-
-
-
-
-
-
-
Πλάκα κάνεις;;; Δικό σου είναι το βίντεο;
Δεν το πουλάς στα κανάλια;;;
Και που το βρήκες το ζωντανό κατευθείαν; Στην αρχή νόμιζα πως ήταν κλαδί, δεν φαντάστηκα πως ξαπλώνει έτσι αυτό το πράγμα. Μήπως να πήγαινες πιο μακρυά να τραβήξεις τα πλάνα;;;
-
Συγχαρητήρια για το video. Κυκλοφορεί καμία φήμη στην περιοχή για την προέλευση του κροκόδειλου, αλιγάτορα, ό,τι είναι ...
-
Πόσο μεγάλος είναι περίπου??
-
2 2.5 μετρα λενε (ειπαν οτι ειναι οικοσιτος και οτι τον αφησαν οταν μεγαλωσε πολυ και καλα τωρα..)
-
Στο βίντεο του κρουζάκια φαίνεται μικρός. Απορώ πάντως πως δεν πλάκωσαν οι σύντεκνοι με τα κουμπούρια ακόμα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Στο βίντεο του κρουζάκια φαίνεται μικρός. Απορώ πάντως πως δεν πλάκωσαν οι σύντεκνοι με τα κουμπούρια ακόμα.ε πεταει και λιγο ψηλα δεν νομιζεις? η περιμενες κανα γκοτζιλα? (ειπαν βεβαια οτι ειναι ζευγαρακι αλλα δεν εχουν δει καποιον αλλο κροκοδειλο )
-
Δεν ξέρω απο τι υψος τραβήχτηκε και ουτε έχει κάτι να μπορώ να συγκρίνω για να βγάλω άκρη.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν ξέρω απο τι υψος τραβήχτηκε και ουτε έχει κάτι να μπορώ να συγκρίνω για να βγάλω άκρη.υπαρχουν διαφορα βιντεακια απο drones που ψαχνουν κροκοδειλους στην αμερικη(βεβαια οκ ειναι απο τους μεγαλυτερους εκει αλλα οκ θα βγαλεις ακρη )
αυτο το βιντεο φανταζομαι θα το δεις στα ελληνικα Media σε λιγο καιρο
-
φωτογραφια του σκαι
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... is-kritis/
-
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Ο κροκοδειλάκης όπως τον είδα και τον κατέγραψα εγώ, δεν μου φαίνεται να ξεπερνάει το 1,70 σε μήκος.
Προφανώς κάποιος που τον είχε αγοράσει, όταν παλιότερα ( τώρα απαγορεύεται ) τα πουλούσαν για...οικόσιτα σε πετ σοπ, το βαρέθηκε ή το φοβήθηκε και το παράτησε στη λίμνη. Απαράδεχτη συμπεριφορά!!
Τώρα για το αστείο του πράγματος, έχει πέσει το γέλιο της αρκούδας με καλαμπούρια για τον κροκόδειλο, και με τους ντόπιους να μας κερνάνε ρακές και να τους απαντάμε αφού ήπιαμε 5-6 ποτηράκια, ότι με μερικές ρακές ακόμα θα δούμε και ιπτάμενους δεινόσαυρους!! -
Τα μέσα που αναπαράγουν το video σου το κάνουν με την άδειά σου;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τα μέσα που αναπαράγουν το video σου το κάνουν με την άδειά σου;Προφανώς αυτό είναι τεχνικά αδύνατο. Αν ρωτάς για τον ΣκαΪ, η απάντηση είναι ναι.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Τα μέσα που αναπαράγουν το video σου το κάνουν με την άδειά σου;
Προφανώς αυτό είναι τεχνικά αδύνατο. Αν ρωτάς για τον ΣκαΪ, η απάντηση είναι ναι.
Για τράβα μερικά εξώδικα, όπου δεν έχουν πάρει την άδεια σου, μπας και σφήξουν λίγο οι κώλοι γιατί το κάθε τσουτσέκι κλέβει οτι θέλει, όποτε το θέλει!
Χαλαρά θα το έκανα στην θέση σου!
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#