-
-
top guns drdine?
-
Oh yes
-
τι είναι αυτό είπαμε; (το top guns)
ρόδα τσάντα + κοπάνα 2010: ο αχταρμάς στο μεγαλείο του, μια ταινία που απλά έγινε για να ... γίνει. καμία σχέση με τις παλιές
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Tron legacy, τρισμεγιστη μαλακια, σεναριο για νηπια, ο Bridges αγγαρεια για να βγαλει κανα φραγκο, μεχρι κι η μουσικη απογοητευση (για τα υπολοιπα δεν ηλπιζα, ετσι κι αλλιως)Διαφωνώ κάθετα
Η ταινία ήταν πρώτη! Πρωτότυπα γραφικά, πολύ καλή μουσική που δένει με το περιβάλλον. Τελείως διαφορετική από τα συνηθισμένα. Αν και είχε κάτι από matrix.
Για το είδος της ήταν πολύ καλή.
Τώρα αν κάποιος βλέπει το tron και περιμένει να δει 'τον λόγο του Βασιλιά' κάπου έχει μπερδέψει τα γούστα του.
Μιας και αναφέραμε τον 'Λόγο του Βασιλιά' και αυτή καλή ταινία, κυλάει όμορφα αν και κάποιος θα περίμενε κάτι περισσότερο.
Από περιπέτειες, πολύ καλό και το 'Άδυτο (Sanctum)', θυμίζει λίγο την 'σπηλιά' και σε κρατάει κολλημένο στην οθόνη όλη την ώρα. -
ειδαμε τις προαλλες (χθες/προχθες) το The next three days ή καπως ετσι..
Για να μην το πω μαλακια, θα το πω αδιαφορο...
τουλαχιστον ο μαυρος κυκνος ειχε και ωραιες εικονες!! -
Έχει δεί κανένας το the rite;Αξίζει για κινηματογράφο ή θα κλέω τα γιούρια;
-
Ειδα τον 'Κυνοδοντα' που ειχε βγει μαζι με την φυλλαδα του κομιστη...
Μιλαμε για πολυ κουλτουρα...ασηκωτη...αλληγορίες,μεταφορες,σουρεαλισμός...απορω πως καταφερε να φτασει μεχρι τα Οσκαρ μια τοσο πολυ 'ειδική' ταινία.
Δεν θα ελεγα οτι μου αρεσε. -
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Έχει δεί κανένας το the rite;Αξίζει για κινηματογράφο ή θα κλέω τα γιούρια;Την είδα εγώ στον κινηματογράφο. Δεν τρελάθηκα. Και στο dvd μια χαρά την βλέπεις.
Αμα δεν σου λείπουν τα 8 ευρα και έχεις όρεξη τράβα να την δεις στο σινεμά. Σε κρατάει, δεν τη βαριέσαι. -
Είδα τον Αετό, ψυχαγωγικά πέρασε μιάμιση ωρίτσα, τίποτα ιδιαίτερο, αν σας αρέσουν οι αρχαίες περιπέτειες.
-
Ειδα το Despicable me.
Παρα πολυ ωραια ταινια!! Η ωρα περασε πολυ ευχαριστα και ευχαριστως να την ξαναεβλεπα!!
Θελω ενα παιδακι σαν την Αγκνες!! -
Απορια.... σημερα τις πρωινες ωρες το Αλτερ εδειξε την ταινια Andromeda Strain του Μ. Κριχτον, νομιζω ο τιτλος του , παραγωγη του 71 περιπου... το ειχα δει τοτε και το ξαναειδα.... ομως μου δημιουργηθηκε απορια αν εχει ξαναγυριστει προσφατα...(Remake) μιας και επαιζε καποια στιγμη, ενα Hummer1 οπως και κινητα τηλεφωνα....
-
Η ταινία είναι του '71, έπαιξε και ένα tv-miniseries το '08
-
ναι για αυτο ακριβως.. το 71 υπηρχαν τα Hummer??? 1, Και κινητα??? στις πληροφοριες η Νοβα ελεγε ταινια του 71.....
-
E προφανώς θα είδες το remake του 2008: http://www.imdb.com/title/tt0424600/
-
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.imdb.com/title/tt0082198/fixed link
-
Έχει δει κανείς σας το The Tourist με Johnny Depp & Angelina Jolie?
Το βλέπω αυτή τη στιγμή...πρέπει να είναι η πιο κακή ταινία που χει ποτέ μου και συγχρόνως τα πιο άσκοπα δαπανημένα 90 λεπτά τον τελευταίο καιρό...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Έχει δει κανείς σας το The Tourist με Johnny Depp & Angelina Jolie?Το βλέπω αυτή τη στιγμή...πρέπει να είναι η πιο κακή ταινία που χει ποτέ μου και συγχρόνως τα πιο άσκοπα δαπανημένα 90 λεπτά τον τελευταίο καιρό...
Χάλι μαύρο, άλλα παίζαν γνωστοί ηθοπιοί και κάτι έγινε άλλα ναι δεν βλεπόταν.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]