-
σκίστου τον πάτο από την αρχή ... αν είναι να βγάλει κάτι να το βγάλει νωρίς να στο αλλάξουν στην εγγύηση
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σκίστου τον πάτο από την αρχή ... αν είναι να βγάλει κάτι να το βγάλει νωρίς να στο αλλάξουν στην εγγύηση+oo
-
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι τύπος που λειτουργεί μ' αυτή τη λογική.
Πάντως απ' την Τρίτη που το γέμισα η μέση κατανάλωση έπεσε στο 5.7 (αποκλειστικά πόλη) με μέση ταχύτητα ~25.
-
οι 3000 σαλ ειναι καμποσες για diesel.
ακούμπα πανω στην ροπη.
για το ποτε θα ανοιξει το μοτερ (για να δωσει τις επιδοσεις-καταναλωσεις που μπορει) δεν εχω αποψη αλλα και τα 20-30.000 κμ, μην τα θεωρησεις παραλογο νουμερο. -
Και μαραθωνοδρόμος το νέο Panda!
http://www.autocar.co.uk/car-news/motoring/fiat-panda-secures-cape-town-london-world-records
-
Αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα Πέτρο.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδιά?
Έχω οδηγήσει το Fiat Punto Twinair και θα ήθελα και τη δική σας άποψη. Εμένα μου φάνηκε συνολικά ένα πολύ καλά στημένο αυτοκίνητο (π.χ. πατήματα, κρατήματα, φρένα, επιδόσεις, χώροι, ποιότητα, κοκ).
Το μόνο που κάπως με έχει ξενίσει είναι ο ήχος του δικύλινδρου κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης. Δεν τον έχω συνηθίσει είναι η αλήθεια. Βέβαια μετά από κάμποση ώρα οδήγησης, τείνω να τον ξεχάσω. Αλλά και πάλι αυτό το κρα-κρα-κρα του δικύλινδρου είναι από ενοχλητικό ως εθιστικό (προφανώς δεν έχω καταλήξει τι είναι περισσότερο)!
Είναι κριτήριο αυτό για να μην αγοράσει κάποιος το συγκεκριμένο αυτοκίνητο? Αρκετοί με τους οποίους έχω μιλήσει μου λένε ότι η χροιά του κινητήρα συνηθίζεται.
Τι λένε όσοι έχουν οδηγήσει τον Twinair?
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κωστή καλορίζικο καλοτάξιδο και καλολάσπωτο
-
Φχαριστώ Μάριε!
-
Εξαιρετικό σε περτικαλί....πολύ μου άρεσε.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εξαιρετικό σε περτικαλί....πολύ μου άρεσε.
Uploaded with ImageShack.us
Σαρακακης....
οντως πολυ ομορφο! -
Το 'χα πει και κάποιες σελίδες πριν.
-
Δεν θα πλατιάσω σχετικά με το Panda 4x4 1.3mjt αλλά Γαμεί!
Μακράν ο 1.5dci κινητήρας τριμπούρδελο σε σχέση με τον 1.3 mjt -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν θα πλατιάσω σχετικά με το Panda 4x4 1.3mjt αλλά Γαμεί!
Μακράν ο 1.5dci κινητήρας τριμπούρδελο σε σχέση με τον 1.3 mjt!?!?!?!?
Μου κανει εντυπωση αυτο που λες για τον dci... γιατι τον συγκρινεις με εναν 1,3mjet φιμωμενο στα 75 αλογα και σε ενα αμάξι με απωλειες μετάδοσης λογω τετρακινησης κλπ κλπ... -
Θα συμφωνήσω με θείο Κορσέρ γιατί ναι μεν στο 2κίνητο αρκούδι που έχω δοκιμάσει πετάει ο mjet, αλλά στο 4κίνητο πρέπει να ζορίζεται λιγάκι. Εκτός κι αν τον συγκρίνουμε με dci σε κάτι μούφα εκδόσεις με 70 άλογα και σε καρότσα Clio και πάνω.
-
Πετάω μπηχτές σε έναν γαλάκια κακεντρεχεί τρολλάκια που έχει το πλοίο της αγάπης
Πάντως τι 1.3, τι 1.5 το ίδιο και το αυτό. Λίγα κυβικά -
Πάντως το ίδιο μοτέρ με διαφορετική χαρτογράφηση δίνει πολλά περισσότερα άλογα σε διαφορετικές καρότσες. Με ένα διαφορετικό πρόγραμμα στο panda ακόμα και με απώλειες λόγω τετρακίνησης θα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Imho δεν είναι και τόσο άτυπη η σύγκριση με τον dci
-
Ο 95άρης, πάντως, δεν έχει απλώς άλλη χαρτογράφηση.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ο 95άρης, πάντως, δεν έχει απλώς άλλη χαρτογράφηση.Το χεις ψάξεις Κωστή να δεις διαφορές του δικού σου με της Y πχ?
-
o 95αρης νομίζω πως έχει τουρμπινα μεταβλητης γεωμετρίας...
Το Panda... τουλάχιστον το προηγουμενο το ειχαν χωσει τον 75αρι γιατι το κιβώτιο δεν αντεχε τις ροπες του 95αρη.... τουλάχιστον μια τετοια εξηγηση ειχα διαβασει τοτε... Πιθανα να ισχυει και στο παρών.
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)