ιταλοί δεν μπορούσαν να μην την κάνουν τη μαλακία, έτσι για το γούρι, κ του έβαλαν τον 75αρι κινητήρα κ όχι εξαρι σασμάν που έχει κ 5η θεόκοντη. 36χλμ/1000 στροφές? wtf μήπως είναι λάθος του περιοδικού?
-
Κάπου εκεί πρέπει να 'ναι. Θα το τσεκάρω σε λίγο.
-
Δεν ξέρω για το 4Χ4, αλλά το 4Χ2 είχε αρκετά μακριές σχέσεις:
Εδώ υπολογίζω (μαζί με την απώλεια απο το κοντέρ) περίπου 45 χλμ στις 1000σαλ με 5η
-
Με 5η 38,9
Fiat Panda Climbing 4x4 1.3 MultiJet 75 CV
.1ª 7,0
2ª 13,3
3ª 20,7
4ª 29,0
5ª 38,9
R 7,6 -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Δεν ξέρω για το 4Χ4, αλλά το 4Χ2 είχε αρκετά μακριές σχέσεις:
Εδώ υπολογίζω (μαζί με την απώλεια απο το κοντέρ) περίπου 45 χλμ στις 1000σαλ με 5η
σωστός. κόβει το μάτι σου 44 λεει το περιοδικό το 'απλό' ντίζελ
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ναι, νταξ, ισχύει. Βέβαια γι' αυτό που είναι - δλδ όχι ένα καθαρόαιμο αυτοκινητάκι πόλης, αλλά αυτοκίνητο που αξιοποιείς και σε άλλες χρήσεις - καλά είναι. Φαντάζομαι, δλδ, τα υπόλοιπα τετρακίνητα έχουν μάλλον υψηλότερα αντίστοιχα κόστη.Κατανάλωση στην πόλη, προς το παρόν έχει κάπου στο 5.5. Με περίπου 1300χλμ στο οδόμετρό του.
Υπολογίζαμε με τον φάδερ, πάντως, ότι χοντρικά στην πόλη έχει το μισό κόστος απ' το Bravo (150άρι).
για μόνο πόλη είναι καλουτσικο νούμερο...
τι στυλ οδήγησης έχετε ? -
Φτου, ξέχασα χτες να το δω. Πάντως θυμάμαι ότι στις 3.000 με 5η έχει κάπου 130, 130+.
Τέσπα...
red_monster, μετρημένο, ας το πω έτσι, τόσο ο φάδερ, όσο και εγώ (με το συγκεκριμένο ). Με την έννοια, δλδ, αλλαγές εκεί που καταλαβαίνουμε ότι δε ζορίζεται το μοτέρ (~1.500 με 2.000 παρά σ.α.λ.), ήρεμη επιτάχυνση, κτλ.
-
μαναρι γλυκο το παντακι
-
-
πόσο πιο ωραίο είναι από το απλό...
-
σε τι χρωμα?το σκουρο πρασινο δεν μου αρεσει...αλλα το μπλε καλο ε?και το ιταλιαν κοκκινο τρικαλο!
-
...ειδα χτες ενα μαυρο 4x4, σταματημενο και το χαζευα. Ωραιο ειναι, αλλα σε λευκο, και πρασινο νομιζω ειναι στα καλυτερα του...
Αυτο που ειδα ειχε δισκους πισω...Δεν εγραφε ομως εκδοση. Μονο το 75αρι diesel τους εχει, ή και το twinair? -
παντως εμενα μου αρεσει περισσοτερο το κανονικο το παντα απο το τζιπ...αν και δεν εχω δει τζιπ απο κοντα
-
Κι εγώ ένα μαύρο που 'χα δει πριν καιρό Κηφισιά δε μου πολυάρεσε. Πράσινο, πορτοκαλί και λευκό νομίζω είναι τα καλύτερά μου. Νομίζω, Γρηγόρη, ότι και το twinair δίσκους έχει πίσω, αλλά δεν είναι θέμα mjt ή twinair. Σε όλα τα τετρακίνητα πρέπει να 'χει δίσκους.
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
παντως εμενα μου αρεσει περισσοτερο το απο το ...αν και δεν εχω δει απο κοντα
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)