-
το gravity πάντως που κέρδισε τόσα όσκαρ ήταν μια μαλακία και μισή
το dallas buyers club ήταν όντως καλό, αλλά για τον μακόναχυ ο ρόλος ήταν φυσικός
ο λέτο ήταν καλός και το άξιζε πιστεύω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
NebraskaΜπορεί οι αμερικάνοι να μην το τίμησαν, αλλά είναι μάλλον η καλύτερη από όλες τις ταινίες που είδα φέτος. Ένα οδοιπορικό από την Πτολεμαϊδα στην Άμφισσα των ΗΠΑ, με μια στάση στην.... Αταλάντη
Πιο χαρακτηριστικό πλάνο, αυτό με το σόι γύρω από την τηλεόρασηΣυμφωνώ, το είδα μόλις χθες! Ήταν η καλύτερη ταινία που είδα φέτος και κρίμα που δεν πήρε τίποτα στα οσκαρ. Eκπληκτικός ο Bruce Cern.Μαζί με το Dallas (που τσίμπησε και τα 2 των ανδρικών δίκαια), ήταν οι κορυφαίες ταινίες. Και βέβαια η 'Τέλεια Ομορφιά' (έχω γράψει γι αυτήν σε αυτό το θέμα).
Αυτές οι 3 ήταν οι καλύτερες φετινές ταινίες. -
Tέλεια ομορφια==english title?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το gravity πάντως που κέρδισε τόσα όσκαρ ήταν μια μαλακία και μισήτο dallas buyers club ήταν όντως καλό, αλλά για τον μακόναχυ ο ρόλος ήταν φυσικός
Εγώ, με το Gravity πάντως ενθουσιάστηκα. κι η NASA απ' ό,τι φαίνεται
Ίσως έφταιγε και το 3D στο σινεμά, από τις ελάχιστες ταινίες νομίζω που έπαιξε καταλυτικό ρόλο -Ένιωθες σαν να είσαι όντως εκεί έξω. Εξού και το ότι σάρωσε τα τεχνικά βραβεία +την καταπληκτική μουσική, που ταίριαζε απόλυτα στο κλίμα.Πρέπει να δω τον Σκλάβο και τον Dallas Buyers Club, είναι τα επόμενα στη λίστα μου.
Το Nebraska επίσης μου άρεσε πολύ, ο Payne έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες και προσωπικές ταινίες, όπως το Sideways και το Descendants. Και το Blue Jasmine ήταν πολύ καλή ταινία, το όσκαρ το άξιζε η Blanchett, αν και εξίσου καλή ήταν η ερμηνία της Meryl Streep στον Αύγουστο, παρότι την υπόλοιπη ταινία τη βρήκα ελαφρώς βαρετή και υπερβολική. Ίσως γιατί προέρχεται από διασκευασμένο θεατρικό σενάριο. Δεν κολλούσε πολύ σε κινηματογραφικό έργο.
+Grande Bellezza, που ήταν πάρα πολύ καλή, αν και δεν είχα δει καμία από τις ανταγωνίστριες για να πω αν όντως το άξιζε το ξενόγλωσσο ή όχι.
-
Όντως, το Nebraska και το La grande bellezza ξεχώριζαν. Τα άλλα που θα έβλεπα οπωσδήποτε είναι το Blue Jasmine, το La vie d' Adele, το Le Passe και, φυσικά, το Jagten
To Dallas buyers club είναι περισσότερο οι 2 πρωταγωνιστές παρά η ταινία...
Το 12 years a slave είναι μια πολύ καλή ταινία (σαφέστατα καλύτερη από το Django, για παράδειγμα ), αλλά όχι στο επίπεδο των προηγούμενων.
