-
Αυτο που λες για την κατάλληλη εποχή είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω ακούσει αρκετές ιστορίες τρέλας με πρωταγωνιστές γραφεία-απατεώνες..
Μια άλλη εκδοχή είναι να τη βγάλουμε Ελλάδα τον Ιούνιο (που θα πρέπει να πάρω την 5ήμερη άδεια γάμου) ή Ευρώπη και να γίνει το πιο εξωτικό ταξίδι το χειμώνα.Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τώρα εξαρτάται και τι θες να κάνεις. Πέρα από λιώσιμο σε παραλία και παρελκόμενα
Αν εξαρτιόταν από μένα πάντως θα πηγαίναμε καμιά Ν. Ζηλανδία και θα λιώναμε όλη μέρα σε καταδύσεις, sky-diving και ότι άλλο θα μπορούσα να φανταστώ ή να αντέξει το πορτοφόλι μου.
Αλλά επειδή θα φρικάρει τελείως η Χριστίνα και δεν είναι για πολύ extreme καταστάσεις, θα προτιμήσω λιώσιμο παραλία + καμια light δραστηριότητα, καμιά πεζοπορία άντε καμια κατάδυση.Επίσης, όσο πιο άγριο τοπίο τόσο το καλύτερο (ζούγκλες, γκρεμούς, καταρράκτες, βράχια ) ότι να ναι!
-
Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο; Για να πάω οδικά στη Βουλγαρία αρκεί η ταυτότητα; Η Βουλγαρία είναι στην ΕΕ. Και ξέρει κανείς τι νόμισμα έχουν εκεί; Ευρώ υπάρχει; Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Αυτο που λες για την κατάλληλη εποχή είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω ακούσει αρκετές ιστορίες τρέλας με πρωταγωνιστές γραφεία-απατεώνες..
Μια άλλη εκδοχή είναι να τη βγάλουμε Ελλάδα τον Ιούνιο (που θα πρέπει να πάρω την 5ήμερη άδεια γάμου) ή Ευρώπη και να γίνει το πιο εξωτικό ταξίδι το χειμώνα.Τώρα εξαρτάται και τι θες να κάνεις. Πέρα από λιώσιμο σε παραλία και παρελκόμενα
Αν εξαρτιόταν από μένα πάντως θα πηγαίναμε καμιά Ν. Ζηλανδία και θα λιώναμε όλη μέρα σε καταδύσεις, sky-diving και ότι άλλο θα μπορούσα να φανταστώ ή να αντέξει το πορτοφόλι μου.
Αλλά επειδή θα φρικάρει τελείως η Χριστίνα και δεν είναι για πολύ extreme καταστάσεις, θα προτιμήσω λιώσιμο παραλία + καμια light δραστηριότητα, καμιά πεζοπορία άντε καμια κατάδυση.Επίσης, όσο πιο άγριο τοπίο τόσο το καλύτερο (ζούγκλες, γκρεμούς, καταρράκτες, βράχια ) ότι να ναι!
Για δες κάτι σε Βόρνεο. Έχει απ' όλα Ζουγκλες, rainforests, βουνά, ποτάμια, τροπικά νησιά, καταδύσεις... CHeck out νησάκια Sipadan, Mabul
Αλλιώς για Ν.Α. Ασία τέτοια περίοδο πιο sure bet είναι η Ινδονησία.Τανζανία+Ζανζιβάρη αν θες τροπικό νησάκι με λίγο από σαφάρι.
-
Ρε σεις το Χριστινακι θελει να παει εκει που τους στελνετε; Μηνα του μελητος ειπαμε οχι σαφαρι.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο; Για να πάω οδικά στη Βουλγαρία αρκεί η ταυτότητα; Η Βουλγαρία είναι στην ΕΕ. Και ξέρει κανείς τι νόμισμα έχουν εκεί; Ευρώ υπάρχει; Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.Είσοδος με νέα ταυτότητα ή διαβατήριο.
Νόμισμα είναι το LEVA = 0,5 €, αλλά το ευρώ είναι παντού ευπρόσδεκτο. -
octavia, μπορεις να μπεις κανονικα με ταυτοτητα (εγω μπαινω με την παλια - τελωνειο εξοχης)
Mε ενα ευρω θα παρεις κατι λιγοτερο απο 2 λεβ, η 95αρα ειναι περιπου στο 1.22-1.25 € (πριν κανα 3βδομαδο τουλαχιστον, τελευταια διαβασα για αυξηση φορων σε καυσιμα) και σε καφε συχναζουν αρκετα γοητευτικα θηλυκα -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε σεις το Χριστινακι θελει να παει εκει που τους στελνετε; Μηνα του μελητος ειπαμε οχι σαφαρι.Ναι... έχει κάτι καταλύματα γμστα. Στις τέντες και στη σκόνη. Άστα, ταλαιπωρία η φάση, καλύτερα να μην πάνε
[θα πάω εγώ με τον cpp ]να θες να πιεις το κοκτεϊλάκι που σου έφερε ο μπάτλερ, και να φοβάσαι τις λεοπαρδάλεις και τους ελέφαντες
Άσε που αν τους πεις ότι είναι γαμήλιο ταξίδι, θα σου στρώνουν το κρεβάτι με ροδοπέταλα, θα σου φέρνουν σαμπάνιες, θα σου γεμίζουν με αφρούς τη μπανιέρα κλπ αηδίες που καμία γυναίκα φυσικά δεν συμπαθεί -
Δεν βρηκα καποιο ξεχωριστο θεμα. Γι'αυτο θα γραψω εδω
Ποση χρειαζεται για να δουμε ολο το μουσειο της Ακροπολης? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ποση χρειαζεται για να δουμε ολο το μουσειο της Ακροπολης?Αρκετη
-
Δεν χρειάζεται και κάτι τέτοιο για τα κουνούπια;
-
Παραδόξως δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση όσο περιμένει κανείς (νταξ τουλάχιστον όχι στη βροχερή περίοδο)
Πέραν τούτου έχουν ωραία ντόπια αντικουνουπικά (νταξ, μπορεί στα 80 να φυτρώσει και κανά πλοκάμι, αλλά τι να κάνεις).
