-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για τα παιδια 'απο πανω':Όταν παρέθεσα το πιο πάνω κομμάτι από CoF το μεσημέρι, το πρώτο που μου πήγε στο μυαλό ήταν αυτό που έβαλες, αλλά ειπα να μην το παραχέσω το θέμα. Το πρώτο τους κομμάτι που άκουσα ever ήταν το Queen of Winter Throned, και μάλιστα live στο Rockwave festival (1999 αν θυμάμαι καλά, ίσως κάνω και λάθος). Το ερωτεύτικα το τραγούδι, και από τότε άρχισα να ακούω την μπάντα. Το κομμάτι ειναι απίστευτα ατμοσφαιρικό, πολύ σκοτείνο, ακόμα και ερωτικό θα έλεγα (σε μια διεστραμμένη διάσταση), και ταυτόχρονα πολύ δυναμικό. Χαλαρά από τα καλύτερά τους. Σας παραθέτω μια live εκτέλεσή του:
Επειδή πωρώθηκα με αυτά κι με κείνα πάω υπόγειο να παίξω αυτό!
Είναι από ελάχιστα Theater που το παλεύω αξιοπρεπώς!
Αν και για DT είναι απλό το κομμάτι, δυστυχώς ούτε αυτό το' χω.
Για γρήγορες βόλτες και με πολύ νόημα!
Six Degrees of Inner Turbulence, η πρώτη μου επαφή με Dream Theater, επικός δίσκος!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το αγαπημένο μου death metal συγκρότημα.
Δεν συνεχίζω γιατί θα γεμίσει η σελίδα.
-
-
Το σπανιο και πολυσυζητημενο μιξ του dj ΑΜ στο επικο wonderwall των oasis
RIP στον τρελο dj am και απειρα respect -
Ότι παίζει ο ρυθμός στο ραδιόφωνο ... Μου φτιάχνουν τη μέρα απο το πρωι
-
Ψαγμενος...
-
-
Danzig + Misfits
Κάτι διαφορετικό. Οι Triptykon αποτελούν το πιο πρόσφατο project του Thomas Gabriel Fischer των Celtic Frost.
Το επίσημο video:
Και φυσικά το έπος: http://www.youtube.com/watch?v=TSnXCa7hfRU
Αρρώστια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ψαγμενος...ότι μου φτιάχνει το κέφι... όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε...
γούστα... σε μερικούς αρέσουν τα ασπρα μοκασίνια ας πούμε ... ακόμα και τις πρωινές ώρες...
-
-
O ζωντανός θρύλος της γενειάς μου ...
Κρίμα που πλέον δεν μπορεί Live ( Τον έχει ακούσει κανείς? Μου έχουν πεί ότι βια΄ζει τα ίδια του τα τραγούδια ... )
-
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Διαλύονται, μετά από πορεία τριών δεκαετιών, οι REM -
-
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ψαγμενος...
ότι μου φτιάχνει το κέφι... όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε...
γούστα... σε μερικούς αρέσουν τα ασπρα μοκασίνια ας πούμε ... ακόμα και τις πρωινές ώρες...
Ειναι αυτο που λεμε δλδ γαβ γαβ στη ζωη γαβ γαβ και στη μουσικη...
Κατ τ αλλα..
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]