-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά, εσύ είσαι woodenόπληκτος δε λογίζεσαι
μπαίνει στα τόρρεντ λοιπόνγι αυτό
'Film d'amore e d'anarchia, Lina Wertmuller 1973'ξέρουμε τπτ?
το έμαθα απ το soundtrack Που είναι φοβερόδεν κανω πλακα αλλα δεν παει κανα μηνας που ακουσα το soundtrack για πρωτη φορα και ειχα μεινει μαλακας...την ταινια δεν την εχω δει ακομα ...
Παω να δω την ασπρη κορδελα στον δαναο τελος...
@Pathos ετσι, Μαραντονα και τα μυαλα στα καγκελα...
@κουτσαν ,ειδα το whatever works πριν καμια εβδομαδα και σε ολη την διαρκεια της ταινιας ειχα την εντυπωση οτι απλα δεν επαιξε τον πρωταγωνστικο ρολο ο ιδιος ο W.Alλen για να μη φαει ντοματες...αλλα ετσι κι αλλιως μια χρονια κανει ταινια γαμω (Matchpoint) μια ετσι και ετσι (scoop) μια γαμω (Vicky Christina Barcelona) μια ετσι κι ετσι (Whatever works)...exei kai to (Cassandras dream) να ξεκαρφωνεται...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τελικα είδα το «Η λευκή κορδέλα».Καποιες στιγμες δυσκολευτηκα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα,ο σκηνοθετης πρεπει να ειναι κολληταρι με τον Αγγελοπουλο
Επισης πρεπει να τα πινουν και με τον Φωσκολο παρεα γιατι καθε φορα που καποιος χαρακτηρας ελεγε κατι η απαντηση που ελαμβανε ηταν καθαρα κωλυσιεργια,του στυλ : 'Δηλαδη τι εννοεις;' ετσι ωστε να καταναλωσουμε κανα πενταλεπτο αναμασωντας τα ιδια και τα ιδια.
Χαρακτηριστικη η σκηνη με το παιδακι που αρχιζει αν ρωταει αν ολοι οι ανθρωποι πεθαινουν,και μετα ξεχωριστα (σε αργο ρυθμο παντα)αν ο μπαμπας,το καναρινι,η μαμα,η αδερφη και οι 300 της Σπαρτης πεθαινουν,γιατι πεθαινουν,αν γινονται εξαιρεσεις και οτι αλλο μπορεσε να σκεφτει ο σεναριογραφος.
Η πολυ μεγαλη διαρκεια του εργου κρινεται ακρως αδικαιολογητη,θα μπορεσε να λειπει τουλαχιστον μιση ωρα και να μην παρει χαμπαρι κανεις.Το ασπρόμαυρο στερησε την δυνατοτητα να δουμε τοπία,κουστούμια κτλ (δηλαδη τα δυνατα σημεια του εργου!),οι ερμηνειες ηταν γενικα καλες.
Nα ΜΗΝ το δειτε.
Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά,αλλά διαφωνούμε σε όλα!!!
Η ταινία είναι αριστουργηματική,
ΔΕΙΤΕ ΤΗ!... -
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
@κουτσαν ,ειδα το whatever works πριν καμια εβδομαδα και σε ολη την διαρκεια της ταινιας ειχα την εντυπωση οτι απλα δεν επαιξε τον πρωταγωνστικο ρολο ο ιδιος ο W.Alλen για να μη φαει ντοματες...αλλα ετσι κι αλλιως μια χρονια κανει ταινια γαμω (Matchpoint) μια ετσι και ετσι (scoop) μια γαμω (Vicky Christina Barcelona) μια ετσι κι ετσι (Whatever works)...exei kai to (Cassandras dream) να ξεκαρφωνεται...
Έτσι ακριβώς ως προς τον πρωταγωνιστικό ρόλο, συμφωνώ απόλυτα
Γαμώ ταινίες πλέον ΔΕΝ κάνει, πάντως το Μatchpoint ήταν πράγματι η καλύτερη από τις τελευταίες και πολύ καλή, αλλά όχι γαμω...Το Vicky Christina Barcelona ήταν απλά καλούτσικη και με τίποτα γαμώ, μια χαρά ήταν αλλά μέχρι εκεί...Το Cassandra's dream δεν κατάλαβα που ακριβώς το κατέταξες ; Και αυτό καλό για μένα, στο επίπεδο του Vicky Christina Barcelona, ή μάλλον καλύτερο για το γούστο μου
Το Scoop τώρα δεν μπορώ να το ανακαλέσω πράγμα που μου λέει ότι μάλλον δεν μου πολυάρεσε (το έβαλα να κατεβαίνει για να το ξαναδώ) -
Αυτό που μ' άρεσε στον Woody Allen στην προ-matchpoint εποχή είναι οι διάλογοι και ο τρόπος που πλασάρει τους διάφορους προβληματισμούς σε ό,τι αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις μέσω των διαλόγων. α και φυσικά η Νέα Υόρκη
Έχει δει κανείς το New York I love you ; Είναι sequel του Paris je t' aime. Έχω απορία κυρίως να δω την ταινία του Fatih Akin.
