-
Πάντως το πείραμα με τη μείωση της τιμής για το Top Gear δεν απέδωσε. Το περιοδικό έκλεισε.
Για το Car-EVO που έκαναν το ίδιο δεν δημοσιεύονται στοιχεία....
Για 12/2010 που υπάρχουν τα τελευταία στοιχεία, 4Τροχοι,Drive,Top Gear = 11690 , 4150 , 4180
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις κάτι με τους ντενεκέδες;Συμφωνώ πάντως, μπροστά σε μια Veyron είναι άνοστο ντολμαδάκι.
Ο μεγας ντολμάς και το ντολμαδάκι... άνοστα και τα δύο.
-
Γούστα είναι αυτά, είπε η μαϊμού και έφαγε το σαπούνι
-
Εγώ διαβάζω -δεν έχω χάσει τεύχος- το περιοδικό 4Τ από το 1988! Κάποια περίοδος από το 1992 έως το 1995 διάβαζα και το ams παράλληλα και μετέπειτα πήρα και μερικά τεύχη drive!
Σαφέστατα διακρίνω μία έκπτωση ποιότητας και θεματολογίας στο αγαπημένο περιοδικό ενώ διακρίνει πλέον κανείς εύκολα τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες που έχουν αναπτυχθεί με τις διάφορες εταιρείες του χώρου που μας οδηγούν σε μη ικανές ν' αποδειχθούν υποψίες ότι τα ...τσεπώνουν!
Όμως επειδή η συνήθεια είναι δύναμη ισχυρότερη της...βαρύτητας αν δεν το διαβάσω μου λείπει! Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί το έχω ενσωματώσει σε καθημερινές συνήθειες οπότε είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μου. (βλ...wc , καφέ σε αυλή κλπ)!
Πλέον βέβαια είμαστε και υπερβολικοί λόγω της ευκολίας που μας δίνει το διαδίκτυο και τα φόρα στην συγκέντρωση πληροφοριών και ανταλλαγής απόψεων! Κάποτε διαβάζαμε το περιοδικό και σχεδόν το αντιμετωπίζαμε σαν ...ευαγγέλιο δίχως να το κριτικάρουμε! Αυτό έβγαινε μόνο μέσα από σύγκριση με άλλα περιοδικά και συνήθως για να θάψει αυτά...λόγου χάρη το ams λόγω της Γερμανολατρείας του τότε κάτι που δυστυχώς υιοθέτησε και το 4Τ τα τελευταία χρόνια! -
Αν και έχω περάσει από πολλά περιοδικά, το μόνο που συνεχίζω να παίρνω συστηματικά είναι οι 4Τροχοί, αν και παρατηρώ μια υποβάθμιση στην ποιότητα των δοκιμών και των άρθρων. Ουσιαστικά, δεν γράφουν πλεόν αρνητικά για κανένα αυτοκίνητο, κυρίως για λόγους διαφήμισης και φόβου αγωγών, συνυπολογίζοντας βέβαια ότι τα ΙΧ είναι πλέον όλα πολύ βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν. Από άλλα περιοδικά, αν και τα διαβάζω σχεδόν όλα περιστασιακά, μου αρέσει το Power Techniques που έχει ένα τουλάχιστον τεχνικό άρθρο σε κάθε τεύχος που αξίζει τον κόπο να διαβάσεις.
Και το αστείο της υποθέσεως. Πήρα σαν δώρο από έναν ξάδελφο, παλιά τεύχη των 4Τροχών. Έτσι, σήμερα, έχω όλα τα τεύχη από το 1975-2010, εκτός ενός, του 333 που... guess what, κάνουν δοκιμή το δικό μου αυτοκίνητο...!!! Το έδωσα σε φίλο, η μαμά αποφάσισε να κάνει καθαριότητα και τι θα πέταγε πρώτο; Το περιοδικό που δεν αγοράζει ο γυιός της και σίγουρα ήταν δανεικό...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Την αλήθεια για ενα καινούργιο αυτοκίνητο την έμαθα απο εναν κάτοχο και απο το ιταλικό quattroruote!μιλάω για το golf gti
Ολοι μα ολοι οι υπόλοιποι το παρουσίαζαν τέλειο ή σχεδόν τέλειο παντού..
