-
2). Προυσσό μην πας. Κιτς.
Προτείνω Φιδάκια Τσαγκαράλωνα.
Φιδάκια φάση, έχει ένα ωραίο καφενεδάκι
Τσαγκαράλωνα συν θέα.
Επίσης στο κατέβα για Μ.΄Χωριό, μη ξεχάσεις Κορυσχάδες.
Επίσης, έπικ διαδρομή σαν θέαμα + φύση είναι ο πάνω κύκλος από διασταύρωση Κρίκελου - Καρπενησίου, δεξιά / βόρεια για Αγ. Χαράλαμπο, Αγ. Τριάδα και βγαίνεις στο χιονοδρομικο. Φτάνεις ως τα 1850 μέτρα.
Όλα τα άνωθεν άσφαλτος.
-
noted! thanx
βεβαια θα εχω παιδια μαζι, και αμα βρεχει το περπατημα στα χωρια θα ειναι δυσκολο, αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι μετεωρολογοι θα πεσουν εξω και θα κρατησει ο καιρος!
ωραιες οι διαδρομες σου, ελπιζω να μη θελει αλυσιδες γιατι δεν θα εχω
-
Αν χιονίσει, θα έχει κόσμο, θα καθαρίσουν το δρόμο, δε θα έχεις θέμα. Τα δε Φιδάκια ειναι πολύ πιο χαμηλά, απλά θα έχει λιγότερη κίνηση, πρόσεξε για παγωνιές κτλ...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αν χιονίσει, θα έχει κόσμο, θα καθαρίσουν το δρόμο, δε θα έχεις θέμα. Τα δε Φιδάκια ειναι πολύ πιο χαμηλά, απλά θα έχει λιγότερη κίνηση, πρόσεξε για παγωνιές κτλ...αν έχει παγωνιές, όχι μόνο αλυσίδες θέλει για να πας φιδάκια αλλά και με αυτές ζορίζεσαι. Έχει ένα κεκλιμένο κομμάτι που δεν το χτυπάει ήλιος ποτέ, που είναι λίγο γμστα. Ιύτε πεζός δεν καταφέρνεις να σταθείς. Γλυστράς από μόνος σου στην κατηφόρα Μαύρος πάγος or smthng. Έβγαινες από το αυτοκίνητο και κρατιόσουν από την πόρτα για να μη φύγεις πίσω
Μου είχε τύχει και σκηνικό που σταματάει ένα αμάξι (με αλυσίδες) για να βοηθήσει κάποιον που είχε κολλήσει. Όσο βοηθούσαν τον άλλο, είδαν το (από ώρα σταματήμενο) αυτοκίνητό τους να φεύγει στο γκρεμό Εμείς τους πετύχαμε στη φάση που ο γερανός έπαιρνε το προς βοήθεια αυτοκίνητο, γιατί δεν μπορούσε να ξεκινήσει ούτε με αλυσίδες. Φυσικά ούτε εμείς μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μετά, και ευτυχώς που δέησε ο γερανός και γύρισε γιατί ήταν σίγουρος ότι θα ήμαστε ακόμα εκεί
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αν χιονίσει, θα έχει κόσμο, θα καθαρίσουν το δρόμο, δε θα έχεις θέμα. Τα δε Φιδάκια ειναι πολύ πιο χαμηλά, απλά θα έχει λιγότερη κίνηση, πρόσεξε για παγωνιές κτλ...Σημερα το απόγευμα στην επιστροφή (ειχε πιασει γερο χιονι) , πλησιάζω το τούνελ Τυμφρηστου και με ζωνουν τα φιδια
Με το που βγαινω, ασπρο κατω
Παω να στριψω αριστερα (πινακιδα για Αθηνα) στην ανηφοριτσα.. τιποτα, καναμε σκι....
Αξία αλυσίδων που αγορασα Πεμπτη βράδυ για το σκοπο υτου του ταξιδιού (αν και ολοι μου λεγανε δε θα χρειαστει): 15ευρω
(φτηνιαρικες αλλα για μια φορα θα κανανε)
Ψυχολογικη αξια το να ξερω οτι τουλαχιστον μπορω να βαλω αλυσιδες? Ανεκτίμητη.. τι να λεμε τωρα....Ευτυχως παντως τελικα εκανα πισω στο ισιωμα να παρκαρω να φορεσω αλυσιδες, και ειδα ενα δρομο που πηγαινε ευθεια απο το τουνελ , περασανε κανα δυο αμαξια και λεω θα παω και εγω απο εκει
ειχε και εκει χιονι στρωμένο αλλα σιγα σιγα παλευοτανε, δεν το εχασα πουθενα, και περασαμε χωρις αλυσιδες -
η φάση πάντως κανω μπανιο στη θερμαινόμενη πισίνα και γυρω στις τζαμαριες στο ξενοδοχειο (Montana) βαραει χιονοθυελλα, ηταν μνημιώδης
-
Έχει πάει κανας συμφορουμίτης Κορσική?
