-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
σκασμος!!! Αναιδεστατε!!!
Η ταινια ηταν μια χαρα, εσυ δεν εισαι σε θεση να κρινεις ενα τετοιο αριστουργημα!Ολα κι ολα, βλεποταν μεχρι ενος σημειου και ισχυει οντως αυτο με τον υπνο.
Εγω παρεδωσα οπλα λιγο πριν το τελος... μετα απο δυνατη μαχη με τα ματια μου.Απλα πραγματα, αμα ειχε ενδιαφερον, δε θα κοιμοσουν.
Αν η ταινια σε επειθε [spoiler:qa3c77aw]οτι πραγματικα τα παιδακια κινδυνευουν, και οχι οτι απλα θα συμβουν διαφορα και μετα θα βρεθει η λυση, παλι θα ειχες αγωνια και[/spoiler:qa3c77aw]δε θα κοιμοσουν. -
Είδα:
Cloud atlas. Υπέρτατη παπαριά μακραααααααααας διαρκείας. Μην κάνετε το λάθος.
After earth: Ρήχο σενάριο (κάτω από αστράγαλο) αλλά εντάξει, βλεπόταν.
Oblivion: Καλό, πολύ καλό, πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε πως το λένε.Επόμενο Pacific Rim.
-
Ταινιαρα το Pacific rim, το είδαμε τρεις φορές με το 7 χρόνο μικρό μου....
-
Εχεις ενα δικιο, αλλα δεν ηταν μονο η ταινια αφορμη του υπνου... ειχαν παιχτει 2 pause για σεξουαλικη δραστηριοτητα οποτε δεν μπορω να κρινω με ασφαλεια για το τι εφταιξε
-
Με εσυραν χθες να δω το Maleficent. Αποδειχτηκε ευχαριστη εκπληξη!! Πολυ ωραια ταινια!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Είδα:
Cloud atlas. Υπέρτατη παπαριά μακραααααααααας διαρκείας. Μην κάνετε το λάθος.
After earth: Ρήχο σενάριο (κάτω από αστράγαλο) αλλά εντάξει, βλεπόταν.
Oblivion: Καλό, πολύ καλό, πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε πως το λένε.Επόμενο Pacific Rim.
Για το 'μακράς διαρκείας' συμφωνώ -εν μέρει- αλλά όχι παπαριά, όπως πάντα το αδελφάτο Watchovski φτιάχνει ταινίες που ακουμπούν σοβαρές έννοιες της ανθρώπινης ύπαρξης.
Το After Earth θα μπορούσε να είναι και 'Πως φτιάχνεις μια ταινία για να μπάσεις το γιο σου στο entertainment business'. Κάτω και από τα τρία που λες.
Το Oblivion έχει πολύ καλό premise (και promise, αν και όχι τόσο ανατρεπτικό τελικά), και βασίζεται κυρίως στους πρωταγωνιστές του και όχι στα effects. Πάντα καλό όταν μιλάμε για scifi (για να μην είναι η ταινία σαν trailer από 3D παιχνίδι).
Για το Pacific Rim ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ είτε σε cinema (δύσκολο) είτε σε καλή ανάλυση και μεγάλη τηλεόραση -ιδανικά σε projector. Πάρε popcorn και coca και απόλαυσε. Όχι ταινιάρα, αλλά ΠΟΛΥ διασκέδαση και ΠΟΛΥ ευχάριστο.
-
Τρελάθηκα με cloud atlas, το χω δει 3-4 φορές, από τρίτη θα σας κάνω ένα review να καταλάβετε πόσο ταινιάρα είναι
Sent from my phone using some app
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Τρελάθηκα με cloud atlas, το χω δει 3-4 φορές, από τρίτη θα σας κάνω ένα review να καταλάβετε πόσο ταινιάρα είναιSent from my phone using some app
Θα ηθελα πολυ να διαβασω το review σου, διοτι ακομα το ψαχνω να καταλαβω πως εχασα μια τουφα μαλλια απο το τραβηγμα και το εριξα στα ναρκωτικα κατα τη διαρκεια της ταινιας.
sent from κλινικη αποτοξινωσης
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Για το 'μακράς διαρκείας' συμφωνώ -εν μέρει- αλλά όχι παπαριά, όπως πάντα το αδελφάτο Watchovski φτιάχνει ταινίες που ακουμπούν σοβαρές έννοιες της ανθρώπινης ύπαρξης.Το After Earth θα μπορούσε να είναι και 'Πως φτιάχνεις μια ταινία για να μπάσεις το γιο σου στο entertainment business'. Κάτω και από τα τρία που λες.
Το Oblivion έχει πολύ καλό premise (και promise, αν και όχι τόσο ανατρεπτικό τελικά), και βασίζεται κυρίως στους πρωταγωνιστές του και όχι στα effects. Πάντα καλό όταν μιλάμε για scifi (για να μην είναι η ταινία σαν trailer από 3D παιχνίδι).
Για το Pacific Rim ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ είτε σε cinema (δύσκολο) είτε σε καλή ανάλυση και μεγάλη τηλεόραση -ιδανικά σε projector. Πάρε popcorn και coca και απόλαυσε. Όχι ταινιάρα, αλλά ΠΟΛΥ διασκέδαση και ΠΟΛΥ ευχάριστο.
Ωραία το ψώνισα σε καλή ανάλυση το Pacific Rim.
