-
Ωχ, ο οφθαλμός ος τα πανθ'ορά
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έλα Τάσο δώσε
Η αντίδραση του κ. Άνθιμου ήταν ακαριαία: ''Εάν δεν ανακαλέσεις, από εμένα δημαρχιακό μέγαρο δεν θα δεις''.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=191172&cid=4
Καθαρή ανάμιξη στην πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα με ύφος που δεν συνάδει με αυτά που κηρύττουν
Τα λόγια είναι περιττά...
Ζει το παπαδαριό χωρίς τέτοια φίλε; Ποτέ!
Αυτά που κηρύττουν οι περισσότεροι μεγαλοτράγοι δεν τα πιστεύουν.
Άρα συμπεριφέρονται όπως και ο τελευταίος υποψήφιος βλαχοδήμαρχος, που νιώθει πως χάνει την καρέκλα. Ο Ρούσσας (nickname Άνθιμος) ανήκει σε αυτή την κατηγορία τράγων, που ζουν και αναπνέουν για την πολιτική ίντριγκα και για να ανακατεύονται στα κοινά.
Άλλοι, σαν τον τέως Πειραιώς, με το επάγγελμα του μητροπολίτη καμουφλάρουν την ομοφυλοφιλία τους, αφού φοράνε τα φουστάνια τους και τα κοσμήματα τους σαν λατέρνες, δεν τους παρεξηγεί κανείς,πληρώνονται και από πάνω.
Είτε οι μεν, είτε οι δε πάντως, συμπεριφέρονται σαν κακιασμένες αδερφές όταν νομίζουν ότι κάποιος ή κάτι τους θίγει τα συμφέροντά τουςΑν δεν ανακαλέσεις δημαρχείο δεν βλέπεις απο μένα
Τα λέει αυτά γιατί το μπ υρδελοAvensis του δεν χαλάει γι' αυτό δεν έχει ανάγκη αγιασμούς κι ευχέλαια!
Δεν θα πάρεις ποτέ BMW άπιστε; Εκεί να δεις που θα τους χρειαστείς για το... aftersales!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εκεί να δεις που θα τους χρειαστείς για το... aftersales!Μετά παραπονιέσαι που χαλάει η μηχανή.
-
Γι'αυτό το honda δεν καταλαβαίνει τπτ και δεν τρώγονται τα τακάκια
Λεωνίδα στείλε μου το τηλ του τράγου σου
-
Έτσι είναι, αντί για σέρβις κάνεις ένα αγιασμό.
Όπως λέει και το τραγούδι:
And the preacher said, 'You know you always have the
Lord by your side'
And I was so pleased to be informed of this that I ran
Twenty red lights in his honor
Thank you Jesus, thank you lord -
-
-
Πέρα από την πλάκα πρέπει να είσαι απίστευτος ΣΤΟΚΟΣ για να πιστεύεις αυτό που βλέπουμε
-
Τώρα που τα ξαναείδα, τα θυμήθηκα
Αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους αγιασμούς σε μοτέρ, ευχέλαια σε πολλαπλασιαστές και συλείτουργα σε αναρτήσεις για να κρατάνε καλύτερα, γίνονται στα Σπάτα, περιφέρεια του δεσπότη NASA και Λούτσας Νικόλαου.
Φυσικά, καμία αντίδραση από τη μεριά του και καλά πιο διαβασμένου μητροπολίτη που υπάρχει στην Ελλάδα
Διότι τα πρόβατα, τα οποία πηγαίνουν για να λάβουν μέρος σε τελετές αγιασμού των αυτοκινήτων τους είναι πολλά και αφήνουν φραγκάκια καλά.Επίσης ο ίδιος μητροπολίτης, γυρόφερνε κάτι κόκκαλα κάποιου πτώματος και έστελνε επιστολές στα σχολεία για να λάβουν μέρος οι μαθητές στις μακάβριες τελετές
Κατά τα άλλα, το κουνάβι η Παναγιωταρέα που τον λιβάνιζε σε μια συνέντευξη με γλειώδη τρόπο ('τι σπουδαίος που είστε' και 'τέτοια μόρφωση σλουρπ σλουρπ ), ξέχασε να τον ρωτήσει αν όταν βρισκόταν στο Αμέρικα, τον άφηναν οι συνάδελφοί του να πασαλείβει με τίποτα ματζούνια το διαστημικό λεωφορείο για να πάει καλά η πτήση
Οπότε ο Ρούσσας που λέει τίποτα πολιτικές παπαριές, είναι εκατό φορές καλύτερος από κάτι τέτοια σιγανά και 'μορφωμένα' ποταμάκια. -
Ο αγιασμός είναι μια τελετή/μυστήριο (δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε) της εκκλησίας, όπως ο θρησκ. γάμος, η βάφτιση, το μνημόσυνο κλπ. Οι περισσότεροι έχουν παντρευτεί στην εκκλησία, έχουν παρευρεθεί σε βάφτιση, κηδεία, ή μνημόσυνο.
