-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
kovathe πού έμεινες Αμοργό;
Aιγιαλη αλλα ψηλα με πανοραμικη θεα το λιμανι (και καμια 50αρια σκαλια για να ανεβεις ).
δε ξέρω τι γίνεται κάτω αλλά χαλκιδική πρώτο πόδι που ήμουν η ταυτοτητα μου ήταν το μόνο ελληνικό έγγραφο...ευτυχώς ήταν και μερικοί κύπριοι γιατί θα ξεχνούσα ότι είμαι ελλάδα...για ξενοδοχειακι μιλάω
λίγο καλύτερα τα πράγματα στη παραλία, λίγο άλλαζε η αναλογίαΤο ιδιο και Ναξο-Αμοργο. Τιγκα σε Γερμανους-Γαλλους (αντιστοιχα) τις περισσοτερες φορες στις ταβερνες ημασταν οι μονοι Ελληνες, αντε και κανα 2 αλλοι.
-
Λίγα λόγια για την αγαπημένη μου Μύκονο που το παιζα εναλλακτικός και τη σνόμπαρα εδώ και 5-6 χρόνια...
Το νησί απλά έχει ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πουθενά αλλού. Ναι επικρατεί ποζεριά, ναι χωρίς six pack ή πλαστικό βυζί δεν πας πουθενά, αλλά πραγματικά αξίζει να πηγαίνεις κάθε χρόνο 3-4 μέρες, να λιώνεις το κορμί σου και να γυρνάς γεμάτος.
Φέτος έμεινα εδώ καθώς το πολυαγαπημένο μου Palladium έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Τελικά πάντως ο Πλατύς Γυαλός είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για διαμονή καθώς είναι σε απόσταση 10-15 λεπτών από τα πάντα και είναι και κάπως πιο προσγειωμένες οι τιμές σε σχέση με τη χώρα.
Επειδή είχα καιρό να πάω, επισκέφθηκα όλα τα μαγαζιά που έχουν hype αυτή την περίοδο και δεν έψαξα για πιο ψαγμένα. Από παραλίες πήγα Ψαρρού, Ελιά, Καλό Λιβάδι και Πάνορμο. By far καλύτερη ο Πάνορμος με κρυσταλλινα νερά, φοβερή αμμουδιά και καλό κόσμο, στην πλειοψηφία τους Ελληνες. Η Ψαρρού (Nammos συγκεκριμένα) ήταν λίγο meh, ο ένας πάνω στον άλλο και μια γενική εσάνς ότι αν δεν κουβαλάς ένα 10000χιλιαρο πάνω σου είσαι ένα τίποτα. I'll pass next time. Στην Ελιά δυστυχώς από μαλακία μας, μας κλέψανε μια τσάντα με ένα iPhone 5S μέσα, ένα Tag του 2000χιλιαρου και κάνα 200αρι μετρητά. Μετά από πολύ κινητοποίηση (μεγάλη υπόθεση η δικτύωση στη νύχτα ) βρέθηκε το iPhone και το πορτοφόλι χωρίς τα μετρητά, ενώ χθες έγινε και μία σύλληψη υπόπτου. Ίδωμεν...
Για φαγητό πάλι το παίξαμε στα στανταράκια. Interni (καλό ~45-50€ το άτομο), Sol Y Mar (70+€ με κάτι ριζότα και 1-2 ορεκτικά ), Πετεινός (ψιλοτουριστικό στον Πλατύ Γυαλό αλλά ήταν δίπλα στο δωμάτιο μας, με κάνα 25αρι το άτομο). Τα υπόλοιπα γεύματα ήταν κρέπες απ' το Bougazzi!
