-
Για UK έχουμε καμια πρόταση;
Λονδίνο - Εδιμβούργο - Midlands εξαιρούνται.
-
Θα σου έλεγα Derby αλλά δεν θες. Ουαλία έχει παρα πολλά ωραία μέρη, ωραίες διαδρομες και μεγάλη ποικιλία. Snowdonia για βουνό πχ
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα σου έλεγα Derby αλλά δεν θες. Ουαλία έχει παρα πολλά ωραία μέρη, ωραίες διαδρομες και μεγάλη ποικιλία. Snowdonia για βουνό πχSent from Corsair's brick
Derby έχουμε πάει μωρέ και δεν ξετρελαθήκαμε.
Μάλλον για Ουαλία μας κόβω... Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω παραπάνω όταν έρθει η ώρα.
-
Αν είχες ξετρελαθει με το Derby θα σου έλεγα να πας να σε κοιτάξει γιατρός
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν είχες ξετρελαθει με το Derby θα σου έλεγα να πας να σε κοιτάξει γιατρόςSent from Corsair's brick
Μιας και είμαστε λοκάλια (τρομάρα μας) τα έχουμε ψιλογυρίσει τα Midlands και με εξαίρεση 1-2 μέρη δεν βρήκαμε κάτι να αξίζει.
-
Για road trip ψάχνεσαι viper?
-
Κορνουαλη...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Lake District?
-
Επίσης εξαιρετική η lake district
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για road trip ψάχνεσαι viper?Όχι απαραίτητα, αλλά δεν μας χαλάει να πρέπει να κάνουμε ΜΠΟΛΙΚΑ χιλιόμετρα οδικώς. Αφού το έτερον ήμισυ την πάλεψε για Εδιμβούργο το πάσχα, δεν έχουμε θέμα.
Κορνουάλη και lake district (είχα πάει μόνος πριν χρόνια (Keswick?) και μου άρεσε πολύ!) είναι στα to do's, ευχαριστώ.
Το αυτό και για Somerset και Brighton.
-
Brighton να πας για μπουγάτσα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Brighton να πας για μπουγάτσαSent from Corsair's brick
Με τυρί;
Για μπάνιο σίγουρα δεν θα πάω πάντως...
-
να προτεινω βορεια χαιλαντς? (προσωπικα μου αρεσαν ειδικα οταν εχει ομιχλη )
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
να προτεινω βορεια χαιλαντς? (προσωπικα μου αρεσαν ειδικα οταν εχει ομιχλη )Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψη;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψη;
ουτε τοτε που πηγα ειχα(στο aberdeen ειμουν και μου λεει μια ξαδερφη να παμε προς τα εκει) τα δυο μερη που πηγα Lochinver(εχει ωραιο φαγητο εκει αν και δεν θυμαμαι ουτε καν ονοματα να σου πω..+ εχει τρομερες πιτες) και appin(αμα σου αρεσουν τα καστρα) ηταν σιγουρα απο τα καλυτερα (αναλογα και τι ψαχνεις εκει πανω..)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κορνουαλη...Sent from my Neo V using Tapatalk.
συνταξιουχοι και ετσι φαση;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψη;
ουτε τοτε που πηγα ειχα(στο aberdeen ειμουν και μου λεει μια ξαδερφη να παμε προς τα εκει) τα δυο μερη που πηγα Lochinver(εχει ωραιο φαγητο εκει αν και δεν θυμαμαι ουτε καν ονοματα να σου πω..+ εχει τρομερες πιτες) και appin(αμα σου αρεσουν τα καστρα) ηταν σιγουρα απο τα καλυτερα (αναλογα και τι ψαχνεις εκει πανω..)
Κάναμε το πάσχα ένα τουρ στα highlands αλλά ήταν μονοήμερο οπότε περιοριστικάμε στο ΠΟΛΥ τουριστικά. Θα το έχω κατα νου αν μου τη βαρέσει ξανά για οδήγηση.
-
Isle of skye και τριγυρω, εχω ποσταρει. ΧΩΣΟΥ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Isle of skye και τριγυρω, εχω ποσταρει. ΧΩΣΟΥΚαλα ρε άνθρωπα, οδικώς το έκανες;
Αν ψηθεί η θα το κανονίσω...!
-
Εδω κατεβηκα απο τρομσο ελλαδα, εκει θα κολουσα? φανταζομαι και τα αλλα νησια αξιζουν, αλλα δεν εχω ιδεα
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