-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γιατί, τί είχε; Ελπίζω να μην ήταν όπως η συναυλία των Black Sabbath το 1987.
Πάντως, από το συγκεκριμένο τρίο έχω να πω τα καλύτερα, τουλάχιστον από αυτό το CD.
Ηταν εξαιρετική φυσικά, άπαιχτο τρίο
απλά μη ζηλεύεις γιατί θά είχες τώρα την ηλικία μουσιγά ρε μπάρμπα
paco de lucia ήδα πέρυσι, εδώ στο Eindhoven
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
........... και το 2011 μέσω youtube ... σε ένα δίκλινο νοσοκομείου!
Youtube VideoΑλλαξαν πολλα απο τότε! Γι' αυτό!
-
-
-
-
Scorpions feat. Tarja Turunen - The Good Die Young (Live)
Youtube Video -
-
Όλος ο δίσκος τα ψιλοσπάει.. Ειδικά τα acoustic covers!
-
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Youtube VideoΤο κορυφαίο τραγούδι (για μενα) του τελευταίου τους δισκου, με τον οποίο έκλεισε τη δισκογραφική του καριέρα (και όχι μόνο αν δεν κανω λάθος), ενα απο τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών...!!
-
Youtube VideoΤο κορυφαίο τραγούδι (για μενα) του τελευταίου τους δισκου, με τον οποίο έκλεισε τη δισκογραφική του καριέρα (και όχι μόνο αν δεν κανω λάθος), ενα απο τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών...!!
http://www.youtube.com/watch?v=CwTp0FUO ... Nw&index=4
Αυτο ειναι το κορυφαιο ολων που εχουν βγει.
Μπορει καποιος να μου πει καποια τραγουδια των σκορπιονς οπως το the good die young και μπαλαντες των σκορπιονς???
Μεχρι ωρας εχω μαζεψει.
You and I
Wind of change
Rock you like a hurricane
Still loving you
No one like you
Always somewhere
Humanity
When the smoke is going down
Believe in love.Οποιος ξερει καποια αλλα τραγουδια τετοιου στυλ (ετοιμαζομαι για ταξιδι και πρεπει να υπαρχει σκορπιονς στο αμαξι που μου αρεσουν πολυ εμενα αλλα και στον πατερα μου ισως το μονο συγκροτημα που αρεσει και στους δυο μας )ας τα γραψει εδω.
-
-
+1
Οποιος ξερει καποια αλλα τραγουδια τετοιου στυλ (ετοιμαζομαι για ταξιδι και πρεπει να υπαρχει σκορπιονς στο αμαξι που μου αρεσουν πολυ εμενα αλλα και στον πατερα μου ισως το μονο συγκροτημα που αρεσει και στους δυο μας )ας τα γραψει εδω.
Γιώργο, άκου και το κλασικό In Trance από τα παλιά τους.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οποιος ξερει καποια αλλα τραγουδια τετοιου στυλ (ετοιμαζομαι για ταξιδι και πρεπει να υπαρχει σκορπιονς στο αμαξι που μου αρεσουν πολυ εμενα αλλα και στον πατερα μου ισως το μονο συγκροτημα που αρεσει και στους δυο μας )ας τα γραψει εδω.
Καλά, απο επιλογές Scorpions, που να αρχίσω και πού να τελειώσω...!
Πάρε το παρακάτω γι΄αρχή, που αν και ορχηστρικό με 'αρρωσταίνει' και δυνάμωσε ενταση. Ο τυπος εχει κανει πολυ καλο cover, αν και ειχα βρει παλιότερα εναν αλλο ακομη καλύτερο, τον οποίο τώρα δεν βρισκω...
-
Ευχαριστω πολυ παιδια!Παντος εκανα τρισμεγιστη μακακια που δε πηγα περυσι στη Πατρα.
-
-
έχεις φύγει κιόλας για εισητήριο, πλάκα κάνεις ρε τρίφτη;
-
βασικά περιμένω μήπως να κλείσω κι άλλο ένα
(όχι για τη στέφυ )
-
-edit-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]