-
Devil http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_(film) περιμενα περισσοτερα αλλα μαλλον ο Shyamalan εχει παρει την κατω βολτα για τα καλα.
The_Town http://en.wikipedia.org/wiki/The_Town_(2010_film) πρωτη προσπαθεια του Μπεν Αφλεκ ως σκηνοθετη αν δεν κανω λαθος.Καλο .
Στην σειρα για να δω εχω τα inception ,Stone,The last exorcism .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
The_Town http://en.wikipedia.org/wiki/The_Town_(2010_film) πρωτη προσπαθεια του Μπεν Αφλεκ ως σκηνοθετη αν δεν κανω λαθος.Καλο .
.
+1 Καλο περναει η ωρα...
-
devil= ευκολο να καταλαβεις ποιος ηταν ο περιεργος τελικα
inception= πολυ καλο!
last airbender= ασχετος με το κομικ, περασα ωραια την ωρα μου και με ωραιες εικονες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
The last exorcism .Σπάνια το λέω αυτό για ταινία:
Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
The last exorcism .
Σπάνια το λέω αυτό για ταινία:
Τοσο χαλια;Κριμα τα ΜΒ δηλαδη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
The last exorcism .
Σπάνια το λέω αυτό για ταινία:
Τοσο χαλια;Κριμα τα ΜΒ δηλαδη;
Αν την είχε τελειώσει 5-10 λεπτά νωρίτερα θα ήταν καλή. Το τέλος με απογοήτευσε.
Βέβαια είναι μόλις 87 λεπτά οπότε δε χάνεις και τίποτα να τη δεις. -
Ειδα πριν λιγο το Tourist
Καλη, αν και οχι απο τις πολυ καλες που εχω δει... Οι ηθοποιοι εξαιρετικοι, η Βενετια ειναι ακρως ερωτευσιμη ενω και το τελος προσωπικα με αφησε αφωνο...
Στην αρχη μου φαινεται οτι εκανε μια κοιλια.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλη, αν και οχι απο τις πολυ καλες που εχω δει... Οι ηθοποιοι εξαιρετικοι, η Βενετια ειναι ακρως ερωτευσιμη ενω και το τελος προσωπικα με αφησε αφωνο...
Στην αρχη μου φαινεται οτι εκανε μια κοιλια..+1000
είδα σήμερα το 22 bullets,πολύ ωραία ταινία κατά την άποψή μου!!!
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Στην αρχη μου φαινεται οτι εκανε μια κοιλια..+1000
είδα σήμερα το 22 bullets,πολύ ωραία ταινία κατά την άποψή μου!!!
Ο Ρενό όπως πάντα άψογος!
-
εγώ είδα τον Γ@μησάκη, πολύ γέλιο
-
Πριν απο μερικες μερες ξανα ειδα το Zombieland. Εχει ζομπι που προκαλουν το γελιο, εχει μπολικο αιμα, εχει χιουμορ, εχει γυναικες-παλιοθηλυκα, εχει καλες ατακες, εχει καλη σκηνοθεσια, εχει αναφορες σε διαφορα κινηματογραφικα ειδη, εχει και συμπαθες σαουντρακ . Aπολαυστικο.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Το Touching The Void το έχεις δει; Γιατί απ' ότι έχω καταλάβει είναι ανάλογου περιεχομένου [ΓΙα να πεις συγκριτικά δλδ]
Κι εγώ πάντως το 127 το έχω στη next-to-watch λίστα.τσούκου
θα έχει ενδιαφέρον μια σύγκριση, μιας και λίγο πολύ είναι το ίδιο μότο, εμένα πάντως το 127 δε μου είπε τπτ
Να το δεις...!! Αληθινό γεγονός, γυρισμένο σε ταινία-ντοκυμαντέρ...! Βέβαια, αν είσαι και λατρης του βουνού κλπ, θα το εκτιμήσεις περισσότερο, αν είσαι λάτρης του Σ.Σηγκαλ και του Σνάιπς, θα κλαις το χαμένο σου χρόνο...!
Ψιλομούφα μου φάνηκε κι εμένα το 127 ώρες Πολύ flat, άχρωμο, άοσμο κλπ. Βέβαια πάντα είχα στο μυαλό μου το Touching The Void που είναι ταινιάρα μπροστά του.