Δε δείχνει κάτι περίεργο η φωτό.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ο αγιασμός είναι μια τελετή/μυστήριο (δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε) της εκκλησίας, όπως ο θρησκ. γάμος, η βάφτιση, το μνημόσυνο κλπ. Οι περισσότεροι έχουν παντρευτεί στην εκκλησία, έχουν παρευρεθεί σε βάφτιση, κηδεία, ή μνημόσυνο.Δε δείχνει κάτι περίεργο η φωτό.
Jacob
Τι να σου πω, εγώ πρώτη φορά βλέπω μηχανικό ντυμένο με ράσα, συνήθως φοράνε φόρμα εργασίας...
Αν ας πούμε πας ν' αλλάξεις λάδια με το ράσο, μπορεί να γίνεις χάλια, καλύτερη η φόρμα!
Beams
(ξέχασες να πεις και τα μπεκ.... ) -
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ο αγιασμός είναι μια τελετή/μυστήριο (δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε) της εκκλησίας, όπως ο θρησκ. γάμος, η βάφτιση, το μνημόσυνο κλπ. Οι περισσότεροι έχουν παντρευτεί στην εκκλησία, έχουν παρευρεθεί σε βάφτιση, κηδεία, ή μνημόσυνο.Δε δείχνει κάτι περίεργο η φωτό.
Jacob
Πάντως φίλος εργολάβος μου είπε ότι σε όσες οικοδομές έκαναν αγιασμό πήραν τα @@ τους στις πωλήσεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο αγιασμός είναι μια τελετή/μυστήριο (δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε) της εκκλησίας, όπως ο θρησκ. γάμος, η βάφτιση, το μνημόσυνο κλπ. Οι περισσότεροι έχουν παντρευτεί στην εκκλησία, έχουν παρευρεθεί σε βάφτιση, κηδεία, ή μνημόσυνο.
Δε δείχνει κάτι περίεργο η φωτό.
Jacob
Πάντως φίλος εργολάβος μου είπε ότι σε όσες οικοδομές έκαναν αγιασμό πήραν τα @@ τους στις πωλήσεις.
Οπότε, σίγουρα το ράσο δεν ταιριάζει με οικοδομικές εργασίες!
Εγώ πάντως δεν έχω πεισθεί ΚΑΘΟΛΟΥ και για τις μηχανολογικές! -
Δεν έδωσαν καλό μπαγιόκο οι τσίπηδες φίλοι σου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι να σου πω, εγώ πρώτη φορά βλέπω μηχανικό ντυμένο με ράσα, συνήθως φοράνε φόρμα εργασίας...
Αν ας πούμε πας ν' αλλάξεις λάδια με το ράσο, μπορεί να γίνεις χάλια, καλύτερη η φόρμα!
Beams
(ξέχασες να πεις και τα μπεκ.... )Καλό αυτό με τα ράσα και τα λάδια.
Τώρα για τα μπεκ....
Είδες για να είσαι αλειτούργητος τι παθαίνεις; Το περίσσευμα του αγιασμού το ρίχνουν μέσα στο ρεζερβουάρ και καθαρίζει τα πάντα προσθέτει δε μέχρι και 20 άλογα
-
Tα οποία θα τα έχει ανάγκη αν βάλει κοτσαδούρα κι αρχίσιε να σέρνει τπτ
Δεν είναι Τουοτα να μη μασάει Χριστό
εεπ, ο μπουταρης πήγε να του φιλήσει το χέρι στην δοξολογία κι αυτός δεν καταδέχτηκε
-
O Πειραιώς ταλιμπάν ξαναχτυπά
Διαβάστε με δική σας ευθύνη -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Διαβάστε με δική σας ευθύνη -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Διαβάστε με δική σας ευθύνηΤο μπεστ σημείο κατα την ταπεινή μου άποψη
'Μετά την παραλαβή του τσιπ – 666 δεν υπάρχει αλλαγή γνώμης και μετάνοιας' -
Διαφωνώ φίλτατε
Εδώ σε θέλω, πιάσε νόημα: ''Το σφράγισμα δεν παίρνει μετάνοια, δεν επιδέχεται συγχώρεση. Οποιος το πάρει είναι τελειωμένος. Δεν μπορεί κανένας να επικαλεστεί άγνοια''.
Ωρε τρέλαααααααα με τα καντάρια
Περί εκκλησίας [#2]