-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Παίζει κάποιο άλλο λάστιχο σε διάσταση 195/45/16 με σκληρό πλαινό, παρόμοιο με Hankook S1 ?Μετά απο τα Michelin Pilot Sport 3, ανακαλύπτω οτι θέλω σίγουρα κάτι με πιο γεροδεμένο πλαινό και πάλι.
ναι,τα S1 evo2.....
τα 050Α τα ειχα και δεν τα συνιστω λογο θορυβου και οτι ζεστενονται.......σχεδον ποτε! -
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Μην κανεις το λαθος για τα goodyear.
Ομαδα που κερδιζει , δεν την αλλαζεις.
εκεί με πάει το συναίσθημα, είναι πολλές οι τετράδες PC2 που έχω λιώσει και απέκτησα οικειότητα με τα συγκεκριμένα.
Μόλις έβαλα τα premium contact 5 (195/65/15R 91H). Μόλις 15 χλμ τα έχω και δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη άποψη, παρά μόνο ότι μου αρέσει ο τρόπος που φρενάρει τώρα το αυτοκίνητο. Θα ανεβάσω σύντομα εντυπώσεις μιας και αναμένεται βροχερός καιρός στη Δυτική Ελλάδα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παίζει κάποιο άλλο λάστιχο σε διάσταση 195/45/16 με σκληρό πλαινό, παρόμοιο με Hankook S1 ?
Μετά απο τα Michelin Pilot Sport 3, ανακαλύπτω οτι θέλω σίγουρα κάτι με πιο γεροδεμένο πλαινό και πάλι.
ναι,τα S1 evo2.....
τα 050Α τα ειχα και δεν τα συνιστω λογο θορυβου και οτι ζεστενονται.......σχεδον ποτε!Δεν βγαίνουν στη διάσταση μου,αλλιώς ήταν η 1η επιλογή.
Για τα ολόφρεσκα Pirelli P Zero Nero GT τι έχουμε? Τιμές?
-
New kid on the block......
-
Παιδιά, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Getz 1.4 στο οποίο είχαν τοποθετηθεί λάστιχα Barum (175/60/14) στην αντιπροσωπεία πρόσφατα από την προηγούμενη ιδιοκτήτρια. Το θέμα είναι ότι γλιστράνε σαν τρελλά, αλλά μόνο στο βρεγμένο, όπου δεν με ακούει σχεδόν καθόλου το τιμόνι στις στροφές. Φαντάζομαι θέμα εγγύησης λόγω κακής πρόσφυσης δεν τίθεται, άρα θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για να πάω να του βάλω μια καλή τετράδα, για κίνηση στην πόλη και σε κακούς δρόμους/χώμα/πετρούλες στην επαρχία. Με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβα, και να είναι all weather. Δεν με απασχολεί η τιμή τους, καθώς προτιμώ να στερηθώ από αλλού, αλλά να έχω ασφάλεια. Νομίζω όλα κυμαίνονται από 200 εώς 250 ευρώ.
Σας ευχαριστώ.
-
Κατ'αρχήν μάλλον το all weather φαντάζομαι αναφέρεσε σε λάστιχα που κάνουν για όλες τις συνθήκες εκτός από κίνηση σε χιόνια και πάγους, εκεί χρειάζεσαι αλυσίδες τα οποία λέγονται καλοκαιρινά. Θα σου πρότεινα να δεις και τα Uniroyal rainexpert που ταιριάζουν με αυτά που θέλεις.
-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
για κίνηση στην πόλη και σε κακούς δρόμους/χώμα/πετρούλες στην επαρχία. Με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβα, και να είναι all weather.Σας ευχαριστώ.
Oλα καλα αυτα που λες αλλα all weather και γερα λαστιχα, παρα πολυ δυσκολα θα ειναι και σχετικα αθορυβα...