Για βράδυ κάναμε μια γύρα σε όλα με σαφή προτίμηση στο Rock όπου συνήθως καταλήγαμε. Για ένα πρώτο χαλαρό πότο προτείνω είτε Suba (δίπλα στο Interni) είτε Ode (παλιά Αίγλη). Για κοκτέιλ το Queen είναι δυνατό αλλά έχει 16-19€ το κοκτέιλ και οι περισσότεροι εκεί ανοιγούν κάτι σαμπάνιες που είναι too much ακόμα και για την Αλεξανδράτου, στην πλειοψηφία τους Άραβες. Για κλείσιμο παίξαμε σε Rock και Guzel που είναι στανταράκια κι αυτά με το Rock να είναι πιο κεφάτο μαγαζί. Το Guzel των Σπετσών παίζει να είναι καλύτερο από αυτό της Μυκόνου. Γενικά πάντως τα ποτά δεν πέφτουν με τίποτα κάτω απ' το 10αρικο (13€ στο ΑΣΤΡΑ που ήταν και μετριότητα) ενώ η μίνιμουμ κατανάλωση σε τραπέζι για 4 άτομα στο Rock είναι 600€! Μη σας πω τι 600 πήραν...
Και μερικές λεπτομέριες που παλιότερα δεν θα τις πρόσεχα καν αλλά απ' ότι φαίνεται περνάνε τα χρόνια...
Καθαριότητα νησιού κακή! Τα σοκάκια έπρεπε να λαμποκοπάνε κι ας είναι δύσκολο με τις χιλιάδες κόσμου να περνάνε όλη μέρα. ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ κίνηση! Υποδομές 0 και ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει στους δρόμους. Για πρώτη φορά δεν πήρα αμάξι στις διακοπές μου και είχαμε γυναίκα οδηγό η οποία οδήγησε εν τέλει μόνο τη διαδρομή απ' το λιμάνι στο ξενοδοχείο. Κι αφού μας έφτασε μέχρι εκεί πάλι καλά να λέμε. Ομοίως και τα πάρκινγκ που πρέπει να έχεις καλύτερο βίσμα απ' ότι στο Νάμμος για ξαπλώστρα. Ειδικά Σάββατο βράδυ πρέπει να φάγαμε 40 λεπτά στο δρόμο για μια διαδρομή μερικών δεκάδων μέτρων. Θεωρώ ότι γι' αυτά που ζητάει το νησί οι υποδομές και οι προσφερόμενες υπηρεσίες έπρεπε να είναι επιπέδου Μονακό. Δεν γίνεται να πληρώνεις 5-6€ το λίτρο το νερό και να μην έχει πινακίδες να βρεις το δρόμο σου (για κάποιο άγνωστο λόγο οι google maps τον έπαιζαν πανηγυρικά στο νησί, ομοιως και οι apple maps ).
Αυτά τα ολίγα! Και του χρόνου να μαστε καλά!
-
Στεφαν... tag? Τπτ επιχρυσο ταμπελακι εννοεις;
-
Το ηθελες ολογραφως απεχθες τρολλ? Tag Heuer. Νταξει τωρα? Ηταν και δωρο αποφοιτησης...επεσε πολυ κλαμα...
Sent from my LG G3
-
Καλα, κουβαλατε τετοια ρολογια στην παραλια?
-
Στανταρακι σας είδαν και σας στάμπαραν. Περαστικά.
Γέλασα πολύ με την φάση του αυτοκινήτου ομολογώ.
-
βρώμικη η μύκονος ?? αν αναλογιστείς την διάταξη των οδών, τα μέσα αποκομιδής και την υπερπληθώρα κόσμου είναι αναλογικά καθαρότερη από οποιοδήποτε μεσογειακό νησί...
κατά τα άλλα, ναι είναι πανάκριβη, ναι είστε πανχαζοι που αφήσατε ταγκ σε τσάντα παραλίας αλλά οι άνθρωποι πουλάνε το νησάκι τους σαν φρέσκο φραντζολάκι μετά από μεθύσι ...
-
Με αυτά που διάβασα για την Μύκονο, δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσω ποτέ μου φαίνεται!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με αυτά που διάβασα για την Μύκονο, δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσω ποτέ μου φαίνεται!σαν κλασσικό ξερονήσι έχει αρκετό ενδιαφέρον, αν δε, πας λοου σιζον μάλλον θα την εκτιμήσεις κιόλας
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λίγα λόγια για την αγαπημένη μου Μύκονο [...] αλλά πραγματικά αξίζει να πηγαίνεις κάθε χρόνο 3-4 μέρες[...]ναι, η αλήθεια είναι ότι περιγράφεις μια τόσο θελκτική εικόνα για το νησί
[edit] με πρόλαβε ο Hi Fi
-
Με αυτά που διάβασα για την Μύκονο, δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσω ποτέ μου φαίνεται!Έχω πάει μόνο Ιούνη και Σεπτέμβρη και ήταν πολύ καλά.
