-
το καστρο αξιζει αν κ κακοτραχαλο το εδαφος . Για βολτα στην παραλια καλυτερα να προτιμησεις το λουτρακι που ετσι κ αλλιως ειναι διπλα κ εχει τα παντα
-
Τι ηλικία έχουν τα πιτσιρίκια;
Ακροκόρινθο είχα ανέβει πριν από πολλά χρόνια. Εντυπώσεις ανάλογες με αυτές του dstou.
Τι ταβέρνα ψάχνεις; Αν θέλετε ψαροταβέρνα, καλά είχαμε φάει το καλοκαίρι στον Άσσο (λίγο πιο έξω από την Κόρινθο, προς Περιγιάλι, Βραχάτι, κλπ). Για πίτσα και μαγειρευτό φαγητό μπορείτε να πάτε στα καλάμια (έχει πεζόδρομο κι ένα μικρό λούνα-παρκ). Στο Λουτράκι πάντως πιστεύω κι εγώ θα περάσετε καλύτερα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
πιθανότατα θα παμε.
στην Κόρινθο εχει παραλια για περπατημα με τιποτα μαγαζια, ταβερνακια κτλ? δεν εχω παει ποτέ
γιατι με τοσο περπατημα φανταζομαι το μεσημεράκι θα υπάρχει μια σχετική πείνα, μιας και θα είμαστε στην περιοχήΈλα Λουτράκι και θα σε κατατοπισω εγώ για μασα.
Στείλε πμ να βρεθούμε αν θεςSent from xperia z using smoke signals
-
πολυ ωραια η εκδρομουλα, ευχαριστω για τις συμβουλες σας.
Το καστρο στην Ακροκορινθο το βρηκα πολυ ενδιαφερον, κριμα που ειναι παρατημενο (φυλακα δεν ειδαμε, εισοδο δεν πληρωσαμε). Εχει αρκετο περπατημα, αλλα αν δεν πας νταλα καλοκαιρι δεν υπαρχει προβλημα. Τα πιτσιρικια παντως το ευχαριστηθηκανε , αν και πρεπει να σημειωσω οτι ειναι μαθημενα σε πολυ περπατημα και δεν γκρινιαζουνε.
Το μονο αρνητικο για μενα ηταν ο καιρος που αν και δροσερος χωρις ηλιο (οτι πρεπει για περπατημα) ηταν ο χειροτερος δυνατος καιρος για φωτογραφια... ελαφρα συννεφιασμενος ουρανος, ολα τα χρωματα παντου ξεπλυμμενα.. μπλιαχ
Οποτε κατι το οτι δεν το γυρισαμε 100%, κατι οτι θα ειναι γ@μ@το σκηνικο με μια καθαρη ατμοσφαιρα και μπλε ουρανο, σιγουρα θα ξαναπαω.Και ενα δωρακι
Akrokorinthos' Mosque - Dome by KiloMeater., on Flickr -
countdown για το ετησιο rodopi ultra trail 100 miles..http://www.rout.gr/index.php
οχι δεν θα τρεξω...
προσφερω υποστηριξη στη διοργανωση...
διαμονη στο δασικο χωριο...περιηγηση στο μαγικο αυτη την εποχη δασος...μασα (πολλη μασα)...λιγο ταλαιπωρια στα καθηκοντα...ωραια συντροφια...........4 μερες ultra pleasure -
-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μετά από 2 ώρες ανάβασης μια και δεν ξέβραμε τον δρόμο, με τζην, κοντομάνικο και βολτίσιο παπούτσι, ενώ το gps δεν δουλεύει εκεί , το αποτέλεσμα μας αντάμειψεετσι....γερα....
να φανταστειτε (για τους εκτος του χωρου) ...στη Ροδοπη ετρεξαν περι τους 80 αθλητες, για 165 χιλ. στο δασος κανοντας ο πρωτος το φοβερο ρεκορ των 23:45 ωρων....οι τελευταιοι εφτασαν στον τερματισμο μετα απο 35 ωρες
-
Χθεσινή βόλτα στο Χολομώντα. Πάτε τώρα, η φύση στα καλύτερά της, χρώματα και τα λοιπά φλώρικα + ωραίες εικόνες που ποστάρω και τρολάρουν κανά 2. Πέτυχα το σώγαμπρο (καλτ φουλ σώμα στολή και γουρούνα atv) χθες, ήμουν με παρέα.
Με το που άρχισε το μπλα μπλα, πήρα την κάμερα και έτρεξα κρύφτηκα κάτω από κάτι οξιές και άφησα την παρέα να τα βγάλει πέρα με τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Γερμανό.
-
Για Grenoble τι προτάσεις υπάρχουν??
-
Σκέφτομαι για Κωνσταντινούπολη , τέλη Μαρτίου , βρίσκω με Aegean 117 euro .
έχει πάει κανείς τέλη μήνα Μάρτιο (27-30) στην Πόλη . Τι καιρό παίζει τότε? -
Άνοιξη θα είναι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
ευχαριστώ
-
έκλεισαν τα εισιτήρια για την Πόλη..
από αξιοθέατα , νομίζω έχω καταλήξει ποια θα επισκεφθώ.
οποιος έχει πάει , θα μου ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες για :
συνοικία διαμονής
ξενοδοχείο που πήγε κ του άρεσε
μαγαζιά για καλό . -
Κάποιο καλό site για να δώ για αεροπορικά εισητήρια και προορισμούς...;
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Κάποιο καλό site για να δώ για αεροπορικά εισητήρια και προορισμούς...;skuscanner.gr
airtickets.gr
ή μπαίνεις κατευθείαν στην αεροπορική εταιρεία που σε βολεύει -
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Κάποιο καλό site για να δώ για αεροπορικά εισητήρια και προορισμούς...;Για αεροπορικα προσυπογραφω το airtickets.gr
Για ξενοδοχεια ΜΟΝΟ booking.com -
Σας ευχαριστώ...!
-
Για που σκεφτεσαι;
-
Πράγα...απλά για πρώτη φορά εξωτερικό...και είμαι λίγο χαμένος...
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