-
Žurek θα φας. Επισης να πας στο ορυχειο αλατιου κοντα στην κρακοβια
-
Αξίζει το ορυχείο, όντως.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
το αφήνω κι εδώ:
This Amazing Video Of Northern India Shot In 4K Ultra HD Will Take Your Breath Away
This beautiful footage of locations from Agra, Udaipur, Jodhpur, Khichan, Jaipur, and Delhi is shot by Jacob and Katie Schwarz in 4k (Ultra HD) resolution. The video is shot so meticulously that the frames come alive when you view them in 4k.
To view this breathtaking video in 4k, click on the gear icon and select the 2160p option
The video is like a secret about a secret. The more it tells you, the less you know and the more you yearn to visit the places in reality.
Incredible India!
Incredible **!**ndia
Μαζί με τα διάφορα [to say the least] δυσάρεστα, παραμένει από τα λίγα πραγματικά μαγικά μέρη του κόσμου
-
http://www.raildude.com/gr/
δρομολόγια τρένων στην Ευρώπη -
Πραγματικά απίστευτο βίντεο Όποιον ακούσεις να σου λέει εντυπώσεις από Ινδία πάντως είτε που θα σου πει ότι την λάτρεψε, είτε ότι δεν ξαναπατάει το πόδι του
in other words, ήμουν για λίγες μέρες τσεχία και έχω να πώ ότι αν κάποιος θέλει να πάρει μια πραγματική γεύση αυτής της χώρας να μείνει μακρυά από πράγα Brno και Olomouc είναι δύο πολύ δυνατοί προορισμοί για χαλαρές βόλτες, εγώ γυρισα και αρκετά την εξοχή και καθόλου τουριστικοί.
-
Α να πω και δω οτι Αυστρια (Τιρολο) ηταν οντως φανταστικη!
Χαλστατ τι μερος ηταν αυτο! (Thanks και για τις πληροφοριες!)
Και οι υπολοιπες λιμνες....
Καναμε και την αλπικη δαδρομη Γκλοσκλοκνερ με ενα Πολο 60 αλογων , προσπερναγαν κατι Αστον Μαρτιν και τα supersport ταπα! Ανεβαινεις στα 2.500 υψομετρο και φτανεις μεχρι τον παγετωνα παστερτζε...
Γενικα ολη η επαρχια ειναι σαν να εισαι μεσα σε καρτ-ποσταλ συνεχεια...
Ειμασταν κωλοφαρδοι και με τον καιρο (μονο την 1η μερα εβρεχε Σαλτζμπουργκ) τις υπολοιπες χτυπαγε 25αρες+ με λιακαδα και καναμε και μαυρισματακι μουρλια.
Και η μασα! Μπυρονια θεικα, λουκανικα, χοιρινα κοτσια, χοιρινα παϊδακια, γλυκα θεικα.... πηρα 2 κιλα σε 1 βδομαδα!!
Μπορει να ηταν και ογκος βεβαια -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πραγματικά απίστευτο βίντεο Όποιον ακούσεις να σου λέει εντυπώσεις από Ινδία πάντως είτε που θα σου πει ότι την λάτρεψε, είτε ότι δεν ξαναπατάει το πόδι τουin other words, ήμουν για λίγες μέρες τσεχία και έχω να πώ ότι αν κάποιος θέλει να πάρει μια πραγματική γεύση αυτής της χώρας να μείνει μακρυά από πράγα Brno και Olomouc είναι δύο πολύ δυνατοί προορισμοί για χαλαρές βόλτες, εγώ γυρισα και αρκετά την εξοχή και καθόλου τουριστικοί.
Cesky Krumlov πήγες?
Κάλα για τη Πραγα διαφωνω αλλα οκ δεν είμαι αντικειμενικός -
Πραγματικά απίστευτο βίντεο Όποιον ακούσεις να σου λέει εντυπώσεις από Ινδία πάντως είτε που θα σου πει ότι την λάτρεψε, είτε ότι δεν ξαναπατάει το πόδι τουin other words, ήμουν για λίγες μέρες τσεχία και έχω να πώ ότι αν κάποιος θέλει να πάρει μια πραγματική γεύση αυτής της χώρας να μείνει μακρυά από πράγα Brno και Olomouc είναι δύο πολύ δυνατοί προορισμοί για χαλαρές βόλτες, εγώ γυρισα και αρκετά την εξοχή και καθόλου τουριστικοί.
Αυτο που λες για πραγματικη γευση τσεχικης πολης οντως ισχυει παντου ομως..Μονο αν αποφυγεις τα τουριστικα μερη κ πας βαθυτερα εκει που συχναζει ο εσωτερικος τουρισμος καθε χωρας καταλαβαινεις κ μαθαινεις πραγματα γι αυτην.
Στο Λονδινο ειχα παει 4 φορες , καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια , στην προσφατη μου ομως επισκεψη εμεινα σε προαστιο του Λονδινου, πηγαινα σε δαση κ λοφους , ετρωγα σε γαστροπαμπ στην μεση του πουθενα που πανε μονο Αγγλοι κ οχι τουριστες κ γενικα ειδα την αλλη Αγγλια...