Ιούλιο-Αύγουστο, δεν είναι να πατήσεις.
Τη φάση με το Tag σκέφτομαι και γελάω μόνος μου -
Γιατί ρε συ γελάς, πως θα ξέρουν την ώρα χωρίς ρολόι;
-
Γιατί ρε συ γελάς, πως θα ξέρουν την ώρα χωρίς ρολόι; -
Με αυτόν το δυσφημιστικότατο κείμενο που έγραψε ο stefan για τη Μύκονο μέχρι και με αγωγή αποζημίωσης κινδυνεύει από το Δήμο Μυκόνου
@HF Προφανώς αν βάλεις πόδι αυγουστιάτικα στη Μύκονο, και δεν είσαι trendy νεαρός που πας για να σε καμαρώσουν, θα τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα.
Η Μύκονος όμως είναι ωραίο νησί, υπάρχει λόγος που έγινε αυτό που είναι σήμερα. -
τω όντι
[Το να σου κλέψουν κάτι κόστους 2k γιατί είναι αστείο; ]
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Με αυτόν το δυσφημιστικότατο κείμενο που έγραψε ο stefan για τη Μύκονο μέχρι και με αγωγή αποζημίωσης κινδυνεύει από το Δήμο Μυκόνου
@HF Προφανώς αν βάλεις πόδι αυγουστιάτικα στη Μύκονο, και δεν είσαι trendy νεαρός που πας για να σε καμαρώσουν, θα τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα.
Η Μύκονος όμως είναι ωραίο νησί, υπάρχει λόγος που έγινε αυτό που είναι σήμερα.Με αυτό που έγραψες, με πείθεις περισσότερο, λέω να πάω καμία βόλτα να με καμαρώσουν, τώρα που είμαι ακόμη νέος, ωραίος και εν γένει γαμάτος!
-
η Μύκονος είναι πανέμορφο νησί και δικαίως πάει κωλοφεράτζα τους επισκέπτες... τώρα αν πας αύγουστο τα θέλει το κωλομέρι σου
αστείο δεν είναι να σου κλέψουν αντικείμενο 2κ, αστείο είναι να το κουβαλάς μαζί σου σε μέρος που ξέρει από πριν οτι η πιθανότητα να στο σηκώσουν είναι αυξημένη, και δη ένα τόσο αχρείαστο αντικείμενο, και στην τελική έσκασες κάποιος 2κ για αδιάβροχο ρολόι και σκας άλλα τόσα για σέρβις, ΒΟΥΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟ
-
Η Μύκονος όμως είναι ωραίο νησί, υπάρχει λόγος που έγινε αυτό που είναι σήμερα.Με αυτό που έγραψες, με πείθεις περισσότερο, λέω να πάω καμία βόλτα να με καμαρώσουν, τώρα που είμαι ακόμη νέος, ωραίος και εν γένει γαμάτος!
Θα σε εντοπίζουν και εύκολα λόγω αντανάκλασης του ηλίου στο γλόμπο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τω όντι[Το να σου κλέψουν κάτι κόστους 2k γιατί είναι αστείο; ]
Δεν είναι αστείο που το έκλεψαν, μην ασχολείσαι με τον Asimov, είναι χαιρέκακος!
Δεν είδες την αντίδρασή του στην -απόλυτα- φυσιολογική μου ερώτηση; Του λέω πώς θα βλέπουν την ώρα χωρίς το Tag Heur των 2Κ κι αυτός γελάει, αντί να δώσει μια απάντηση! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα σε εντοπίζουν και εύκολα λόγω αντανάκλασης του ηλίου στο γλόμπο
Αφού το ξέρεις πως είναι στυλ και επιλογή, παρά κάτι άλλο, μην γίνεσαι τώρα ζουλιάρης!
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