-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Paranormal.Activity.The.Marked.Ones.2014.EXTENDED.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]
-
xaxax τοσο χαλια..
Αυτο τοτε..(ειχα ξεχασει οτι το ειχα)
The.Conjuring.2013.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE[rarbg]
-
Καλή επιλογή.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μαλλον αυτο θα δωParanormal.Activity.The.Marked.Ones.2014.EXTENDED.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]
Το τζιπερς το εχω δει παλια...(καλουλη) το αλλο που ειπε ο τριντεντ δεν το εχω ακουσει καν
Πλάκα κανω, ΜΗΝ το δεις.
-
Winters.Tale.2014.1080p.BluRay.x264.YIFY
Αυτο ;;
Ειναι γκει να το δω μονος μου; Δεν εχω τιποτε αλλο να δω προχειρο αυτη τη στιγμη! -
Ne le dis a personne
Γαλλικό αστυνομικό, αλλά δυστυχώς τις είχε τις αμερικανιές του. Κατά τα άλλα, ήταν πολύ καλό.360
Μια καλογυρισμένη μετριότητα. Ωραία πλάνα, ένιωθες πολίτης του κόσμου, γνωστοί ηθοποιοί, αλλά στο τέλος μηδέν εις το πηλίκον. Δε συμπαθώ τις ταινίες που δεν έχουν κάτι να πουν στο τέλος, κάτι να σου μείνει ως ηθικό δίδαγμα. Στις κοινωνικές τουλάχιστον, γιατί υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ταινιών που εξαρχής γνωρίζεις ότι απλώς θα περάσεις ένα ωραίο δίωρο. Όπως π.χ. οι 300.Saints and soldiers
Δεκαετίας, συμπαθητικό. Προτείνεται σε όποιον του αρέσουν τα έργα εποχής, αλλά δεν είναι δα και κανένα αριστούργημα.[urlhttp://www.imdb.com/title/tt1714205/?ref_=nv_sr_1]Puhdistus[/url]
Εσθονοφιλανδική παραγωγή. Πολύ καλό, αντιπαραβάλει τις ζωές δύο γυναικών. Η μία πέφτει θύμα τράφικινγ κι η άλλη είναι κομμουνίστρια και προδίδει την αδερφή της επειδή τη ζηλεύει. Προτείνεται. -
Jack Reacher
Το Almost Human το έχει δει κανείς?
-
Serpico 10άρι/10. Ταινιάρα, ο al pacino ταίριαζε απόλυτα στο ρόλο. Όποιος δεν την έχει δει ας την δει!
-
- μουσικάρα
-
Ναι Θεοδωράκης!
-
Είδα Hunger games 2. Θα μπορούσε να είχε καλύτερο τέλος. Θα βγει και 3;
-
Ναι.
-
Ωραία
-
Αντισταρ βασικά...
-
Και παίζει πάντα το ίδιο.
Βαρεθήκαμε.
-
Ποσο μαξιλαρι εχει παιχτει στις βυζοθηκες;
-
Μπαζο
-
Θέατρο;
Sent from Corsair's brick
-
Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί έκαψε το κοτόπουλο.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Και παίζει πάντα το ίδιο.Βαρεθήκαμε.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]