-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει ξυλο φαση dragonball;ειδα το bullet to the head, ταινιαρα για οποιον μπορει να εκτιμησει τετοιες ταινιες
και σε σχεση με τα βαρετα expandables ηταν καλη φαση
καλητερο απο τα expandables το bullet to the head, αλλα το the last stand του αρνη,
ηταν κλασεις ανωτερο σε σχεση με το bullet to the head, κατα τη γνωμη μου. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Antiviral
Antiviral is a sci-fi/horror film from the mind of Brandon Cronenberg, David Cronenberg's son. This is a beautifully shot film, with a great premise but it just didn't click with me totally. The film follows Syd March, a man who works for a company that harvests diseases from celebrities and then injects them into paying clients. Sounds pretty messed up right? To put it in real world context, you'd go to this company and willfully get injected with Britney Spears cold sore. It gets even weirder when they get into celebrity cell regeneration that is made into steaks. Yeah, you read that right. There's a 'butcher shop' that specializes in growing celebrities cells and selling them to you so you can eat them.dafuq?
αρρώστια
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εχει ξυλο φαση dragonball;
ειδα το bullet to the head, ταινιαρα για οποιον μπορει να εκτιμησει τετοιες ταινιες
και σε σχεση με τα βαρετα expandables ηταν καλη φαση
καλητερο απο τα expandables το bullet to the head, αλλα το the last stand του αρνη,
ηταν κλασεις ανωτερο σε σχεση με το bullet to the head, κατα τη γνωμη μου.Εννοείται ότι ήταν σαφώς ανώτερο το last stand, o arnie είναι εγγύηση
Ο Stallone από την άλλη είναι πιο επιφοβος για αυτό τονίζω ότι η ταινία ήταν ανέλπιστα καλή
Άρεσε μέχρι και στη κοπέλα μου που την έβαλα να τη δει με το ζόρι
Βέβαια είχαμε μια διαφωνία για το ποιος είναι το πιο τουμπανι, αυτή γουσταρε τον ψηλό από Baywatch, αλλά τα φαρμάκια που έχει φάει ο σταλονε και δεδομένης της ηλικίας του για μένα τον κατατάσσουν μπροστά
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Side effects ....Eξαιρετική ταινία , με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε .
Ωραίες ερμηνίες και σενάριο πάνω σε έναν από τους πιο σκοτεινούς και κερδοφόρους 'πολέμους'.
[spoiler:1ayr3e42]Φαρμακοβιομηχανίες[/spoiler:1ayr3e42]
Να την δείτε ...
yg .... το ξέχασα ...* Director: Steven Soderbergh*
Θα γράψω και για αυτήν, απλά τώρα θα πω ότι ήταν καλή ταινία
Όμως η τροπή που πήρε ήταν λίγο άκυρη..
-
-
Ενδιαφέρον το side effects. Αν έλειπε και κάνα τεταρτάκι απ την αρχή της ταινίας, θα ήταν καλύτερη
-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εξαιρετικός ο Άνθρωπος από Ατσάλι, αν και το στόρυ είναι πανομοιότυπο με το superman 1. Πάντως αρκούντως ψυχαγωγικό με 143 χορταστικά λεπτά, ενώ το τελευταίο μισάωρο έχει μόνο δράση. Ο δε Cavill πολύ τουμπανιασμένος.δεν μου αρεσε τοσο ενω γενικα ειμαι φαν...
καπου το εχαναν καπου το εβρισκαν ,ωραια εφε αλλα ειχε αυτο το κατι που επρεπε.
Τουλαχιστον καποια σημεια αξιζαν πραγματικα. -
Αν δεν εχετε δει το 'A Serbian film'... MHΝ το δειτε, ειδικα στην uncut εκδοση.
Το Human Centipede (και τα 2) ειναι κινηματογαρφικο αριστουργημα μπροστά του. -
http://www.imdb.com/title/tt1491044/
αυτο εχει παιξει ελλαδα,εχει βγει σε dvd?
-
11/7 λέει ότι έρχεται.
-
Ενα μικρό κουιζάκι:
μην κλέψετε κοιτάζοντας URL κτλ. Ποιά είναι ?
[spoiler:9mvlcd92]
Τη θυμήθηκα επειδή έπεσα χτες στην τηλεόραση στο Top Gun και θυμήθηκα τι ταινίες βλέπαμε στα νιάτα μας [/spoiler:9mvlcd92]
-
Η πρωτη φωτο δεν φαίνεται!!
-
Τωρα ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τωρα ?Καλύτερα όταν δεν φαινόταν!
-
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, το 1986 ήταν 29 ετών και σήμερα είναι 56...
Ας μη μιλήσουμε βέβαια για την Catherine Bach (imdb.com) -
Κάπως έτσι νιώσαμε και εγώ με τη γυναίκα μου όταν πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες μας προ 7ετιας πριν γεννηθεί δηλαδή το πρώτο παιδί.
Accelerated aging, νεοπαππουδες κτλ
Τραγικό -
Πολυ καλο και το THE CALL
Δυνατο απο την αρχη μεχρι το τελος!!!
-
είδα κι εγώ το man of steel , αρκετά συμπαθητική ταινία , την είδα πολύ ευχάριστα
το μόνο που με κούρασε ήταν η σεναριακή/σκηνοθετική(?) άποψη να πηγαίνει συνεχώς μπρος πίσω στο χρόνο
θα μπορούσε να μην κάνει όλη την ώρα flashbacksτη κοπέλα μου τη κούρασαν λίγο οι συνεχείς μάχες 'dragonball', αλλά εγώ γενικά τις βρήκα επιτυχημένες
ίσως άξιζε να το έβλεπα και 3d , αλλά ίσως να μην έχασα και κάτι
-
Είδα το Now you see me εξαιρετικά διασκεδαστικό, γρήγορο, μια χαρά για θερινό για 2 ευχάριστες ώρες
Τον τελευταίο καιρό λόγω χώρας βλέπω πολύ Holywood (σας είπα ότι είδα το After earth και ήταν άθλιο ? ) αλλά ούτε δεμένος δεν θα πήγαινα να δω το 'Man of steel'
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]