-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να ασχοληθώ να ρωτήσω τον αδερφό που επέστρεψε πριν κανα δίμηνο, ή δεν πρόκειται να βγεις απ το ξενοδοχείο?
Δε δεσμεύομαι αλλά ρώτα εσύ au cas où...
το κοπιάρω αυτούσιο
santa teresa για μπύρες κ τσιμπολόγημα, αν κ είναι λίγο χιπστεριά. αν πετύχουνε forrò να πάνε. είναι φάση χορός κ ψωνιστήρι ανελέητο, δεν τους ενδιαφέρει καθ' αυτό αλλά η μουσική είναι ωραία κ έχει τη φάση του.
praça são salvador το βράδυ για άραγμα κ μπύρες
γκάνια κ ντραγκς έτσι για τη φάση
respecteção
πιθανότητα να κάνεις κάτι απ τα άνωθεν---->
το άλλο input που περιμένω μάλλον θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για σένα
Τι θα γίνει ρε Ολλανδέ είναι 3 μέρες που ήδη είμαι Ρίο κι ακόμα περιμένω
Πάντως santa teresa πήγα ήδη 2 φορές (την πρώτη μάλιστα την πρώτη μέρα χωρίς να θυμάμαι τι είχε γράψει ο αδερφός σου)..Πωλείται στη santa teresa, διστάζω μεταξύ αυτού ή Χαλάνδρι
Άιντε πάω για καμιά βουτιά
Η παραλία του ξενοδοχείου (το μόνο με δική του παραλία).
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Άιντε πάω για καμιά βουτιά
Η παραλία του ξενοδοχείου (το μόνο με δική του παραλία).
Σε μισώ!
Πάντως φαίνεται πολύ καλό ξενοδοχείο. Θα το προτείνω στην επερχόμενη Κομμουνιστική Επιθεώρηση για την Επανάσταση, τον Σοσιαλισμό και την Απελευθέρωση της Νότιας Αμερικής που θα λάβει χώρα στην Βραζιλία.
Η απελευθέρωση αφορά τα ωραία γκομενάκια.
Καλές βουτιές!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε μισώ!
Πάντως φαίνεται πολύ καλό ξενοδοχείο. Θα το προτείνω στην επερχόμενη Κομμουνιστική Επιθεώρηση για την Επανάσταση, τον Σοσιαλισμό και την Απελευθέρωση της Νότιας Αμερικής που θα λάβει χώρα στην Βραζιλία.
Η απελευθέρωση αφορά τα ωραία γκομενάκια.
Καλές βουτιές!
Μη στενοχωριέσαι, για σένα έχω ό,τι σου χρειάζεται : το κομμάτι των gay στην Ipanema beach είναι στο τέλος της Rua Farme de Amoedo ανάμεσα στο posto 8-9 (κοντά είναι και η Copacabana). Δεν θα το χάσεις αν κοιτάς τις σημαίες, ψάχνεις γι αυτές με το ουράνιο τόξο και έφτασες στο σωστό μέρος.
-
καμιά βόλτα αμαζόνιο θα πάτε, ή μόνο στους gay θα τη βγάλετε;
-
Ε ναι, εχει και τις πολλες μερες, αυτο του λειπε του μπαρμπα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καμιά βόλτα αμαζόνιο θα πάτε, ή μόνο στους gay θα τη βγάλετε;Μπορεί να πάω στον Jardim Botânico, πιάνεται ;
Πάντως μπορεί και να πάω, άλλωστε τι είναι η Βραζιλία μια κουτσουλιά τόπος, ίσως να πεταχτώ.
-
τσάμπα τα καύσιμα του αεροπλάνου
-
Σωστά, τζάμπα ήταν.
-
Ψωνισατε τιποτες τουλαχιστο να δικαιολογηθουν οι αποσκευες της business class?
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ψωνισατε τιποτες τουλαχιστο να δικαιολογηθουν οι αποσκευες της business class?Τιπτις απολύτως.
Η business πάντως σε υπερατλαντική πτήση 12 ωρών είναι εμπειρία από μόνη της.
A propos ταξιδεύαμε μαζί με ένα λεχρίτη με μαύρα γυαλιά 2 θέσεις πιο κει, ήταν λέει (εγώ φυσικά ούτε τον είχα ξανακούσει στη ζωή μου) ο τραγουδιστής των Cure Robert Smith. Το βρήκε η Στέλλα όταν ανακάλυψε ότι είχαν συναυλία την επόμενη μέρα στο Ρίο οι Cure. Κάτι μάθαμε κι από αυτό το ταξίδι. Αμαζόνιοι και μαλακίες -
Εχε υποψιν οτι το να γραφεις εδω χωρις να ποσταρεις ουτε μια βραζιλιανικη (θυλικη) Κωλαρα ειναι αν μη τι αλλο προσβλητικο
Δε υπαρχει μονο ο HF ξερεις -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τιπτις απολύτως.
A propos ταξιδεύαμε μαζί με ένα λεχρίτη με μαύρα γυαλιά 2 θέσεις πιο κει, ήταν λέει (εγώ φυσικά ούτε τον είχα ξανακούσει στη ζωή μου) ο τραγουδιστής των Cure Robert Smith. Το βρήκε η Στέλλα όταν ανακάλυψε ότι είχαν συναυλία την επόμενη μέρα στο Ρίο οι Cure. Κάτι μάθαμε κι από αυτό το ταξίδι. Αμαζόνιοι και μαλακίεςΡΕ!!!! Αυτόγραφο ρε !!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τιπτις απολύτως.
A propos ταξιδεύαμε μαζί με ένα λεχρίτη με μαύρα γυαλιά 2 θέσεις πιο κει, ήταν λέει (εγώ φυσικά ούτε τον είχα ξανακούσει στη ζωή μου) ο τραγουδιστής των Cure Robert Smith. Το βρήκε η Στέλλα όταν ανακάλυψε ότι είχαν συναυλία την επόμενη μέρα στο Ρίο οι Cure. Κάτι μάθαμε κι από αυτό το ταξίδι. Αμαζόνιοι και μαλακίεςΡΕ!!!! Αυτόγραφο ρε !!!!
Σιγα μην δίνει αυτόγραφο ο Κουτσαν σε κάθε λεχρίτη
-
-
-
Φθηνό ξενοδοχείο σε Παρίσι ξέρουμε?
-
Κατι σε χοστελ θα σε ενδιεφερε?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Φθηνό ξενοδοχείο σε Παρίσι ξέρουμε?Η έννοια του φτηνού είναι πάντα σχετική
ΜΙα φίλη όταν ερχόταν στο Παρίσι για έρευνα για το διδκατορικό της έμενε εδώ http://www.cujas-pantheon-paris-hotel.com/ και ήταν ευχαριστημένη και από τις τιμές και γενικώς (μιλάμε τώρα για 1998-2003 περίπου).
Τη βόλευε και το location βέβαια που είναι δίπλα στη βιβλιοθήκη Cujas αλλά και εγώ προσωπικά το quartier το καρασυμπαθώ, τη ζωή μου όλη 7 χρόνια εκεί τριγύρω την πέρασα -
Eίναι και γαμώ τα quartier
a propos εκεί είναι κι ένα απ τα παλιοτερα πιπατζίδικά του παρισιού
http://www.fumeursdepipe.net/visiteaucaid.htm
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