-
Ο Δικτάτορας
Επιτυχημενο και πιο σοκιν απο τις προηγουμενες ταινιες του.
Προσωπικα θεωρω οτι το Μπρουνο παραμένει κορυφη.Κυνηγοί Κεφαλών
Νορβηγικο θριλερ-περιπετεια βασισμενο σε βιβλιο
Συμπαθητικο,καλη προσπαθεια,θα προτιμουσα παντως να ειχα κατσει σπιτι να κοιμηθω -
Madagascar δυνατο
-
Eίδα το quantum of solace...ούτε κρύο ούτε ζέστη, σε κάποια στιγμή βαρέθηκα κιόλας.
-
Μan on a ledge,προτωτυπο σχετικα,αρκετα ενδιαφερον
Get the Gringo,αστεια περιπετειουλα με μελ γκιμπσον,ποιοτητα 0,αλλα για καλοκαιρι ειναι ωραιοτατη,περναει η ωρα για πλακα
Cleanskin με τον sean bean,ωραιο,αν και σου δινει την εντυπωση οτι μπορουσε το ολο στορυ να καλυφθει και σε 20 λεπτα ,παρ ολα αυτα δε το λες κ ασχημο..και [spoiler=:3m7ymk10]ο sean bean δε πεθαινει,δε μου εχει ξανατυχει σε ταινια του [/spoiler:3m7ymk10]
Για το τελος αφησα το καλυτερο,a few best men,παααααααααααααρα πολλη πλακα,βγαζει κατι απο hangover,αλλα σε ορισμενα σημεια ειναι πιο εξυπνο και δεν αμερικανιζει τοσο. Προτεινόμενο -
Με Mel Gibson είναι το Get the Gringo.
-
Αυτα παθαινεις αν ξυπνας 6:30
-
Man of Steel ('Άνθρωπος Από Ατσάλι')
O Henry Cavill που γνωρίσαμε στο 'The Tudors' και τους 'Immortals' στον με διαφορά μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του ως τώρα (μπορεί και για πάντα), ο Zack Snyder (300, Watchmen, Sucker Punch) στη σκηνοθεσία, ο Nolan στην παραγωγή και ο Goyer στο σενάριο.
Ένα παιδί που φτάνει στη Γη από τον πλανήτη Krypton που αργοσβήνει υιοθετείται από την οικογένεια Kent στο Kansas και νιώθει αποξενωμένος εξαιτίας των υπερ-ηρωικών του ικανοτήτων. Μέχρι τη στιγμή που η Γη απειλείται και ο ίδιος -20άρης και δημοσιογράφος στο επάγγελμα πια- μπορεί να φανεί υπερβολικά χρήσιμος.
Εντάξει, γνωστή η ιστορία, αλλά ξαναδιαβάζεται ευχάριστα πριν το τρέιλερ και μέσα από τον φακό του Snyder. Κομβική η επιλογή του Russell Crowe για το ρόλο του βιολογικού πατέρα του Superman, Jor-El, που έχει στοιχειωθεί από την ερμηνεία του Marlon Brando στο φιλμ του '78.
http://www.dailymotion.com/video/xsb9gh ... shortfilms
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μan on a ledge,προτωτυπο σχετικα,αρκετα ενδιαφερονΜόνο για το κορμί που παίζει στην ταινία, αξίζει να τη δει κανείς πολλές φορές....!!!! Τί Megan Fox και τρίχες....??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μόνο για το κορμί που παίζει στην ταινία, αξίζει να τη δει κανείς πολλές φορές....!!!! Τί Megan Fox και τρίχες....??
A G R E E !!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Μόνο για το κορμί που παίζει στην ταινία, αξίζει να τη δει κανείς πολλές φορές....!!!! Τί Megan Fox και τρίχες....??
A G R E E !!!
Iσχυει
-
http://www.comingsoon.net/films.php?id=55129
Η υπόθεση έχει καμιά σχέση με το κόμικ; Μού φαίνεται πολύ αταίριαστη με το κλίμα X-Men/Wolverine/...
-
βασικα πολυ ατοπη μιας που υπαρχει ηδη ταινια για τον wolverine
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κυνηγοί κεφαλώνΩραίο έξυπνο σενάριο, σπιντάτη σκηνοθεσία, ωραιότατο στη 'Δεξαμενη' (φίσκα γεμάτη, έχω χρόνια να δω έτσι θερινό σινεμά)
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!
Θα ψάξω και τα βιβλία του τύπου.
-
'Ο φονικός δείπνος':
-
.... θελω να δω από ποιον θα προδωθεί ο Ραμπος ...,
-
hahaahahahha η ταινια πρεπει να εμπεριεχει ΤΟ παπατζιλικι ... εχασα 20 τουφες μαλλι οταν ειδα την προηγουμενη!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ωραίο έξυπνο σενάριο, σπιντάτη σκηνοθεσία, ωραιότατο στη 'Δεξαμενη' (φίσκα γεμάτη, έχω χρόνια να δω έτσι θερινό σινεμά)
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!
Θα ψάξω και τα βιβλία του τύπου.
μόνο εμένα δεν με ξετρέλανε?
Η αρχή καλά, κάργα μου θύμησε American Psycho
-
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
μόνο εμένα δεν με ξετρέλανε?Ούτε εμένα. Τη βρήκα λίγο τραβηγμένη απ'τα μαλλιά
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
μόνο εμένα δεν με ξετρέλανε?
Ούτε εμένα. Τη βρήκα λίγο τραβηγμένη απ'τα μαλλιά