-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Μια βοήθεια για λιπαντικά.Θα αλλάξω πολύ σύντομα λάδια σε μια BMW compact πρώτης γενιάς 1.600 κυβικά. Το αυτοκίνητο αλλάζει λάδια σε συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας κάθε 7.500 χλμ., αλλά δε γνωρίζω τι λάδια χρησιμοποιούνται (είναι οικογενειακό, δεν ασχολούμαι με τη συντήρησή του, αλλά αυτή τη φορά θα το πάω εγώ στο συνεργείο). Νομίζω ότι σε κάθε δεύτερη αλλαγή αλλάζει και φίλτρο λαδιού.
Τι λάδια να χρησιμοποιήσω; Το αυτοκίnητο κινείται σε νορμάλ ρυθμούς είτε σε πόλη, είτε σε απαιτητικές επαρχιακές διαδρομές, συχνά φορτωμένο. Προτεραιότητα, φυσικά, η προστασία του κινητήρα (155.000 χλμ). Μέχρι τώρα δεν έχει την παραμικρή βλάβη ούτε ο κινητήρας, ούτε το αυτοκίνητο γενικά.
Ευχαριστώ,
Jacob
κάτι που να πληρεί τις προδιαγραφές LL-04 BMW
http://www.opieoils.co.uk/product-finde ... der-2.aspx
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το φίλτρο πρέπει να αλλάζει και αυτό μαζί με τα λιπαντικά.Σωστη παρατηρηση, εξ' αλλου το κοστος ειναι μικρο, γιατι να λερωνεις τα καινουργια σου λαδια και να εχεις περιορισμενη δυνατοτητα καθαρισμου απο το μεταχειρισμενο φιλτρο?
-
Kαμιά ιδέα που μπορώ να βρω λάδι Mopar (5W20 ή 5W30)?
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Kαμιά ιδέα που μπορώ να βρω λάδι Mopar (5W20 ή 5W30)?Εδω βολευει ?
http://www.jeepantalaktika.gr/antalaktika.html -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μιας και ο Λαμπ μας τέλειωσε σκέφτομαι να εγκαταλείψω τα amsoil και να στραφώ σε άλλη μάρκα και συγκεκριμένα modil ή castrol. Πάντα σε 5-30.
Το oil selector της castrol προτείνει edge 5-30.
Εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση.motul eco clean 20 ευρώ/lt.
Πολλά δεν είναι ρε παιδιά?
Να βάλω mobil 1 esp 5-30? -
Βεβαίως να το βάλεις.
-
Ευχαριστώ
-
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια με τα λιπαντικά με την BMW compact. Έγινε τελικά η αλλαγή λαδιών με Castrol 5W-30, fully synthetic. Αλλάχτηκε επίσης το φίλτρο λαδιού και βενζίνης.
Με τα πρώτα χιλιόμετρα παρατήρησα πιο 'γλυκιά' λειτουργία του κινητήρα, η διαφορά είναι ξεκάθαρη. Σε ορεινή διαδρομή, που την είχα κάνει κι όταν φορούσε τα παλιά λάδια (δεν ξέρω τι λάδια ήταν, αλλά κρίνοντας από την εν γένει λειτουργία του κινητήτρα τώρα, πρέπει να ήταν χαμηλότερης ποιότητας), παρατήρησα καλύτερο τράβηγμα και ομαλότερη λειτουργία. Λογικό θα πεί κάποιος, απλά μου φάνηκε ότι η διαφορά είναι μεγαλύτερη από ότι περίμενα.
Jacob
-
Έφυγαν τα amsoil asl 5-30 και μπήκαν mobil 1 esp 5-30.
-
για τα swag τι γνωμη εχετε ?? κ συγκεκριμενα τα 5-40?
-
Συνεχίζω από viewtopic.php?f=6&t=6779&start=75
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
...και αν γίνεται την απάντηση στο ερώτημα αν μπορώ στο Opel μου αντί για τα 5W-30 Dexos που λέει η Opel να βάλω 0W-20 'τουοτόλαδο'.
οχι
Γιατί παρακαλώ?
Υπάρχει πουθενά λίστα με το HTHS ή τέλος πάντων άλλο δείκτη οικονομίας των Dexos λαδιών? Μπορώ να βάλω Dexos 1 αντί για 2 που προτείνει για Ευρώπη η GM? (κάτι που λέει πως τα 1 είναι οικονομικότερα). Θέλω το λάδι που να έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης αρκεί να προσφέρει τη στοιχειώδη προστασία στον κινητήρα μου. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έφυγαν τα amsoil asl 5-30 και μπήκαν mobil 1 esp 5-30.καλύπτει τις προδιαγραφές του vag για τους tfsi;Λογικά θα είναι καλλιτερο απο τα divinol που βάζει η αντιπροσωπεία !
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
...Έγινε τελικά η αλλαγή λαδιών με Castrol 5W-30, fully synthetic. Αλλάχτηκε επίσης το φίλτρο λαδιού και βενζίνης.Με τα πρώτα χιλιόμετρα παρατήρησα πιο 'γλυκιά' λειτουργία του κινητήρα, η διαφορά είναι ξεκάθαρη. Σε ορεινή διαδρομή, που την είχα κάνει κι όταν φορούσε τα παλιά λάδια (δεν ξέρω τι λάδια ήταν, αλλά κρίνοντας από την εν γένει λειτουργία του κινητήτρα τώρα, πρέπει να ήταν χαμηλότερης ποιότητας), παρατήρησα καλύτερο τράβηγμα και ομαλότερη λειτουργία. Λογικό θα πεί κάποιος, απλά μου φάνηκε ότι η διαφορά είναι μεγαλύτερη από ότι περίμενα....
