-
Λοιπόν βλέπω τον 'Dredd' ...
Πφφφφ... Αριστούργημα, υψηλη τέχνη.
Εχει και μια μεγαλη κάρτα sim στην περικεφαλαια του...
-
Λοιπόν βλέπω τον 'Dredd' ...
Το καλό το ορθόδοξο με τον Σταλόνε ή την μούφα το καινούργιο?
-
Τον Dredd πρέπει να τον κρίνεις αν έχεις διαβάσει τα κόμικ. Όντας fun λέω ότι πρόκειται για μια χαρά μεταφορά του πνεύματος του κόμικ στην οθόνη. Το παλιό με τον Stalone ήταν για κλωτσιές.
-
Το νέο... Είχε μια καταχνιά.. Ψυχοπλακωμα. Σαν το max Payne Το παιχνίδι για οσους ασχολούνται.
-
Άποψη μου αλλά θεωρώ όσα video games έχουν γίνει ταινία μπορεί να είναι ωραία αλλά για τους φανατικούς ποτέ δεν θα είναι το ίδιο, παράδειγμα για μένα assassin creed
-
Ωπα, Alex δικός μας; θαυμάσια το max Payne το πρώτο;
-
Ωπα, Alex δικός μας; θαυμάσια το max Payne το πρώτο;
καλό φίλε αλλά ήμουν φανατικός assassin creed δεν θυμάμαι ονομασίες αλλά αυτό με την Κωνσταντινούπολη και το άλλο που ήταν Ινδιάνος για μένα τα καλύτερα. Εννοείτε God of War. Ωραία ταινία από video game ήταν και το ωωωω δεν θυμάμαι τίτλο αυτό που υπήρχαν ιππότες και κάτι πράσινα τέρατα που περάσανε από άλλη διάσταση δεν θυμάμαι τίτλο γ.... το.
-
Επίσης ξέχασα να αναφέρω resident evil και silent Hill καμμια σχεση για μενα.maxx Payne Lap δεν τρελάθηκα με την ταινία με το παιχνίδι ναι
-
Ε ναι για το παιχνίδι λέω εγώ. Ακόμα το θυμάμαι...
-
War craft θα έσκαγα αν δεν το εβρισκα
-
Χαχαχα πρόλαβα warcraft σε ένα παλιό pc..... κρατήσου.........σε DoS!!!!!!!!!!!!
Κατσε θα το βάλω στο τοπικό να δεις...
-
Χαχαχα πρόλαβα warcraft σε ένα παλιό pc..... κρατήσου.........σε DoS!!!!!!!!!!!!
Κατσε θα το βάλω στο τοπικό να δεις...
Χαχα ναι αυτό, την ταινία την έχεις δει? Καλή για μένα. Άσχετο με video game από σειρές έχεις δει sons of anarchy? Για μένα από τις καλύτερες την είχα προτείνει και στον nick τώρα που ήταν καραντίνα δεν ξέρω αν την ειδε
-
Οχι δεν τα έχω δει.... Αν ειναι καλη να το βάλω. Το εχει το Netflix;
Απο ταινίες πέρασα την ηλικία της κουλτούρας. Τώρα βάζω ότι έχει έξυπνη πλοκή και ευχαριστιεμαι την τηλεόραση. Όχι ότι θα αρνηθω την κουλτούρα, αλλά ξέρεις.... Οταν κάθομαι στον καναπέ είμαι σαν πτώμα από την κούραση και θέλω χαλαρες ταινίες.
Μια που είδα πρόσφατα και μ αρεσε πολύ ήταν το δείπνο ηλιθιων αλλά το γαλλικό. Το αυθεντικό. Κομψή ταινία με νοήματα και εύκολη.
Την στιγμή που ο ηλίθιος έκλεισε συμφωνία με μια εταιρία παραγωγής ταινιών με άλογα μια καλή συμφωνία από το τηλέφωνο... Πραγματικά έπινα νερό και πνίγηκα από τα γέλια.
Το μήνυμα όμως της ταινίας είναι βαθύ και σε βάζει σε σκέψεις. Να δεις την γαλλική αν δεν την έχεις δει.
-
Οχι δεν τα έχω δει.... Αν ειναι καλη να το βάλω. Το εχει το Netflix;
Απο ταινίες πέρασα την ηλικία της κουλτούρας. Τώρα βάζω ότι έχει έξυπνη πλοκή και ευχαριστιεμαι την τηλεόραση. Όχι ότι θα αρνηθω την κουλτούρα, αλλά ξέρεις.... Οταν κάθομαι στον καναπέ είμαι σαν πτώμα από την κούραση και θέλω χαλαρες ταινίες.
Μια που είδα πρόσφατα και μ αρεσε πολύ ήταν το δείπνο ηλιθιων αλλά το γαλλικό. Το αυθεντικό. Κομψή ταινία με νοήματα και εύκολη.
Την στιγμή που ο ηλίθιος έκλεισε συμφωνία με μια εταιρία παραγωγής ταινιών με άλογα μια καλή συμφωνία από το τηλέφωνο... Πραγματικά έπινα νερό και πνίγηκα από τα γέλια.
