-
Πάντως θα ήθελα να δω το ύφος του αστυνομικού στον πρώτο που πήγε στο τμήμα και ανέφερε ότι υπάρχει ένας κροκόδειλος στην λίμνη...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντως θα ήθελα να δω το ύφος του αστυνομικού στον πρώτο που πήγε στο τμήμα και ανέφερε ότι υπάρχει ένας κροκόδειλος στην λίμνη... -
-
Δυο φορές την γλίτωσαν απο μετεωρίτη, ελπίζω την τρίτη να κάνει την δουλειά του...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πάντως θα ήθελα να δω το ύφος του αστυνομικού στον πρώτο που πήγε στο τμήμα και ανέφερε ότι υπάρχει ένας κροκόδειλος στην λίμνη...
Τώρα μας λένε ότι τον είχαν δει και άλλοι κάτοικοι, αλλά στον κίνδυνο να γελοιοποιηθούν αφού δεν υπήρχαν ντοκουμέντα, σιωπούσαν με την υποψία οτι το στιφάδο τους έπεσε βαρύ και το κρασί δυνατό.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ο Σήφης μου έκανε και πάλι τη χάρη και στήθηκε να τον κινηματογραφήσω με το drone μου, σε μία από τις όχθες της λίμνης.
Στο νέο μου video έκανα εναέρια πλάνα του Σήφη από το απέναντι βουνό!! Σε απόσταση περίπου 300 μέτρα!! Κατέβασα το κόπτερο ανάμεσα σε ξερούς θάμνους, σχεδόν 1 μέτρο από το νερό και από τον κροκόδειλο....Αυτός κρύφτηκε πίσω από ένα ξερό θάμνο, άνοιξε το στόμα και περίμενε....Ωραίο!
Γρήγορο φαίνεται. Ταχύτητα, υψόμετρο και εμβέλεια του; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Σήφης μου έκανε και πάλι τη χάρη και στήθηκε να τον κινηματογραφήσω με το drone μου, σε μία από τις όχθες της λίμνης.
Στο νέο μου video έκανα εναέρια πλάνα του Σήφη από το απέναντι βουνό!! Σε απόσταση περίπου 300 μέτρα!! Κατέβασα το κόπτερο ανάμεσα σε ξερούς θάμνους, σχεδόν 1 μέτρο από το νερό και από τον κροκόδειλο....Αυτός κρύφτηκε πίσω από ένα ξερό θάμνο, άνοιξε το στόμα και περίμενε....Ωραίο!
Γρήγορο φαίνεται. Ταχύτητα, υψόμετρο και εμβέλεια του;Ευχαριστώ REALZEUS.
Ταχύτητα 15m/s = 54 χλμ/ώρα
Εμβέλεια, από το εργοστάσιο = 1000m.Εχω δει σε βίντεο να το πηγαίνουν και πανω απο 5 χλμ.
Υψόμετρο, άγνωστο.Υπάρχουν βίντεο που το ανεβάζουν 1 ακομα και 2 χλμ. Αυτό όμως είναι λάθος και απαγορεύεται. -
Ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Είναι από το 1 μέτρο η λήψη που την κοπανάει ο... κορκοδειλας? Αν, ναι τότε είναι μάλλον μικρός....
-
Αν βάλω βιντεο απο την δουλειά μου, θα θεωρηθεί διαφήμιση;
-
if ain't p0rn, yes
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
if ain't p0rn, yesIt's not
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είναι από το 1 μέτρο η λήψη που την κοπανάει ο... κορκοδειλας? Αν, ναι τότε είναι μάλλον μικρός....Ναι, είναι στο 1 μέτρο περίπου. Σχεδόν το ''προσθαλάσσωσα'', πρόσεξε πως φαίνεται στο νερό ο αέρας από τους έλικες.
Βλέποντας τον Σήφη καλύτερα σε αυτό το βίντεο, υπολογίζω ότι είναι περίπου 2,5μέτρα. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Είναι από το 1 μέτρο η λήψη που την κοπανάει ο... κορκοδειλας? Αν, ναι τότε είναι μάλλον μικρός....
Ναι, είναι στο 1 μέτρο περίπου. Σχεδόν το ''προσθαλάσσωσα'', πρόσεξε πως φαίνεται στο νερό ο αέρας από τους έλικες.
Βλέποντας τον Σήφη καλύτερα σε αυτό το βίντεο, υπολογίζω ότι είναι περίπου 2,5μέτρα.πάντως το βιντεάκι αυτό κυκλοφορεί στα κρητικά πορταλς....το έδωσες?
-
μια τυπική μέρα στην Ταιβάν....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
μια τυπική μέρα στην Ταιβάν....Ουτε ένας ομως χωρίς κράνος!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
if ain't p0rn, yes
It's not
βάλ'το ντε
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι, είναι στο 1 μέτρο περίπου. Σχεδόν το ''προσθαλάσσωσα'', πρόσεξε πως φαίνεται στο νερό ο αέρας από τους έλικες.
Βλέποντας τον Σήφη καλύτερα σε αυτό το βίντεο, υπολογίζω ότι είναι περίπου 2,5μέτρα.πάντως το βιντεάκι αυτό κυκλοφορεί στα κρητικά πορταλς....το έδωσες?
Δεν χρειάστηκε να τους το δώσω. Στο ίντερνετ όταν κάτι κινεί το ενδιαφέρον, μεταδίδεται σε ταχύτητες dt.
-
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#