Ξέρουμε τπτ για τα φερυ από Γαλλία? με το δίπλωμα ταχυπλόου μπορώ να πάρω απόπλου απο νίκαια με την εύα ή έχω θέμα με τον νηογνώμονα -
Που την εχεις ασφαλίσει; Πρεπει να ξέρεις να στελνεις ΚΧ και 216 σε τριγωνικό ραντάρ για να πλεύσεις στην περιοχή.
Y.Γ. Όλες οι εταιρείες αμα σε κόψει ο νηογνώμονας http://www.directferries.co.uk/corsica.htmSent from my Nexus 4 using 3
-
Εχω σημαία ελβετίας
Το έχω δεί αυτό, αλλά αναρωτιέμαι από που συμφέρει να πάρω και κατα πόσο είναι δυνατό να αγοράσω εισητήριο επι τόπου, μιας και είναι δυσκολο να υπολογίσω ακριβώς τί ώρα φτάνω.
-
επειδή έχω καιρό να βγω εκτός Ε.Ε , για Κων/πολη χρειάζεται να δηλώσω στο εδώ αεροδρόμιο τυχόν ηλεκτρ. συσκευές (φωτό , κάμερα κ.λ.π) ?
Y.Γ
Εκεί που ησύχασαν με τον Ερντογάν και τα σκάνδαλα , ήρθε και ο θάνατος του πιτσιρικά κ πάλι κώλος είναι η Ταξίμ..@drifti
έχεις καμμιά καλή περίπτωση για φαγητό στην Πόλη?
κανα 2 βραδιές θα φάω κανά '' βρώμικο'' σε παραδοσιακή ταβέρνα , θέλω όμως και μια βραδιά specialle internationale.. -
Ό,τι ήξερα το έγραψα, αν θες κυρίλα δοκίμασε κατα το βόσπορο για ψάρι, αν και εμένα δε με τρέλανε, πολύ γκλαμπουριά για τα γούστα μου. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρχουν καλά εστιατόρια προς τα εκεί. Ετοιμάσου βέβαια να στον ακουμπήσουν ελαφρώς
-
giannik εκεί που θα μείνεις έχει μπόλικα φαγάδικα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξέρουμε τπτ για τα φερυ από Γαλλία? με το δίπλωμα ταχυπλόου μπορώ να πάρω απόπλου απο νίκαια με την εύα ή έχω θέμα με τον νηογνώμοναΠήγα προ πέντε μηνών με το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τα http://www.corsica-ferries.fr/
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
giannik εκεί που θα μείνεις έχει μπόλικα φαγάδικα.Σε ποιο πηγες; Πες κανα ονομα αν θυμασαι
-
Βοστώνη έχει κάτι ιδιαίτερο να δει κάποιος επισκέπτης?
-
Σε κατι λιγο πιο.... φτωχο, Φιλιππουπολη εχει παει κανεις? Λεει καθολου σαν πολη?? Αξιζει να ταλαιπωρησω τις αναρτησεις του Φιεστα στο αθλιο Βουλγαρικο οδικο δικτυο??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σε κατι λιγο πιο.... φτωχο, Φιλιππουπολη εχει παει κανεις? Λεει καθολου σαν πολη?? Αξιζει να ταλαιπωρησω τις αναρτησεις του Φιεστα στο αθλιο Βουλγαρικο οδικο δικτυο??Φιλιππούπολη εχώ πάει 5 φορές! Αξίζει και είναι πολύ όμορφη! Φθηνή αγορά και έξοδο, όμορφα τοπία καθαρή με αρκετό τουρισμό τώρα που φτιάχνει σιγά σιγά ο καιρός... Για μένα πήγαινε και δεν θα το μετανιώσεις.
-
Χαιρομαι!! Για πες!! Εχεις να προτεινεις καποιο ξενοδοχειο??
-
H ωραιότερη πόλη της Βουλγαρίας και αμέσως μετά η παραλιακή Βάρνα. Πολύ πράσινο, ωραίες γυναίκες, μεγάλη η κεντρική αγορά, μια βολτα στη τεχνιτη λιμνη αξίζει (γκρέμπνα μπάζα τη λένε οι Βούλγαροι και την Φιλιππούπολη την αποκαλούνε Πλόβντιβ).
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ξέρουμε τπτ για τα φερυ από Γαλλία? με το δίπλωμα ταχυπλόου μπορώ να πάρω απόπλου απο νίκαια με την εύα ή έχω θέμα με τον νηογνώμοναΠήγα προ πέντε μηνών με το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τα http://www.corsica-ferries.fr/
Αν δε βαριεσαι γραψε λιγο εντυπωσεις απο κορσικη, εχω ακουσει αντικρουομενες αποψεις
Edit :
Κοντα 12 ωρες?? εχεις καμπινα?
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