May 17, 2010, 7:06 PM

Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μετά από αλλαγή, από volvo(BP) 100% synthetic 0-30 ACEA A3/B4 Api SL/SM και (8.000χλμ 6μήνες στην Αθήνα, δείγμα πήγε για ανάλυση) , σε Volvo(BP) 100% synthetic 0-30 A5/B5 Api SL/SM

είδα διαφορά προς το καλύτερο, σε ότι έχει να κάνει με την ομαλή λειτουργία του μοτέρ, στην κατανάλωση -0,3λτ/100 και ως προς τις επιδόσεις, που μου φαίνεται πιο πρόθυμο με μεγαλύτερες σχέσεις στο κιβώτιο με χαμηλές στροφές.

Τα amsoil ASL και τα SSO, τα έχω ψηλά στην εκτίμηση μου και ίσως τα δοκιμάσω σε κάποια επόμενη αλλαγή.

Αν απο τις προδιαγραφες του μοτερ σου μπορεις να χρησιμοποιεις Α5/Β5 τοτε πιστευω πως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. Και εγω παρατηρησα απο 5W40 σε 5W30 και αυξημενη ευστροφια αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι επεσε η καταναλωση απο το 9 στο 7.8/100χλμ

Στο μονο που με φοβιζουν τα Amsoil και στα Red Line ειναι πως επειδη δεν εχουν καποια πιστοποιηση χρησιμοποιουν προσθετα οπως ασβεστιο, φωσφορο και ψευδαργυρο σε αρκετα μεγαλυτερες ποσοτητες απο αλλα λαδια στην κατηγορια τους που πληρουν καποιες συγκεκριμενες διεθνεις προδιαγραφες και αρκετοι αναφερουν οτι τα παραπανω προσθετα προκαλουν 'δηλητηριαση' στον καταλυτη.