-
εγω δεν θα πω οτι τα λαστιχα που εχει ειναι και οτι καλυτερο.......αλλα μηπως τα δοκιμασες στους δρομους της Αθηνας και βιαστηκες να βγαλεις συμπερασματα;;;
-
Μήπως πιό πριν οδηγούσες ευρωπαϊκό αυτοκίνητο και νομίζεις ότι φταιν τα λάστιχα στο Getz? Γιατί τα κορεάτικα των προηγούμενων γενιών, το έχουν ένα θέμα με το στρίψιμο...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Μήπως πιό πριν οδηγούσες ευρωπαϊκό αυτοκίνητο και νομίζεις ότι φταιν τα λάστιχα στο Getz? Γιατί τα κορεάτικα των προηγούμενων γενιών, το έχουν ένα θέμα με το στρίψιμο...γλυστρανε σαν τρελα και μονο στο βρεγμενο τα κορεατικα;;;;
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Μήπως πιό πριν οδηγούσες ευρωπαϊκό αυτοκίνητο και νομίζεις ότι φταιν τα λάστιχα στο Getz? Γιατί τα κορεάτικα των προηγούμενων γενιών, το έχουν ένα θέμα με το στρίψιμο...Είχα και γερμανικό (Golf IV 1.6 που έγερνε πάρα πολύ και με τρόμαζε) και ιταλικό (Fiat Punto 75 ELX). Όμως είχα και Getz με χρονομίσθωση μέχρι που αγόρασα το δικό μου. Μια χαρά είναι η συμπεριφορά τους και στις στροφές και μάλιστα δεν γέρνει σχεδόν καθόλου. Το πρόβλημα είναι τα συγκεκριμένα λάστιχα τα οποία πρέπει να έχουν πολύ νάιλον στη σύνθεσή τους. Στο στεγνό δεν υπάρχει πρόβλημα, ίσα-ίσα που είναι και πολύ σταθερό. Είναι λανθασμένη η άποψη ότι δεν στρίβουν ή ότι δεν έχουν καλή συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
Είναι λανθασμένη η άποψη ότι δεν στρίβουν ή ότι δεν έχουν καλή συμπεριφορά.Τα Getz?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι λανθασμένη η άποψη ότι δεν στρίβουν ή ότι δεν έχουν καλή συμπεριφορά.
Τα Getz?
Έχεις οδηγήσει getz;
Επέτρεψέ μου να σου πω τη γνώμη μου ως κάτοχος και ως οδηγός που έχει πάει με τέτοιο αυτοκίνητο 7 φορές Αγγλία και πίσω, λόγω της δουλειάς μου + την οδήγηση μέσα στην Αθήνα. Εντελώς απροβλημάτιστο και το προηγούμενο είχε κάνει αισίως 297.000 χιλιόμετρα με μηδενικές βλάβες, εκτός από αυτές της φυσιολογικής φθοράς. Δεν το παρουσιάζω ως supercar, αλλά είναι σαφώς καλύτερο από τα χρήματα που κοστίζει και ναι, είναι μια χαρά στο δρόμο ακόμα και για μεγάλα ταξίδια.
-
Μα δεν είπα ότι δεν είναι αξιόπιστο. Ναι, το έχω οδηγήσει και είναι απλά ένα μετριότατο supermini. Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερο της εποχή του σε οδηγικά χαρακτηριστικά.
-
To Accent έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά.
-
Μια χαρα κραταει το getz.
Δεν ειναι ραλλυ,ουτε ανταγωνιζεται κανενα γαλλικο αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Σε ποιους τομείς Άγγελε? Αυτοκίνητο?
Με ενδιαφέρει πολύ μια απευθείας αντιπαράθεση S1 K107 vs Re050A
Δεν τα έχω δοκιμάσει στο ίδιο αυτοκίνητο για να είμαι εντελώς αντιπροσωπευτικός. Τα S1 τα δοκίμασα σε fiesta mk7 1.4 σε 195/50R15 και στην μικρή εμπειρία που είχα τα είχα αντιπαθίσει καθώς μου έδιναν την εντίπωση ότι δεν ζεσταίνονται ακόμη και μετά από πολύ ώρα σε στροφοδιαδρομή. Τα RE050A τα γνωρίζω σε Mondeo mk7 2.0 σε 235/45R17, ζεσταίνονται σχετικά γρήγορα (πάλι καμιά σχέση με τα PE2) και έχουν πολύ ωραία αίσθηση στο τιμόνι λόγο του σκληρού πλαινού. + Είναι approved από χτύπημα σε πεζοδρόμιο
Μάλιστα, αλλά τα δοκίμασες σε σχετικά βαρύ αυτοκίνητο όπου φαντάζομαι ένα τέτοιο λάστιχο το φέρνει πιο
εύκολα σε θερμοκρασία.Όπως και να έχει σε καλή τιμή τα S1 δεν τα βρίσκω.
Οπότε είμαι μεταξύ :
α) P Zero Nero GT (εν αναμονή τιμής)
β) Potenza 050 A (μου αρέσει , όπως είπες, το σκληρο πλαινό)
γ) outsider το Yokohama S Drive, που είναι λίγο ακριβό. -
Αυτό,το έχεις υπόψην.....;
-
Δεν βγαίνουν στην διάστασή του.
-
touring, σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά όπως είπε κι ο aggelosf, ούτε αυτό
αλλά ούτε και το πολύ καλό Adrenalin (RE002) δεν βγαίνουν στην διάσταση μου.Είμαι σε αναμονή τιμών των παραπάνω.
Το Yokohama S Drive ξέρουμε τα πλαινά του πως είναι? Αντοχή στο χρόνο?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]