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστετο μετάνιωσες που το πήρες ή ....
-
http://sarotiko.blogspot.com/2011/02/car-evo.html
' ....Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τους εργαζόμενους στην «ptionpress», του εκδότη Κώστα Παπατριανταφύλλου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες...... δεν έχει δώσει ευρώ από τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, στα περιοδικά Car και Evo τους τελευταίους 3 μήνες. Οι δημοσιογράφοι, από χθες, Δευτέρα, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας,
Επίσχεση εργασίας στα περιοδικά CAR και EVO προκειμένου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.Είναι ο δεύτερος όμιλος περιοδικών αυτοκινήτου που αντιμετωπίζει προβλήματα. Πριν μέρες, μεγάλα οικονομικά προβλήματα παρουσίασε και ο εκδότης του «Auto Τρίτη», Πέτρος Τριανταφύλλης..... newsday'
-
Το έχουν οι εκδότες με τριανταφυλλένιο όνομα φαίνεται...
-
To Evo είναι καπούτ; Δεν το βρίσκω σε κανένα περίπτερο. Αντίθετα κάπου πήρε το μάτι μου τεύχος του car.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; -
Δες ένα μήνυμα παραπάνω από το δικό σου. Πάντως το τελευταίο τεύχος του Evo κυκλοφόρησε 18.2 ,οπότε ίσως κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Το τελευταίο Car κυκλοφόρησε 4.3
-
Ναι το είδα. Η απορία μου ήταν αν σταμάτησε εντελώς. Θενξ για την πληροφορία, νόμιζα ότι έβγαινε αρχή κάθε μήνα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
To Evo είναι καπούτ; Δεν το βρίσκω σε κανένα περίπτερο. Αντίθετα κάπου πήρε το μάτι μου τεύχος του car.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;Εμεις τωρα πως μπορουμε να τους βοηθησουμε τους ανθρωπους?? Παιρνωντας τα περιοδικα ή κανοντας 'εμπαργκο' ???
-
Και κάποτε δούλευα εκεί
-
Μετά από πολλά χρονιά δεν αγόρασα τον τελευταίο μήνα τους 4Τ.Δεν βρίσκω κανένα νόημα να δώσω χρήματα για 5-4 ενδιαφέρουσες σελίδες.Άλλαξα εγώ ή το περιοδικό δεν ξέρω.Πάντως δεν μου κινεί πλέον το ενδιαφέρον.Μάλλον θα αρχίσω τις επαναλήψεις σε παλαιότερα τέυχη που μου αρέσουν πολύ αλλά δύσκολο να ξαναγοράσω καινούριο.
-
Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ, είναι η πρώτη φορά εδώ και 20+ χρόνια που δεν πήρα 4Τ
-
Ουτε εγω το πηρα το συγκεκριμενο τευχος.. Με εξωφυλλο 'επανασταση VW' αν ειναι δυνατον..
-
Εγω το σταματησα πριν αρκετο καιρο.... πλεον μονο internet και για τις ...δυδκολες ωρες!! το htc παει μια χαρα!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ουτε εγω το πηρα το συγκεκριμενο τευχος.. Με εξωφυλλο 'επανασταση VW' αν ειναι δυνατον..Είδες το μάρκετινγκ που έχει φτάσει ?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ουτε εγω το πηρα το συγκεκριμενο τευχος.. Με εξωφυλλο 'επανασταση VW' αν ειναι δυνατον..αν ειχε εξωφυλλο 'vive la revolution' ou 'vive le 14 juillet' η νεα γαλλικη επανασταση;
(λεμε τωρα)
θα το αγοραζες;
Περιοδικά Αυτοκινήτου