-
Αφου θες σύντομη απάντηση, και στις 4 ερωτήσεις η απάντηση είναι 'ναι'.
-
Μια εξαιρετική διαδρομή είναι στη γειτονική Βουλγαρία.
Κίρτζαλι-Παμπόροβο-Φιλιππούπολη . Στο μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής υπάρχουν δάση , ποταμάκια και φράγματα με καταράχτες. -
Εκατσε λιγο ξαφνικα αδεια και 4ημερο Κερκυρα (Δευτερα-Πεμπτη).
Εχει κανεις καμια προταση για εκδρομη, φαγητο, αξιοθεατα. Εκτος των κλασικων της πολης εννοω.
Ευχαριστω και Καλο Πασχα.
-
Δυο ενδιαφέροντα μουσεία στην Κέρκυρα.
α) Μουσείο Ασιατικής Τέχνης: http://www.matk.gr/gr/
Για λίγες ημέρες ακόμη ενδιαφέρουσα φωτογραφική έκθεση του Robert MacCabe. Ιδιαίτερα για όσους απολαμβάνουν φωτογραφίες από την Ελλάδα του ’60-’70.β) Μουσικό Μουσείο Κέρκυρας. Δεν το έχω επισκεφτεί, αλλά διάβασα σχετικά εδώ: http://www.elliniko-panorama.gr/issues.php?current=1 (εννοώ στην έντυπη μορφή του περιοδικού - μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δώσει επιπλέον πληροφορίες), και μου φάνηκε ότι αξίζει η επίσκεψη.
Jacob
-
Να ρωτησω κ εδω,τι προτεινετε για Καρπενησι στο θεμα του φαγητου ?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Πολύ θετικές εντυπώσεις μου έμειναν από την πιτσαρία (δε σερβίρει μονο πίτσα νομίζω) Κελάρι, στη Ζηνοπούλου λίγο κάτω από το χοτέλ Ελβετία.
Ε'ιχαμε φάει και στο 'Πανόραμα', τώρα θυμήθηκα, με απλώς καλές εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Πολύ θετικές εντυπώσεις μου έμειναν από την πιτσαρία (δε σερβίρει μονο πίτσα νομίζω) Κελάρι, στη Ζηνοπούλου λίγο κάτω από το χοτέλ Ελβετία.Ε'ιχαμε φάει και στο 'Πανόραμα', τώρα θυμήθηκα, με απλώς καλές εντυπώσεις.
Σ αυτη που λες πηγαμε ! Την προτεινα κ εγω στο αλλο τοπικο.Μια χαρα ηταν
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Να ρωτησω κ εδω,τι προτεινετε για Καρπενησι στο θεμα του φαγητου ?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Εγω ειχα απογοητευτει απο το φαγητο στο Καρπενησι.Το περιμενα επιπεδου Βοιωτιας αλλα ματαια.
Μεσα στο Καρπενησι ,το οποιο δε βλεπετε,δε βρηκα τιποτα αξιολογο.Μονο στο Μικρο χωριο βρηκα μια ταβερνα που ηταν καλη.Αλλη μια υπαρχει στο δρομο προς το μεγαλο χωριο.Υπαρχει αλλη μια στα Φιδακια ,αλλα και αυτη δε με ενθουσιασε. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Να ρωτησω κ εδω,τι προτεινετε για Καρπενησι στο θεμα του φαγητου ?
Εγω ειχα απογοητευτει απο το φαγητο στο Καρπενησι.Το περιμενα επιπεδου Βοιωτιας αλλα ματαια.
Μεσα στο Καρπενησι ,το οποιο δε βλεπετε,δε βρηκα τιποτα αξιολογο.Μονο στο Μικρο χωριο βρηκα μια ταβερνα που ηταν καλη.Αλλη μια υπαρχει στο δρομο προς το μεγαλο χωριο.Υπαρχει αλλη μια στα Φιδακια ,αλλα και αυτη δε με ενθουσιασε.Γενικα μαλλον απο τις χειροτερες περιοχές που εχω επισκεφθει.Και ειδικα για φαγητο με βαση οσα ειδα κ οσα ειπατε εδω,μαλλον 1 το πολυ δυο μαγαζια αξιζουν
-
Λίγο απίθανο, αλλά μήπως έχει πάει κάποιος στο παρακάτω;
-
Μου θυμιζει λιγο Thomas and Friends.
To βλεπουμε 5-6 φορες τη μερα... -
Δεν έχεις άδικο, όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα πάει σε αντίστοιχο στο Αμπερίστγουϊθ και είχε ξετρελαθεί.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μου θυμιζει λιγο Thomas and Friends.
To βλεπουμε 5-6 φορες τη μερα...Αυτο ακριβώς θα εγραφα κι εγω. Περιμένω από καμμία γωνια να βγει ο χοντροπατάτας
-
Αξιολογοι προορισμοι ωσαν την Αρναια (παραδοσιακοι οικισμοι ή κατι τετοιο) σε νομο σαλονικης/χαλκιδικης/κιλκις;
ριχ' τε τα πυρα σας! -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αξιολογοι προορισμοι ωσαν την Αρναια (παραδοσιακοι οικισμοι ή κατι τετοιο) σε νομο σαλονικης/χαλκιδικης/κιλκις;
ριχ' τε τα πυρα σας!Σαν αρχιτεκτονική, δες και τη Γαλάτιστα στη Χαλκιδική, κοντά στη Θεσσαλονίκη, έχει ωραία παλιά σπίτια, όμορφη πλατεία και βυζαντινό Πύργο. Είναι στο δρόμο για Πολύγυρο και Αρναία, αλλά δεν έχει κάτι αξιόλογο για φαγητό, οπότε περνάς καφεδάκι στην πλατεία και πας για άλλα. Πάντα στη Χαλκιδική ωραία σαν αρχιτεκτονική είναι η Αθυτος και ο Παρθενώνας (πιο πολύ για την τοποθεσία) στο 2ο πόδι.
Στο νομό Κιλκίς, δεν έχει κάτι σπουδαίο, ίσως δυτικά του Αξιού Αξιούπολη, Ευρωπός
Επίσης, ένα παλιό παραδοσιακό μακεδονικό χωριό στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Σοχός, για τον οποίο μπορείς να «ανεβείς» από Λαγκαδά, Κολχικό και να φύγεις μέσω Ασκού και Εγνατίας οδού, οπότε έχεις πολύ ωραία θέα στις λίμνες (ή μάλλον στη μία λίμνη που έμεινε) -
πάντως από μία έρευνα που έχω κάνει για εντός Ελλάδας , ζητάνε ότι θέλουν ο καθενας..
έχει πέσει γραμμή ότι θα γεμίσουμε τουρίστες φέτος (17 εκατομ) και πάνε όλοι να βγάλουν τα σπασμένα.. -
φχαρισταω elvet!
-
ψαχνω γνωμες:
ποια ειναι η ομορφοτερη πολη/κωμοπολη της δυτικης & κεντρικης μακεδονιας μετα την καστορια (μετα, κι ετσι δινω το σημειο ορισμου για το ομορφο που ζητω);
(θεσσαλονικη εκτος)
-
Φλώρινα με τον Σακουλεβα και Έδεσσα με τους καταρράκτες της αν εννοείς...με νερά!
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
ευχαριστω Κωνσταντινε
παιδες, υποθετω πως δεν ειναι δυσκολη. καντε ενα κλικ κατω αριστερα στο κουμπι απαντηση και ριχ' τε μια γνωμη, θα 'ναι χρησιμη για 'μενα
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