-
delete
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ειδα χθες το νεο Τρον κ μπορω να πω οτι το γουσταρα τρελα!Εννοείτε οτι θα το δειτε σε HD με τερμα το home cinema να σας ακουνε τουλάχιστον σε ολη την οικοδομή!
Same here!
-
Είδα χτες το Μικρά αθώα ψέμματα. Παρότι το σενάριο 'έχανε' και η διάρκεια ήταν μεγαλύτερη απ΄ό,τι έπρεπε, η ταινία αφήνει μια ωραία και συγκινητική διάθεση. Ωραίες ερμηνείες και σκηνοθεσία. Συνιστάται, ιδιαίτερα μαζί με το αμόρε...
-
Για London Boulevard έχουμε σχόλιο;
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
@charmak66Ακούω καλά λόγια, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα γνωστά στέκια...
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει !
Την έχω κι εγώ υπόψη μου, αλλά δεν νομιζώ να κυκλοφορεί. Είναι μικρές παραγωγές και δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσουν ακόμα και μετά την προβολή τους. Π.Χ. το 45 τ.μ. ακόμα τα ψάχνω.
-
-edit-
-
θα μπορούσε κανείς να πει ότι το Black Swan είναι η συνέχεια του Shelter
-
Memento, παρα πολυ καλη !
Μου θυμισε κατι αυτη η υποθεση, 'στοτελοςειμαιεγω', αλλα με κρατησε ευκολα 2 ωρες στην οθονη ! -
Hors de prix με την .. Αμελι..
αναλαφρη ταινια με γελιο, οτι πρεπει για να περασεις ευχαριστα ενα βραδυ!! -
Tron legacy, τρισμεγιστη μαλακια, σεναριο για νηπια, ο Bridges αγγαρεια για να βγαλει κανα φραγκο, μεχρι κι η μουσικη απογοητευση (για τα υπολοιπα δεν ηλπιζα, ετσι κι αλλιως)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Hors de prix με την .. Αμελι..
αναλαφρη ταινια με γελιο, οτι πρεπει για να περασεις ευχαριστα ενα βραδυ!!τώρα στους κινηματογράφους ή κατεβασμένη?
-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
@charmak66
Δες αυτό...Ακούω καλά λόγια, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα γνωστά στέκια...
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει !
καλό φαίνεται
-
-edit-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Tron legacy, τρισμεγιστη μαλακια, σεναριο για νηπια, ο Bridges αγγαρεια για να βγαλει κανα φραγκο, μεχρι κι η μουσικη απογοητευση (για τα υπολοιπα δεν ηλπιζα, ετσι κι αλλιως)Διαφωνω, δεν ειναι ταινια που θες να σε συναρπαξει το σενάριο αλλα να κατσει 1-2 ωρες με αρκετό νταμπα ντουμπα!
Κατι που προσφέρει απλόχερα!
υ.γ ο βριτζες με επεξεργασμένο face ειναι πολύ μπροστα σαν εφε!
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου.
Μέγιστη μαλακία αξίας κοντά 300 εκατ.$, αλλά και η πρωτότυπη ταινία είχε πατώσει.
Προφανώς λόγω οπτικών εφέ περίμεναν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα (το είχαν), αλλά από δουλειά στους χαρακτήρες, γμτ...Ευτυχώς που δεν το είδα στο σινεμά, ακόμα θα έκλαιγα τα 8 γιούργια !
Ε όχι κ είχε πατώσει η πρωτοτυπη!
The film also was a box office success, grossing $33 million in the United States. Tron received nominations for Best Costume Design and Best Sound at the 55th Academy Awards
Κ μιλάμε για το 1982 -
Aξιζει να το δειτε
http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=27474 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είδα το king's speech χθες. εντάξει, καλή ταινία, αλλά όχι και οσκαρική. δεν τις έχω δει τις άλλες υποψήφιες βέβαια για να κρίνω, εκτός αν έχουν πέσει τόσο πολύ τα 'standards'
2 ώρες για ένα τραύλισμα...
Γιατί όχι; Καλογυρισμένη, ωραίες ερμηνείες, όχι βαριά με κάστρα, υφάσματα κλπ βασιλικές βλακείες.
Κάπου εκεί κι εγώ. Την είδα χθες με καλή παρέα. Την απολαύσαμε (συνολικά), δεν τρελάθηκα (ατομικά). Καλογυρισμένη ναι, ωραίες ερμηνείες ναι, ...γλυκερούλικη ναι, οσκαρική δεν θα την έλεγα, αλλά, ναι, όπως είπε ο elteo, απ' όσες φετινές έχω δει πράγματι δεν είχαμε και 'ουάου' ταινίες φέτος.
Τουλάχιστον αυτή στάθηκε στο ύψος της φήμης που την ακουλουθούσεΕίδα και το The Fighter και αυτή μάλιστα, τη χάρηκα πολύ. Τι να πει κανείς για τον Κρίστιαν Μπέιλ.. άξιος. Σιγά το σενάριο (σαν γενικό στόρυ), αλλά κατάφεραν με χαριτωμένα γεμίσματα και δυνατές ερμηνείες να κρατήσουν το ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Aξιζει να το δειτε
http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=27474πολυ ομορφο...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Είδα και το The Fighter και αυτή μάλιστα, τη χάρηκα πολύ. Τι να πει κανείς για τον Κρίστιαν Μπέιλ.. άξιος. Σιγά το σενάριο (σαν γενικό στόρυ), αλλά κατάφεραν με χαριτωμένα γεμίσματα και δυνατές ερμηνείες να κρατήσουν το ενδιαφέρον.
+1, ειδικά για τον Μπέιλ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]