-
Είδα τον Τουρίστα. Καλογυρισμένο, αλλά προσπαθούσα να καταλάβω γιατί είχα την άισθηση ότι έχω ξαναδεί την ταινία...
Τελικά το θυμήθηκα:http://www.imdb.com/title/tt0411118/
Είναι η πρωτότυπη ταινία με την Σοφί Μαρσό. Πολύ καλή, αλλά με όχι τόσο καλή φωτογραφία όσο το αντίγραφο.
Όπως και να έχει και οι δύο τις ίδιες κριτικές και βαθμολογία έχουν πάρει (ή περίπου τελοσπάντων).... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το Touching The Void το έχεις δει; Γιατί απ' ότι έχω καταλάβει είναι ανάλογου περιεχομένου [ΓΙα να πεις συγκριτικά δλδ]
Κι εγώ πάντως το 127 το έχω στη next-to-watch λίστα.τσούκου
θα έχει ενδιαφέρον μια σύγκριση, μιας και λίγο πολύ είναι το ίδιο μότο, εμένα πάντως το 127 δε μου είπε τπτ
Να το δεις...!! Αληθινό γεγονός, γυρισμένο σε ταινία-ντοκυμαντέρ...! Βέβαια, αν είσαι και λατρης του βουνού κλπ, θα το εκτιμήσεις περισσότερο, αν είσαι λάτρης του Σ.Σηγκαλ και του Σνάιπς, θα κλαις το χαμένο σου χρόνο...!
Ψιλομούφα μου φάνηκε κι εμένα το 127 ώρες Πολύ flat, άχρωμο, άοσμο κλπ. Βέβαια πάντα είχα στο μυαλό μου το Touching The Void που είναι ταινιάρα μπροστά του.
οκ, είπα μήπως ημουν εγώ στριφνός, αλλά όχι
@ Lippi: διάβασα αρνητικές κριτικές για το παίξιμο της αντζελίνας, πως σου φάνηκε?
-
Για φάπες, σε μια ταινία έπαιζε ο Ντεπ και σε άλλη το παρτσακλό.
-
Black swan
Κάπως τραβηγμένο βέβαια αλλά πολύ καλό.
Βρήκαμε και το άλλο Οσκαρ ερμηνείας (η Πόρτμαν εξαιρετική)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
παρτσακλό.Σεμναααααα
-
ναι καλά το παίζουν δήθεν κουλτούρα κάποιοι και όταν είναι μόνοι τους βλέπουν Ρόμποκοπ και Ράμπο
α ξέχασα, δε τα λέμε αυτά προς τα έξω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι καλά το παίζουν δήθεν κουλτούρα κάποιοι και όταν είναι μόνοι τους βλέπουν Ρόμποκοπ και Ράμποα ξέχασα, δε τα λέμε αυτά προς τα έξω
μπα, με τη στέλα θα ήταν
-
@ rx8_drifter
sorry για την καθυστέρηση αλλά σήμερα το έιδα.
Το παίξιμο της Τζολι ε;
Το κρις κραφτ έπαιζε καλύτερα..
Δεν με εντυπωσίασε καθόλου όπως καταλαβαίνεις. Λίγο μπλαζέ, λίγο φλατ, λίγο είμαι βιτρίνα-κράχτης... Τίποτα παραπάνω. Έχει παίξει και καλύτερα φυσικά ακόμη και σε ταινίες μικρών απαιτήσεων ηθοποιίας.
Κοινώς θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι και κάποια άλλη όμορφη παρουσία (καμιά μοντέλα ας πούμε, ακόμη και η Καγιά θα μπορούσε χαχαχαχα), αλλά ίσως αυτό απαιτούσε ο ρόλος. Η Μαρσό στο πρωτότυπο ήταν πολύ καλύτερη και ο ρόλος ήταν αντίστοιχος (δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση - διασκευή από το πρωτότυπο σε αυτό το επίπεδο).
Ο Ντεπ προσωπικά μου άρεσει πολύ ως ηθοποιός. Και σε αυτή την ταινία μου άρεσε. Είχε την σωστή έκφραση, στυλ (αυτό το λίγο τρελό - όχι τόσο όσο στους πειρατές, αλλά λίγη τρέλα στις κινήσεις του είχε σε συγκεκριμένα σημεία- τι στην ευχή; κουσούρι του έμεινε; ), ύφος και τελικά είναι αυτός που στηρίζει την ταινία.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]