-
Ευχαριστώ για την υπόδειξη, αν ξέρει κάποιος και κάποιο άλλο και σε κάποια άλλη περιοχή για να συγκρίνω θα ήταν καλό.
-
Ο αλλος είναι στη Βραζιλία και μπαίνει στο 4ΤΦ; Ακόμα να επέμβει αυταπάγγελτα ο ψυχίατρος;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο αλλος είναι στη Βραζιλία και μπαίνει στο 4ΤΦ; Ακόμα να επέμβει αυταπάγγελτα ο ψυχίατρος;Καλά, γέρος άνθρωπος είναι, μην είμαστε απαιτητικοί!
(Nexus + Tapatalk)
-
Εδώ βγήκε με τη Στέλα απ το ξενοδοχείο, τί άλλο θέλετε άπληστοι
-
Η μπίλια έκατσε για 5 μέρες το Πάσχα Frankfurt am Main.
Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ τουριστική πόλη αλλά καμιά συμβουλή για αξιοθέατα, μπύρες και φαγητό θα ήταν ευπρόσδεκτη.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Η μπίλια έκατσε για 5 μέρες το Πάσχα Frankfurt am Main.Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ τουριστική πόλη αλλά καμιά συμβουλή για αξιοθέατα, μπύρες και φαγητό θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Έλα Γενεύη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ τουριστική πόλη αλλά καμιά συμβουλή για αξιοθέατα, μπύρες και φαγητό θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Έλα Γενεύη
τι θα φάμε?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έλα Γενεύη
τι θα φάμε?
Τίποτα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Φθηνό ξενοδοχείο σε Παρίσι ξέρουμε?
Η έννοια του φτηνού είναι πάντα σχετική
ΜΙα φίλη όταν ερχόταν στο Παρίσι για έρευνα για το διδκατορικό της έμενε εδώ http://www.cujas-pantheon-paris-hotel.com/ και ήταν ευχαριστημένη και από τις τιμές και γενικώς (μιλάμε τώρα για 1998-2003 περίπου).
Τη βόλευε και το location βέβαια που είναι δίπλα στη βιβλιοθήκη Cujas αλλά και εγώ προσωπικά το quartier το καρασυμπαθώ, τη ζωή μου όλη 7 χρόνια εκεί τριγύρω την πέρασατα δωμάτια φαίνονται λίγο μικρά από τις φωτό και το πρωινό φτωχό, η surrounding area όμως είναι
-
Όλοι μαζί
'AAAalll that we neeeeeed,
is give Κιλκιιις a chaaance'Τι εννοώ. Παρεξηγημένος νομός, αλλά τα βόρεια σύνορά του με το νομό Πέλλας κρύβουν απίστευτες ομορφιές, στον ορεινό όγκο του Πάικου. Επισκεφτείτε Γουμένισσα και Καστανερή, χαθείτε μέσα στις φυτείες καστανιών, μπείτε μέσα στο μονοπάτι Πριματαρίου με επισκεφτείτε το σχεδόν αλπικό στα 1200 μέτρα Λιβάδι, στροφιλικιάστε αμέριμνα στο κατέβασμα Λιβαδιού Αρχάγγελου, έχοντας απέναντί σας ένα από τα πιο προκλητικά σε όνομα και θέαμα βουνά, τη 'Τζένα' ( ) και κατρακυλήστε μετά προς τους Καταρράκτες Σκρα - Κούπας να αφεθείτε στη μαγεία της καταπράσινης φύσης με την ατραξιόν της Σμαραγδένιας λίμνης.
Για τους Β' ελλαδίτες, είναι ένας όχι πολυσύχναστος αλλά άξιος προορισμός για μονοήμερη.
-
Είναι παρεξηγημένος ο νομός Κιλκίς, αλλά όχι άδικα. Ειδικά το κεντρικό κομμάτι είναι άσχημο και αδιάφορο, για να μην πω για την πόλη του Κιλκίς. Επίσης, είναι τελείως παρατημένος νομός σε ανάδειξη στοιχείων ή περιοχών. Εγκατάλειψη σε μέρη όπως η Πικρολίμνη, η Δοϊράνη ή το εντυπωσιακό κάστρο στο παλαιό Γυναικόκαστρο, που ρημάζει. Οι ομορφιές (και η παράδοση, έθιμα, μουσική) βρίσκονται στην Παιονία, Πάικο, δηλαδή δυτικά του Αξιού. Σε συνέχεια της περιήγησης που γράφεις, μπορεί να κλείσει ο κύκλος προς Θεσσαλονίκη από το οροπέδιο της Αριδαίας (στη σκιά της Τζένας) μέσω Περίκλειας, Νότιας, Εξαπλάτανου, Θεοδωράκιου και Γιαννιτσών.