Για Ινδια δεν νομιζω να ηθελα να παω , πλεον στα 37 κ εχοντας ταξιδεψει αρκετα , νομιζω 2 ταξιδια μου λειπουν 1)Αυστραλια και 2) Ιαπωνια.. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πραγματικά απίστευτο βίντεο Όποιον ακούσεις να σου λέει εντυπώσεις από Ινδία πάντως είτε που θα σου πει ότι την λάτρεψε, είτε ότι δεν ξαναπατάει το πόδι του
in other words, ήμουν για λίγες μέρες τσεχία και έχω να πώ ότι αν κάποιος θέλει να πάρει μια πραγματική γεύση αυτής της χώρας να μείνει μακρυά από πράγα Brno και Olomouc είναι δύο πολύ δυνατοί προορισμοί για χαλαρές βόλτες, εγώ γυρισα και αρκετά την εξοχή και καθόλου τουριστικοί.
Cesky Krumlov πήγες?
Κάλα για τη Πραγα διαφωνω αλλα οκ δεν είμαι αντικειμενικόςΝαι, εχω παει και κει και carlovy vary. Πραγα εχω ποσταρει καπου ωραια tips, αλλα αυτο που την χαλαει ειναι οτι ειναι overflooded απο τουριστες και ως μικρη πολη φαινεται
-
Οκ καταλαβαίνω τι εννοεις ,εγω απλά εχω ζησει και εχω δουλεψει Πραγα εχω πολλους καλους φιλους Τσέχους κτλ..
Απλά τη λατρευω και τη νοσταλγω...Είναι τελείως διαφορετική η καθημερινοτητα σε σχέση με αυτο που προσλαμβάνει καποιος που πάει για τουρισμό. -
Και το Μαριάνσκε λάζνε (ή κάπως έτσι) ήταν όμορφο αλλά και το Τερεζίν ενδιαφέρον (λόγω του στρατοπέδου συγκεντρώσεως).
edit: Και το τελκ ήταν κάτι το διαφορετικό.
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Οκ καταλαβαίνω τι εννοεις ,εγω απλά εχω ζησει και εχω δουλεψει Πραγα εχω πολλους καλους φιλους Τσέχους κτλ..
Απλά τη λατρευω και τη νοσταλγω...Είναι τελείως διαφορετική η καθημερινοτητα σε σχέση με αυτο που προσλαμβάνει καποιος που πάει για τουρισμό.Πασο τοτε, γιατι κι εγω εκει ημουν με λοκαλια
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Στο Λονδινο ειχα παει 4 φορες , καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια , στην προσφατη μου ομως επισκεψη εμεινα σε προαστιο του Λονδινου, πηγαινα σε δαση κ λοφους , ετρωγα σε γαστροπαμπ στην μεση του πουθενα που πανε μονο Αγγλοι κ οχι τουριστες κ γενικα ειδα την αλλη Αγγλια...Το αυτό!
Κατέβηκα 2 σερί ΣΚ Λονδίνο και επειδή τα τουριστικά λίγο-πολύ τα είχαμε δει, πλακώσαμε να περπατάμε...!
Άλλη πόλη! Όλος ο πλανήτης μέσα σε μερικά οικοδομικά τετράγωνα!
-
Mωρέ κι εγώ τα ίδια στο παρίσι, αλλά όπως και να το κάνεις η επαρχία στην Τσεχία δίνει μια τελείως άλλη εικόνα, πολύ πιο αυθεντική, ειδικά αν είσαι και με ντόπιους
-
....με ντοπιους.
Το κλειδι για να περασεις τελειες διακοπες και να δεις πραγματα που ο τουριστας δυσκολα θα δει. -
Τρίφτη, το carlovy vary πώς σου φάνηκε; Εμένα δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε, αν κι οι περισσότεροι μου έλεγαν τα καλύτερα.
-
Mωρέ κι εγώ τα ίδια στο παρίσι, αλλά όπως και να το κάνεις η επαρχία στην Τσεχία δίνει μια τελείως άλλη εικόνα, πολύ πιο αυθεντική, ειδικά αν είσαι και με ντόπιουςΑυτό με τους ντόπιους (ή 'ντόπιους') ξαναπες το...!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τρίφτη, το carlovy vary πώς σου φάνηκε; Εμένα δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε, αν κι οι περισσότεροι μου έλεγαν τα καλύτερα.Ουτε κι εμενα με τρελανε ( ειδικα εκεινο το απαραδεκτο εκτρωμα στο εμπα )
Cesky krumlov πολυ πιο ομορφο.Προσωπικα, στις διακοπες μου πλεον αναζηταω την cultιλα
Μολις τελειωσω με ευρωπη, ενεκα ευας, θα πρεπει να βαλω στο στοχαστρο τπτ ινδιες -
Btw, στο γυρισμό πέρασα απο Bremen, πολύ όμορφη πόλη, αν κάποιος βρεθεί στο βορρα.
Must η επίσκεψη στο kunsthalle, στο οποίο μέχρι τέλος? Ιούνη έχει μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ έκθεση πικάσσο, με θέμα η γυναίκα στο έργο του.
Μου φυγαν τα σαγώνιαhttp://www.kunsthalle-bremen.de/ausstel ... service-1/
-
Btw, στο γυρισμό πέρασα απο Bremen, πολύ όμορφη πόλη, αν κάποιος βρεθεί στο βορρα.+1
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