-
Από τις 4 ολόκληρες ημέρες που θα είμαστε εκεί, οι 2 θα είναι Euro Disney & Βερσαλλίες. Στις 2 που μένουν, τη μια υπάρχει προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραία αλλά με μια μόνο μέρα στο Παρίσι φοβάμαι ότι δεν θα δούμε πολλά πράγματα (στο φως της ημέρας διότι θα περάσουμε αρκετά απογεύματα περπατώντας). Έχει κανείς άποψη για Νορμανδία (Ντοβίλ, Τρουβίλ και Ονφλέρ)?
-
το να είσαι 4 μέρες στο παρίσι για πρώτη φορά και να κουβαληθείς στην Νορμανδία για μια μέρα είανι FAIL
επίσης FAIL ειναι να πας eurodisney αν δεν έχεις πιτσιρίκια
-
Δεκτά και τα 2. Για τη EuroDisney, πέραν του ότι είναι στο πρόγραμμα της εκδρομής, είναι μέρος μοναδικό που ακόμα και χωρίς παιδιά θέλουμε να πάμε και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθούμε.
-
προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, απλά όταν δεν έχεις δει τπτ απ το παρίσι είναι κρίμα να χάσεις τόσες μέρες
βέβαια αν σας κάνει κούκου η eurodisney δε τίθεται θέμα, το σημαντικό είναι να περάσεις καλά
-
Στο Παρισι, αν σε ενδιαφερουν μουσεια ουτε οι 4 μερες φτανουν.
-
σε διαβεβαιώ ότι χωρίς να πατήσεις το πόδι σου σε μουσείο, οι τέσσερις μέρες είναι αστείες
-
εγω με μιαμιση ημουν ξεκαρδιστικος
-
Εχω μεινει συνολικα 10 μερες, σε 2 επισκεψεις και δεν εχω δει τα μισα απο οσα θα ηθελα. Βεβαια βολταρα πολυ με τα ποδια γιατι το μετρο δεν δινει αισθηση της πολης.
Παρισι πρεπει να ξαναπαω.
-
Και μεις έχουμε σκοπό να περπατήσουμε πολύ εκεί, όπως άλλωστε κάνουμε και στην Αθήνα.
Καμιά καλή πρόταση για φαγητό που να μην πρέπει να δώσουμε τα μαλιοκέφαλά μας? -
Δυστηχως, επειδη εμενα στο σπιτι συγγενη , μαγειρευαμε εκει το βραδυ και το μεσημερι τρωγαμε κατι προχειρο, κρεπα συνηθως
-
Kρεπα βρωμικη η κανα paul! χεχε...Γενικα το Παρισι εχει απειρες επιλογες.
Να περπατησεις στη περιοχη του μαρε ως τη βαστιλη, στη μουφταρτ, στη μονμαρτη, απο λουβρο μεχρι οπερα, champs elysε, πυργο αιφελ, saint germain. Α
πο μουσεια εκτος απο Λουβρο ενδιαφερον εχει και το μουσειο Ορσε.
Disneyland για μενα ηταν wow.
Απο φαγητο δεν θυμαμαι τιποτα, το μονο που θυμαμαι ηταν οτι σε δυο τρια μαγαζια που πηγαμε ηταν ψιλομουφα. Το μονο που μ αρεσε ηταν ενα κρεπερι αλλα και παλι δεν θυμαμαι ποιο ηταν. Ειχε παιξει πολυ ταπερακι απο Ελλαδα θυμαμαι τοτε γιατι και γω ειχα παει σ ενα ξαδερφο. -
Γιαα ριξτε καμια προταση για γαμήλιο ταξίδι...
Τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου λέμε και σκεφτόμουν τίποτα στο τροπικο-εξωτικό.. Μαυρίκιους, Σεϋχέλλες, Πουκετ και δε συμαζεύεται.
Επειδή όμως δεν έχω ιδέα και δεν έχω ψάξει ποτέ για τέτοιους προορισμους πείτε καμιά εμπειρία. -
http://www.google.co.uk/search?q=bora+b ... d=0CEEQsAQ
-
If Seychelles ,then anse lazio beach, Praslin Island .
Από την άλλη πόσο καλύτερη παραλία θα βρεις εκεί από τους
Εγκρεμνούς της Λευκάδας , θαύμασε εδώ:το Κάθισμα ή το Πόρτο Κατσίκι.
.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
http://www.google.co.uk/search?q=**bora+bora **Μόνο για τα εισιτήρια θες κανα 4άρι χιλιάρικα πάνε-έλα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μόνο για τα εισιτήρια θες κανα 4άρι χιλιάρικα πάνε-έλα.
Δεν μας ζητησε οικονομικη προταση ,αλωστε οι νεονυμφοι μαζευουν χρηματα τωρα δεν δεχονται δωρα
-
-
Σαντορινη ???????
Ελουντα
-
και δεν κινδυνεύεις και από σεισμούς/τσουνάμι
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Γιαα ριξτε καμια προταση για γαμήλιο ταξίδι...Τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου λέμε και σκεφτόμουν τίποτα στο τροπικο-εξωτικό.. Μαυρίκιους, Σεϋχέλλες, Πουκετ και δε συμαζεύεται.
Επειδή όμως δεν έχω ιδέα και δεν έχω ψάξει ποτέ για τέτοιους προορισμους πείτε καμιά εμπειρία.Ιούνιος για Πουκέτ/Ταϋλάνδη θα έχεις και μια καλή πιθανότητα να φας αρκετή βροχή [Η καλή περίοδος εκεί είναι Νοέμβριο με Μάρτιο]
Εναλλακτικά αυτού, κοίτα καλύτερα κανά Μπαλί/Ινδονησία [Η καλή περίοδος είναι Απρίλιος-Οκτώβριος]Ρίξε μια ματιά σε Ζανζιβάρη/Africa [καλύτερα μέσα στον Ιούνιο, το Μάιο τελειώνουν οι βροχές]
Fiji, Cook καλή περίοδος
Και Γαλλική Πολυνησία φυσικά!Τώρα εξαρτάται και τι θες να κάνεις. Πέρα από λιώσιμο σε παραλία και παρελκόμενα
Θες να δεις τπτ ναούς και κουλέρ λοκάλ; Φύση ζούγκλες και ανθρωποφάγους; Απ' όλα έχει
Μπες εδώ και δες
Θα πάρεις μια γεύση από τιμές [βρίσκεις και φτηνότερα από αυτό], θα δεις για ποια μέρη ο Ιούνιος είναι ΟΚ, θα δεις και τι άλλο μπορείς να κάνεις εκτός από παραλίες.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