Α! Έχουν και σίτες τα δωμάτια[Εννοείται ότι παίρνεις καθημερινά malarone και όχι το άλλο το εβδομαδιαίο]
-
Τη βδομαδα μετα το Πασχα θα παμε στην Αριστη στα Ζαγοροχωρια.Εχετε κατι να προτεινετε απο αξιοθεατα ,κοντινες εκδρομες φαγητο?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ποση χρειαζεται για να δουμε ολο το μουσειο της Ακροπολης?Ανάλογα με το πόσο χαλαρά ή βιαστικά θα το πας (όπως όλα τα μουσεία) και φυσικά πόσα θες να δεις.
Νομίζω ένα 3ωρο είναι ΟΚ στο χαλαρό. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τη βδομαδα μετα το Πασχα θα παμε στην Αριστη στα Ζαγοροχωρια.Εχετε κατι να προτεινετε απο αξιοθεατα ,κοντινες εκδρομες φαγητο?Πηγές Βοϊδομάτη (ανηφόρα!)
Αρίστη-Πάπιγκο, παρκάρισμα αμέσως μετά τη γέφυρα του Βοϊδομάτη σε ένα μεγάλο πάρκινγκ και περπάτημα πλάι στο ποτάμι μέχρι το εγκαταλελειμένο μοναστήρι δε-θυμάμαι-ποιού-αγίου (καμιά ώρα σε φύση). Για μετά το Πάσχα δε συνιστάται με την καμία μπάνιο στο ποτάμι αλλά ένα ποδαράκι μπορείς να το βάλεις για να καταλάβεις τι εννοώ
Μπελόη (πας από Ελαφότοπο προς τα νότια πάνω από το Βραδέτο) τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή θέα του φαραγγιού, οπωσδήποτε απόγευμα. Και η σκάλα στο Βραδέτο είναι ωραία αλλά ζόρικη...
Παναγιά Μολυβδοσκέπαστη
Γέφυρα Αώου στην Κόνιτσα (και πάλι μπάνιο δε συνιστάται...) και ίσως και προς το άλλο μοναστήρι πάλι-δε-θυμάμαι νότια παράλληλα με την κοίτη του Αώου
Κολυμπήθρες στο Μικρό ΠάπιγκοΦαί δεν είναι ωραία πουθενά, καλύτερα McDonalds στα Γιάννενα
-
Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!
-
Για θυμισε μου,που ειναι αυτες οι παραγκες;
-
To ξέχασες κιόλας;
Κούβα και η παράγκα λέγεται paradisus rio de oro -
Εμένα γιατί δεν με δελεάζει καθόλου όλο αυτό το σκηνικό ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Εμένα γιατί δεν με δελεάζει καθόλου όλο αυτό το σκηνικό ;Κι εσύ βατράχια βλέπεις από το imageshack ??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τη βδομαδα μετα το Πασχα θα παμε στην Αριστη στα Ζαγοροχωρια.Εχετε κατι να προτεινετε απο αξιοθεατα ,κοντινες εκδρομες φαγητο?
Πηγές Βοϊδομάτη (ανηφόρα!)
Αρίστη-Πάπιγκο, παρκάρισμα αμέσως μετά τη γέφυρα του Βοϊδομάτη σε ένα μεγάλο πάρκινγκ και περπάτημα πλάι στο ποτάμι μέχρι το εγκαταλελειμένο μοναστήρι δε-θυμάμαι-ποιού-αγίου (καμιά ώρα σε φύση). Για μετά το Πάσχα δε συνιστάται με την καμία μπάνιο στο ποτάμι αλλά ένα ποδαράκι μπορείς να το βάλεις για να καταλάβεις τι εννοώ
Μπελόη (πας από Ελαφότοπο προς τα νότια πάνω από το Βραδέτο) τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή θέα του φαραγγιού, οπωσδήποτε απόγευμα. Και η σκάλα στο Βραδέτο είναι ωραία αλλά ζόρικη...
Παναγιά Μολυβδοσκέπαστη
Γέφυρα Αώου στην Κόνιτσα (και πάλι μπάνιο δε συνιστάται...) και ίσως και προς το άλλο μοναστήρι πάλι-δε-θυμάμαι νότια παράλληλα με την κοίτη του Αώου
Κολυμπήθρες στο Μικρό ΠάπιγκοΦαί δεν είναι ωραία πουθενά, καλύτερα McDonalds στα Γιάννενα
Ευχαριστώ Nass!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