Ίσως τα προηγούμενα να ήταν μέτρια ή να είχαν υποστεί μεγαλύτερη πτώση από όσο θα θέλαμε (το ίδιο φίλτρο δε βοηθάει). Σίγουρα πάντως αυτά που έβαλες είναι πολύ καλά λάδια.
Γενικά αν αγαπάς το αυτοκινητάκι σου οι περισσότεροι εδώ θα σου πουν να είσαι από πάνω στην αλλαγή λαδιών, να αλλάζεις πάντα και το φίλτρο και βέβαια να ξέρεις τι λάδια μπήκανε.... Και μόνο αν τους τα πας εσύ θα ξέρεις... άσε που θα κάνεις και σημαντική οικονομία. -
Αν δώσεις 50 ευρώ για λάδια γιατί να μη δώσεις άλλα 5 ευρώ για φίλτρο...
-
Έχετε δίκιο, τα προηγούμενα λάδια πρέπει να ήταν μέτρια. Δυστυχώς τα τελευταία 5 χρόνια και 50.000 χλμ. έμπαιναν αυτά τα λάδια, δεν ξέρω τι μάρκα και άλλες λεπτομέρειες. Νομίζω ότι γενικά ήταν λάθος επιλογή το παλιό συνεργείο, από αυτά που επισκευάζουν οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου υπάρχει.
Ελπίζω να μην έκαναν κακό στον κινητήρα, ο οποίος πάντως τώρα κάνει λιγότερο θόρυβο, λειτουργεί πιο ομαλά, και έχει μεγαλύτερη δύναμη. Το τελευταίο το λέω επειδή κάνω την ίδια απαιτητική διαδρομή (ορεινή, ανηφόρες, φορτίο κλπ.) και μπορώ να συγκρίνω. Θα κάνω σύγκριση κατανάλωσης και θα αναφέρω.
Τα καινούργια λάδια έκαναν 43,92 ευρώ, και το φίλτρο λαδιού 5,87 ευρώ. Συν τα εργατικά, που για το μικρό σέρβις είναι 30 ευρώ, στο οποίο, όμως περιλαμβάνουν και κάποιες μικρές ακόμη εργασίες. Πάνττως, με δεδομένο ότι τα παλιά λάδια ήθελαν αλλαγή κάθε 7.500 χλμ, ενώ τα καινούργια κάθε 15.000 ή κάθε έτος, παλαιότερα έδινα περισσότερα χρήματα για χαμηλότερης ποιότητας λάδια.
Είναι αυτό που είπε κάποιος ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα για να κάνουν οικονομία. Γενικά, το σέρβις χρειάζεται λίγο ψάξιμο (κάτι μας είπες τώρα, θα πεί κάποιος)...
Το ίδιο και με τα αμορτισεράκια της πίσω πόρτας που χάλασαν και τα αντικατέστησα με μαιμού, τα οποία χάλασαν μετά από λίγο καιρό (από εκεί που τα αγόρασα με είχαν προειδοποιήσει γι'αυτό το ενδεχόμενο...). Τώρα θα βάλω τα γνήσια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί η πίσω πόρτα είναι λαιμητόμος τώρα, πέφτει κάτω με απίστευτη δύναμη.
Τα αμορτισεράκια είναι, πάντως, η μόνη βλάβη μετά από 13 χρόνια που κυκλοφορεί το αυτοκίνητο...
Jacob
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Έφυγαν τα amsoil asl 5-30 και μπήκαν mobil 1 esp 5-30.
καλύπτει τις προδιαγραφές του vag για τους tfsi;Λογικά θα είναι καλλιτερο απο τα divinol που βάζει η αντιπροσωπεία !
Nαι καλύπτει την προδιαγραφή 504
http://www.mobil.com/USA-English/Lubes/ ... 5W-30.aspx
-
παιδια μια ερωτηση
σε παλιο τρακτερ που πολυ παλια οταν το ειχαμε παρει βαζαμε 30αρι λαδι
και αργοτερα 20-50αν του βαλω λαδι 15-40 που γραφει οτι ενδεικνειται για βενζινοκινητηρες και πετραιλεοκινητηρες τι λετε να το βαλω?
ειναι σε 5λιτρα για αυτοκινητα και μια και εχει καλη τιμη μου περασε απο το μυαλο οτι θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει
και απο τρακτερ 3.20ε το λιτρο εχει.
-
Υποτίθεται ότι τα λάδια μου αλλάζουν κάθε 15.000 (κόλπο της αντιπροσωπείας της VW) ή 30.000 χλμ (αφού ειναι LongLife). Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι αν το μανουάλι λέει 30.000 ή κάθε 1 έτος, πάντως οι τύποι της VW έλεγαν 'κάθε Χ χλμ ή 1 έτος', ό,τι έρθει πρώτο.
Τα έλεγαν για λόγους ουσίας ή για να εξασφαλίσουν ότι θα τους τα ακουμπήσεις τουλάχιστον μια φορά το έτος;
Εν ολίγοις, άλλαξα λάδια (Castrol Edge 5W-30) τελευταία φορά πριν 19 μήνες και έκτοτε δεν έχω κάνει ούτε 12.500 χλμ, εκ των οποίων το 75% είναι σε αυτοκινητοδρόμους. Γιατρέ μου κινδυνεύω;
-
Νομίζω πως στο χρόνο επάνω πρέπει να αλλάζουν τα λάδια
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]