Το μήνυμα όμως της ταινίας είναι βαθύ και σε βάζει σε σκέψεις. Να δεις την γαλλική αν δεν την έχεις δει.
Όχι δεν την έχω δει. Sons of anarchy είναι παλιά σειρά περίπου πριν 3 με 4 χρόνια, 8 κύκλοι, έχει να κάνει με τις συμμορίες της Αμερικής με HARLEY, εμπόριο όπλων πορεία πόλεμο μεταξύ συμμοριών ναρκωτικά ρατσισμο τα πάντα όλα.
-
Αααα, ότι συχαίνομαι δηλαδή βία και μαυρίλα και υπόκοσμος. Θα ρίξω ένα βλέφαρο να δω τι παίζει με αυτα τα κ@@οπαιδα.
Χαχα εντάξει φίλε σε κράτα σε αγωνία όμως. Από γαλλικό κινηματογράφο για μένα πρώτη είναι ΟΙ ΑΘΙΚΤΟΙ από τις καλύτερες ταινίες και γέλιο και μνμ και ακριβώς η δουλειά που κάνω + το ψυχιατρικό βεβαια
-
Αααα, ότι συχαίνομαι δηλαδή βία και μαυρίλα και υπόκοσμος. Θα ρίξω ένα βλέφαρο να δω τι παίζει με αυτα τα κ@@οπαιδα.
Να δεις την γαλλική... Θα με θυμηθείς. Θα βάλω trailer.
-
Εντάξει ένα τελευταίο ελληνική ταινία με νόημα (έχω δει διάφορες τέτοιες λόγο δουλειάς σε ομιλίες φεστιβάλ σεμινάρια) που σου ερχόταν όμως σόρυ για την βία Lap να βάλεις το δάχτυλο στο μάτι και να μην σταματάς μέχρι να φτάσεις κόκκαλο είναι ο κυνοδοντας, εντάξει έλεγα τι έκανα στην προηγούμενη ζωή μου και αξίζω τέτοια τιμωρια
-
Χαχαχα Τον είδαμε τον κυνοδοντα με παρέα στο σπίτι σε βράδυ κινηματογράφου. Χαμός γινόταν από αντιδράσεις. Περα απο τα ανώμαλα που σε φέρνουν σε μια πως να το πω δυσφορία και άγχος και ότι νιώθεις κάτι σαν ένοχος για ότι βλέπεις ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ( εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα αυτά τα συναισθήματα πως ονομάζονται ) εγώ εκεί που έδινε διαφορετικές ερμηνείες για τα πράγματα και τα αισθήματα είδα πολλά αλληγορίκα στοιχεία και οντως θαύμασα την ταινία σε αυτό το πραγμα. Επίσης η ατμόσφαιρα όλη ητνα ομοιόμορφη και καλή τεχνικά. Υπήρχε δηλαδή η παράνοια ακόμα και στον φωτισμό και τα πλάνα.
Αλλα πραγματικά ήταν αρρώστια δεν αντέχες, εύκολα . Αυτό άλλωστε ήθελε και ο σκηνοθέτης και το πέτυχε. Έδειξε πολλές πλευρές του καθοπρεπισμου και της ψυχικής υγείας.
Να φανταστώ την φωλιά του κούκου την εχες δει... Εισαι σε αυτα εσύ.
Εεε ναι ρε φίλε εννοείται όπως επίσης το εξπρές του μεσονυκτιου
-
Χαχαχα Τον είδαμε τον κυνοδοντα με παρέα στο σπίτι σε βράδυ κινηματογράφου. Χαμός γινόταν από αντιδράσεις. Περα απο τα ανώμαλα που σε φέρνουν σε μια πως να το πω δυσφορία και άγχος και ότι νιώθεις κάτι σαν ένοχος για ότι βλέπεις ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ( εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα αυτά τα συναισθήματα πως ονομάζονται ) εγώ εκεί που έδινε διαφορετικές ερμηνείες για τα πράγματα και τα αισθήματα είδα πολλά αλληγορίκα στοιχεία και οντως θαύμασα την ταινία σε αυτό το πραγμα. Επίσης η ατμόσφαιρα όλη ητνα ομοιόμορφη και καλή τεχνικά. Υπήρχε δηλαδή η παράνοια ακόμα και στον φωτισμό και τα πλάνα.
Αλλα πραγματικά ήταν αρρώστια δεν αντεχες εύκολα. Αυτό άλλωστε ήθελε και ο σκηνοθέτης και το πέτυχε. Έδειξε πολλές πλευρές του καθοπρεπισμου και της ψυχικής υγείας.
Να φανταστώ την φωλιά του κούκου την εχες δει... Εισαι σε αυτα εσύ.... Χαχαχαχα
Πονεμενες ψυχές είναι μωρέ όλοι τους. Άστα....
-
Color Out of Space
Πολύ χρώμα πολύ φευγάτο πολύ παλαβός Νίκολας Γκέιτς.
Πολύ καλή ταινία απο διήγημα του Λάβκραφτ , πιστεύω περνάει επιτυχημένα αυτόν τον υπαρξιακό - κοσμικό τρόμο που εχουν τα γραπτά του στον θεατή .Στο ERTFLIX
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]