Α btw, χτες συνειδητοποίησα ότι ο Jared Leto είναι αυτός !!! Κι έλεγα που τον ξέρω, που τον ξέρω.... Πολυτάλαντος ο τύπος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α btw, χτες συνειδητοποίησα ότι ο Jared Leto είναι αυτός !!! Κι έλεγα που τον ξέρω, που τον ξέρω.... Πολυτάλαντος ο τύπος- Requiem for a dream, Fight Club και άλλες
-
Μα ναι, αμέσως μετά άρχισαν να χτυπάνε τα καμπανάκια
-
Α, ξέχασα. Μια ταινία που αξίζει τον κόπο να δείτε κι ας μη συζητήθηκε καθόλου (δεν ξέρω καν αν προβλήθηκε στα σινεμά της Αθήνας) είναι το Μια στάση πριν το τέλος , βασισμένη σε πραγματική ιστορία, με μπάτζετ της πλάκας, αλλά πολύ-πολύ δυνατή κι μ' έναν σπουδαίο πρωταγωνιστή. Την 'απέκτησα' κατά λάθος, την έβαλα για να περάσει η ώρα, αλλά έμεινα μ' ανοιχτό το στόμα
-
Her
Μου άρεσε το ταξίδι στο μέλλον, η ευαισθησία της ταινίας. Δε μου άρεσε ο αργός ρυθμός και το τέλος. Απίστευτα υπερτιμημένη η βαθμολογία της, κάπου στο 6 θα την αξιολογούσα.Gransen
Σουηδική, για το Β' ΠΠ. Πολύ καλογυρισμένη, χόρτασε το μάτι μου χιόνι και σωστή δράση. Σωστή, με την έννοια που δεν μπορεί να προσφέρει το Χόλιγουντ. Αληθοφανή, ρεαλιστική, μετρημένη. Φαίνεται όμως ότι οι περισσότεροι βαθμολογητές έχουν συνηθίσει στις αμερικάνικες υπερβολές, εξ ου κι η χαμηλή βαθμολογία. Σίγουρα πάνω από 8. -
Sürgün: Η ταινία σταθμός για τις απελάσεις του 1964
Παιδιά, το έχει δει κανείς; Αξίζει; Αν ναι - που θα το βρούμε;
-
ειδα την ταινιάρα 'I Frankenstein'
τι να λεμε, αριστουργημα, μη τη χάσετε...(απορώ πως εκατσα και την είδα όλη.... μισοκοιμόμουνα προς το τέλος μάλλον)
Traaaaaaaagic... -
Ειδα το homefront με τον Statham σε ρολο πρωην μυστικου της DEA να προσπαθει να προστατεψει την κορη του απ το παρελθον του..Κλασσικη ταινια Statham , βλεπεται ευχαριστα , θα προτιμουσα λιγο διαφορετικο τελος κ οχι το κλασσικο αμερικανικο τελος..
-
Selfish giant: ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ, τα πιτσιρικια παιζουν φοβερα. Αγγλικη επαρχια
Nebraska: ο,τι (θετικο) προαναφερθηκε, οντως απ τις καλυτερες του 2013
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ειδα το homefront με τον Statham σε ρολο πρωην μυστικου της DEA να προσπαθει να προστατεψει την κορη του απ το παρελθον του..Κλασσικη ταινια Statham , βλεπεται ευχαριστα , θα προτιμουσα λιγο διαφορετικο τελος κ οχι το κλασσικο αμερικανικο τελος..Προχτες την ειδα τη συγκεκριμενη, παει ολοταχως να γινει Steven Seagal ο Statham. Ξυλίκι incorporated, δερνω τα παντα.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
......με τον Statham σε ρολο πρωην μυστικου της DEA να προσπαθει να προστατεψει την κορη του απ το παρελθον του..Που πανε και τα σκεφτονται οι πστδες....Μιλαμε για αρρωστημενη φαντασια...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Selfish giant: ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ, τα πιτσιρικια παιζουν φοβερα. Αγγλικη επαρχιαNebraska: ο,τι (θετικο) προαναφερθηκε, οντως απ τις καλυτερες του 2013
Να τους ακούς τους παλιούς
Τις άλλες που γράψαμε τις είδες; -
Ειχες προτεινει τον γιγαντα? τυχαια την ειδα αυτη χτες, εκανα σινεμαραθωνιο
Ποιες αλλες προτεινες και δε θυμαμαι, σιγουρα θελω να δω την ιταλικη, αλλα η δικια μου δεν το χει με τα ολλανδικα, οποτε η θα παω μονος η θα κανουμε πριβε προβολη
-
Σας ζηλευω..2 φορες κατσαμε με την κουτσουνα να δουμε ταινια και τις 2 μας πηρε ο υπνος..Μας ξυπνησε το μπεμπουλακι γιατι επρεπε να φαει..
Εχω κατεβασει καμια 35αρια ταινιες απο τοτε που γεννηθηκε και δεν εχω δει καμια....Και σε μιαμιση εβδομαδα ξεκιναει η Φ1
Κλαψ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποιες αλλες προτεινες και δε θυμαμαι(στην αμέσως προηγούμενη σελίδα: viewtopic.php?p=2981909#p2981909 )
-
Ευχαριστα περασε η ωρα με το Out of the furnace ... ωραιο εργακι!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]