-
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ EDDIE_147
Coming Soon
In theaters December 5.ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ
Jason Statham (OH DEAR!)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
PrisonersΕξαιρετικό! Πολύ καλές ερμηνείες, αγωνία, ατμόσφαιρα, 2.5 ώρες δεν τις καταλαβαίνεις.
Ήρθε επιτέλους κι εδώ και το είδα χθες. Αν εξαιρέσεις κάποιες σεναριακές τρύπες, ήταν πάρα πολύ καλό και δεν σε άφηνε με τίποτα, αν και προβλέψιμο κάποιες φορές. Ερμηνείες υψηλού επιπέδου, Χιτσκοκική ατμόσφαιρα, εξαιρετική φωτογραφία στα νυκτερινά.
-
Χωρίς να είναι κακό, περίμενα περισσότερα από το σκηνοθέτη / σεναριογράφο του όντως εξαιρετικού District 9 Το κοινωνικό μήνυμα σχηματικό και ψιλοαφελές ενώ θα μπορούσε να είναι δυνατότερο. Μένει μια ωραία περιπέτεια, διασκεδαστική, με ωραία κινηματογράφηση και πολύ καλό τον Afrikaaner 'κακό'. Καλό είναι να το δει κανείς στο σινεμά ή σε προτζέκτορα, σίγουρα θα χάνει σε μικρή οθόνη (όπως πχ. και το Gravity)
-
Είδα αυτό. Ήθελα να το δώ καιρό τώρα και μου το θυμίσατε.
Εξαιρετική ταινία με λίγο μπλά μπλά καλό σενάριο το οποίο ξεφεύγει απο την αμερικάνικη πεπατημένη και καλές ερμηνείες από το αρκούντως βαρύγδουπο cast. Παραδόξως δε, το σενάριο δεν είχε τις κλασσικές τρύπες των Γαλλικών αστυνομικών ταινιών.
Huit/dix από μένα
Υ.Γ. Πρέπει να είναι και μια από τις τελευταίες αξίολογες ταινίες του Depardieu -
Ταινιοθήκης Τρύφωνα συνέχεια
Καταλαβαίνω ότι η πρόθεση της ταινίας ήταν 36x2+1=73 αλλά τελικά δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο.
Βλέπεται πολύ ευχάριστα και η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά δεν είναι τόσο δυνατή όσο το 36.Ίδιο περιπτωσάκι με αυτή που πόσταρα τις προάλλες.
Αν έπαιζε κανάς Τζολής, Ντέιμον, Κλούνης κλπ θα μιλάγαμε για το υπεραριστούργημα της δεκαετίας.
Πολύ δυνατό στόρυ και πλοκή.
Μόνο το χρώμα θα άλλαζα λίγο (τα γραφικά του Sin City νομίζω ότι ήταν λίγο πιο ξεκούραστα στο μάτι) αλλά μπορεί να παίζει ρόλο και η τηλεόραση που το είδα.
Ειδικά οι ψιτροενάκηδες πρέπει να το δουν. -
Ειδε κανεις τις γαλοπούλες; http://www.imdb.com/title/tt1621039/?ref_=nv_sr_1
-
με rating 5???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εξαιρετικό! Πολύ καλές ερμηνείες, αγωνία, ατμόσφαιρα, 2.5 ώρες δεν τις καταλαβαίνεις.
Ήρθε επιτέλους κι εδώ και το είδα χθες. Αν εξαιρέσεις κάποιες σεναριακές τρύπες, ήταν πάρα πολύ καλό και δεν σε άφηνε με τίποτα, αν και προβλέψιμο κάποιες φορές. Ερμηνείες υψηλού επιπέδου, Χιτσκοκική ατμόσφαιρα, εξαιρετική φωτογραφία στα νυκτερινά.
... εγώ πάντως ταινίες με [spoiler:xado3fri]απαγωγές παιδιών[/spoiler:xado3fri] ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ.
Ας είναι και αριστουργήματα . Τέλος.
( την 'είδα' στο FF )
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ταινιοθήκης Τρύφωνα συνέχεια
......συμφωνώ !!
τελικά ο Τρύφωνας μας άφησε καλή παρακαταθήκη
παρεπιπτόντως , στο συγκεκριμένο έργο ,μου την έσπασε που σε όλες τις σκηνές , οι ηθοποιοι κάπνιζαν , κατάντάει πολύ κουραστικό. ο πρωταγωνιστής σούπερ , έχω αρχίσει και βλέπω όλες του τις ταινίες.. -
Ο Auteil ειναι πολύ καλός ηθοποιός
Sent from my Nexus 4 using 3
-
εκτός από αυτήν παραπάνω και το 36th precinct , ποια άλλη έχεις δει δική του?
-
to Thor or not to Thor?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
to Thor or not to Thor?Εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο Thor.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
to Thor or not to Thor?
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο Thor.
Σαν να έτρωγες καλομαγειρεμένη μέτριας ποιότητας μπριζόλα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από την ταινιοθήκη του ΤρύφωναΓΑ-ΜΑ-ΤΗ
.μόλις την είδα...
τι να πω , τον λυπήθηκε η ψυχή μου τέτοιο κυνηγητό και ο άλλος ο ανωμαλάρας pcycho killer έπαιζε φοβερά..
Αλλη μία γαλλική αστυνομική ταινία , κλάσσης ανώτερη από τις αντίστοιχες χολυγουντιανές..Υ.Γ
Ρε mods δεν γίνεται να ξε-banaristei ο Τρύφων για κανα 2 μέρες , να μας ενημερώσει για νέο υλικό? -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
to Thor or not to Thor?
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο Thor.
Σαν να έτρωγες καλομαγειρεμένη μέτριας ποιότητας μπριζόλα
Οκ οψόμεθα για Hobbit 2. Hunger games 2 καλό; (κάποιος που να του άρεσε το 1 όταν το είδε)
-
Το Thor 2 για αυτο που είναι,είναι πολύ καλό.Η ένστασή μου όμως παραμένει.Οχι τη Natalie ρε παιδιά
-
Paul Walker Dead From Car Crash
http://www.complex.com/pop-culture/2013 ... -crash-tmz
-
Οχι ρε γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]