Το cloud atlas ρε σεις, το είδα με παρέα (και οι υπόλοιποι κουράστηκαν-βαρέθηκαν)
Πολύ μεγάλο, προσπαθεί να συνδέσει τις ιστορίες και στο τέλος ασύνδετες μένουν. Πολύ προσπάθεια για να πιάσεις το μήνυμα, όλο λες κάπου θα με πάει και δεν σε πάει πουθενά. Πολύ κουραστικό.
Άντε και το έπιασες αυτό που ήθελε ο ποιητής, πάλι η κούραση μένει.+1 στον Morx.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ωραία το ψώνισα σε καλή ανάλυση το Pacific Rim.Το cloud atlas ρε σεις, το είδα με παρέα (και οι υπόλοιποι κουράστηκαν-βαρέθηκαν)
Πολύ μεγάλο, προσπαθεί να συνδέσει τις ιστορίες και στο τέλος ασύνδετες μένουν. Πολύ προσπάθεια για να πιάσεις το μήνυμα, όλο λες κάπου θα με πάει και δεν σε πάει πουθενά. Πολύ κουραστικό.
Άντε και το έπιασες αυτό που ήθελε ο ποιητής, πάλι η κούραση μένει.+1 στον Morx.
Δεν θα πω ότι πιάνεις όλα τα νοήματα με την πρώτη φορά, αλλά αν μπεις υποψιασμένος στο cinema τότε κάποιες συνδέσεις τις κάνεις σχεδόν αυτομάτως. Κάποιες άλλες θέλουν σκέψη, ή απλά να τελειώσει η ταινία και να το σκεφτείς λίγο καλύτερα αργότερα (ή σε 2η προβολή). Πάντως δεν υπάρχει πουθενά ούτε ένα loose end, όλα δένουν και όλα καταλήγουν κάπου (και στο βασικό του τι είναι ανθρωπιά/ανθρωπότητα/χαρακτηριστικά του ανθρώπου). Βοηθάει αν το σκεφτείς λίγο σαν μπερδεμένο Memento πριν αρχίσεις να το βλέπεις.
-
Ε καλά οι ταινίες είναι το άντρο της υποκειμενικότητας, δε θα σας αλλάξω γνώμη, εμένα πάντως με άφησε με ένα WOW στη φάτσα για ώρες
πχ είδα σινεμά το pacific rim με ένα φίλο που τρελαίνεται για τέτοια, ενώ εγώ πάω να τα δω με νοοτροπία meh, τελικά εγώ το διασκέδασα πολύ κι αυτός έλεγε 'τι μαλακία πλήρωσα να δω'.. άντε βγάλε άκρη
Sent from my phone using some app
-
3 days to kill
Για πολλα γελια! Εαν η τηλεοραση ειχε χερια, θα παιζαμε σφαλιαρες μεχρι αυριο!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
3 days to killΓια πολλα γελια! Εαν η τηλεοραση ειχε χερια, θα παιζαμε σφαλιαρες μεχρι αυριο!
Εμ δεν ακους οταν σου μιλανε, τα εχουμε πει
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35927&start=4290#p3020249
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για το 'μακράς διαρκείας' συμφωνώ -εν μέρει- αλλά όχι παπαριά, όπως πάντα το αδελφάτο Watchovski φτιάχνει ταινίες που ακουμπούν σοβαρές έννοιες της ανθρώπινης ύπαρξης.
Το After Earth θα μπορούσε να είναι και 'Πως φτιάχνεις μια ταινία για να μπάσεις το γιο σου στο entertainment business'. Κάτω και από τα τρία που λες.
Ωραία το ψώνισα σε καλή ανάλυση το Pacific Rim.
Το cloud atlas ρε σεις, το είδα με παρέα (και οι υπόλοιποι κουράστηκαν-βαρέθηκαν)
Εμένα πάντως μια χαρά συνδεδεμένες μου φάνηκαν και με ωραίο τρόπο.
Γενικά μου άρεσε σαν ταινία. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
3 days to kill
Για πολλα γελια! Εαν η τηλεοραση ειχε χερια, θα παιζαμε σφαλιαρες μεχρι αυριο!
Εμ δεν ακους οταν σου μιλανε, τα εχουμε πει
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35927&start=4290#p3020249
Ηταν που το κατεβασα σε fulHD με καλο Bitrate και ηθελα να χορτασω εφε και παπατζιλικι.
Με 'κλαταρε' ομως .... -
Αντιθετα με το ρυπαρο ανοσιουργημα Prisoners, που αναδυθηκε απο τα δυσοσμα, σαπρά βαθη της αρχεγονης λασπης απο την οποία ξεπηδησαν οι βρωμεροι και ανομολογητοι δαιμονες που ταραζουν το γλυκο ύπνο των εναρετων αυτου του κοσμου,
[spoiler:al9me4lw](πρέπει να κοψω τον Λαβκραφτ)[/spoiler:al9me4lw]
επιβεβαιωνω τα οσα καλα εχουν λεχθει για το The Grand Budapest Hotel. Δεν ειναι για όλους, αλλα ειναι πολυ καλo.
-
Θελω θριλερ σημερα. Μου την καρφωσε
Note 3 and Tapatalk
-
Δες το A serbian film στην ακοπη εκδοση, ειναι καλο, δε θα κοιμηθεις για μερες.
Ενα λεκανακι να εχετε κοντα. -
Jeepers Creepers (Σκοταδια και φουλ ενταση).
-
Μαλλον αυτο θα δω
Paranormal.Activity.The.Marked.Ones.2014.EXTENDED.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]
Το τζιπερς το εχω δει παλια...(καλουλη) το αλλο που ειπε ο τριντεντ δεν το εχω ακουσει καν
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]