Περιμένω να βγεί και το Wall Street 2..Επίσης σκηνοθετημένη απο τον Oliver Stone -
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
καλά, εσύ είσαι woodenόπληκτος δε λογίζεσαι
μπαίνει στα τόρρεντ λοιπόνγι αυτό
'Film d'amore e d'anarchia, Lina Wertmuller 1973'ξέρουμε τπτ?
το έμαθα απ το soundtrack Που είναι φοβερόδεν κανω πλακα αλλα δεν παει κανα μηνας που ακουσα το soundtrack για πρωτη φορα και ειχα μεινει μαλακας...την ταινια δεν την εχω δει ακομα ...
διάβαζα tvxs και στα σχόλια έπεσα πάνω στην ταινία.
Αν δεν την βρίσκεις πέ μου να επιληφθώ -
αφιερωμένο στους δύο υποψήφιους θεατές του έρωτα και της αναρχίας
http://www.youtube.com/watch?v=ppRRZNkQ ... re=related
άντε καλό βράδυ με τον μοναδικό νίνο ρότα και την πασπαλά
-
Tί κηδεία είναι αυτό ρε
-
ουρτ απο δω ρε άξεστε
-
Εχει βγει σε dvd το Blindness ( http://www.imdb.com/title/tt0861689/)
Aπο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τελευταια,θυμισε λιγο Dogville
Νομιζω οτι με λιγοτερα σεναριακά κουλά (δεν μπορω να πω περισσοτερα χωρις spoiler) και ενα διαφορετικο τελος θα εγραφε ιστορια,τωρα θεωρω οτι η μπαλα χτυπησε δοκαρι. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γι αυτό
'Film d'amore e d'anarchia, Lina Wertmuller 1973'
ξέρουμε τπτ?
το έμαθα απ το soundtrack Που είναι φοβερόΤο ειχα δει γυρω στο 82-83. Πολυ καλο , εχει και μουσικαρες. Αυτο που θυμαμαι (εκτος απο το στορυ σε βασικες γραμμες) ειναι το ποσο ομορφα ειχα νοιωσει βλεποντας το και το ποσο πολυ δενει η εικονα με τη μουσικη.
-
Δυο φορές το'χω δει, δεν θα με χαλούσε να το έβλεπα και τρίτη
-
Αντι για το District 9 κατεβασα το 9 .Τελικα δεν ηταν χασιμο χρονου οπως πιστευα.Μου αρεσε.
-
Βλέπεις Flashforward;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βλέπεις Flashforward;
Oh yes!!!
Το κολλημα μου ομως ειναι με το criminal minds .Καταπληκτικη σειρα.
Το district 9 το εχω να κατεβαινει και θα το δω μαλλον αυριο.
-
το Shark το έβλεπε κανείς? δε θα συνεχίσει 3ο κύκλο ?
-
Είδαμε το Moon και το Αμερικάνικο Funny Games.
Το Moon αρκετά καλό, από τα 8 άτομα νανούρισε τα 6 , μόνο εγώ και ένας άλλος μείναμε ξύπνιοι να το δούμε.
Επική **spoiler **ατάκα από ένα από τα παιδιά που κοιμόταν αλλά ξύπναγε κάθε τόσο επειδή ροχάλιζε:
Πάει ο παλιός ο κλώνος.. (Ας γιορτάσουμε παιδιααα)Το Funny Games μας κούρασε (αφού κοιμόντουσαν ήδη από τη προηγούμενη ταινία!), αρκετά αργό και κάτι σκηνικά με το τηλεκοντρόλ κλπ μας απογοήτευσαν. Είχα δει μικρός τη γερμανική, ο τρόμος που είχα νιώσει τότε δεν περιγράφεται.
-
Εντυπωσεις απο Avatar ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εντυπωσεις απο Avatar ;Αν και μου αρεσουν τα 3D δεν με ενθουσιαζει η ιδεα να παω να το δω,ο Καμερον ειναι πολυ πατος σε οτιδηποτε εκτος τεχνολογιας και φοβαμαι οτι εχει γυρισει τον Τιτανικο νο 2,δηλαδη μια ταινια με καλα εφε αλλα περαν τουτου το απολυτο μηδεν και αδικαιολογητα μεγαλη διαρκεια.
-
Μονο σε 3D προβαλεται ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μονο σε 3D προβαλεται ;Υπαρχει και σε 2D αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας λογος να το δεις σε 2D
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]