-
Eπίσης αξίζει ο παλιός δρόμος από Ροδόπολη για Κιλκίς μέσα από το δάσος των Κρουσιών. Επόμενο πεδίο εξόρυξης για τους χρυσοθήρες εεπ κάνετε μία βολτίτσα να αποκτήσετε άποψη.
-
Οι τιμες των ακτοπλοϊκων εισιτηριων για νησια που βλεπω απο τωρα για το καλοκαιρι, μενουν σταθερες και δεν μεταβαλλονται οσο περναει ο καιρος, σωστα;
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Σε συνέχεια της περιήγησης που γράφεις, μπορεί να κλείσει ο κύκλος προς Θεσσαλονίκη από το οροπέδιο της Αριδαίας (στη σκιά της Τζένας) μέσω Περίκλειας, Νότιας, Εξαπλάτανου, Θεοδωράκιου και Γιαννιτσών.έτσι ακριβώς γυρίσαμε. Ο φίλος κολλητός είναι από Αριδαία, οπότε μου τα είχε σφυρίξει τα πέριξ της Τζένας.
Έξω από τον Αρχάγγελο, βλέποντας Νότια και Τζένα
Συστάδες λευκών πανέμορφες στο σημείο έξω από την Άψαλο στο δρόμο προς Αριδαία
Τώρα την άνοιξη το μπλε κ πράσινο στο νομό Πέλλας βόρεια λέει πολύ
Στα του νομού Κιλκίς, τεκμηρίωση με εικόνες. Καστανερή όνομα κ πράμα
Στα έγκατα του Πάικου στο μονοπάτι Πριματάρι
και το μαύρο ρέμα άκα Στραβοπόταμος
και όμορφα στροφιλίκια
Σορυ για το Picture bomb, αλλά 2 3 τουλάχιστον κρυφοί κ μη φορουμίτες με ρώτησαν για την εκδρομή κ παραθέτω μερικές φώτο
Επίσης, δάσος Κρουσιών. Το επισκέφτηκα greo 3 4 φορές. Του λείπει λίγο η υποδομή και , ανάθεμα , η βλάστηση παρα είναι πυκνή για να απολαύσεις τη θέα. Οργιαστική βλάστηση όμως και χαρντκορίλα στροφή. Δείγμα : (αν κ τυπικά ανήκει η φώτο στο νομό Σερρών)
-
Aχ!! πόσο ζηλεύω με αυτά που μας δείχνεις ,μέχρι και το 2011 κάθε χρόνο, μετά το Πάσχα ανηφόριζα για 3-7 ημέρες και έγραφα τουλάχιστον 2500 χλμ.,σε ολη την β.Ελλάδα,τώρα Ευτηχώς μας μείνανε οι φωτογραφίες και.... το ΔΝΤ
-
jim, χωσε και μια απο τη λιμνουλα του Σκρα
-
Στο βαθύ της μέρος κάνεις άνετα μπάνιο στις πολύ ζεστές μέρες. Υπάρχει πρόσβαση. Στο ρηχό βαλτώνεις κάπως.
-
4 ερωτησούλες ..
- Εχει πάει κανείς Κων/λη??
- Αξίζει ο κόπος?
- 3 ή 4 νύχτες φτάνουν για να δεις τα καλύτερα αξιοθεατα?
- Μάλλον θα είναι το 1ο ταξίδι με τον γιο μου μαζί (2μιση ετών..). Θεωρείται ασφαλής πόλη?
-
Τα ερωτήματά σου έχουν απαντηθεί πολλάκις στις τελευταίες 20 σελίδες του νήματος, ψάξε και θα βρεις ότι θες και πιο πολλά ακόμη.
-
ευχαριστω απλα για λιγες μερες μπαινω μονο απ το κινητο οποτε ειναι λιγο δυσκολο. θα το ψαξω παντως
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