-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υπάρχουν ακόμα τα sportcontact 2,αφού εδώ και χρόνια παίζουν τα 3....;;Ναι, τα βγαζουν σε διαστασεις που δεν καλυπτουν τα SC3.
Υποτίθεται πως έχουν καταργηθεί 3 χρόνια περίπου αλλά ακόμη υπάρχουν
Γεια χαρά παίδες.
Civic sport 2004, 90hp, 1.4cc. 205/55/16 φοράει - εργοστασιακά προτείνει V αλλά σκέφτομαι για H. Σκέφτομαι bridgestone (δεν έχω δοκιμάσει άλλα ως τώρα) και ένας λαστιχάς στη γειτονιά μου είπε 350 ευρώ.
Είναι καλή τιμή; Τι άλλο προτείνετε; Και ειδικά τιμές αν μπορείτε.Για δείκτη Η τα 350 ευρώ είναι πολλά, με τα ίδια λεφτά βάζεις V. Να ξέρεις πως τα Βridgestone επειδή είναι σκληρά ζεσταίνονται πιό αργά και κάνουν περισσότερο θόρυβο
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Γεια χαρά παίδες.
Civic sport 2004, 90hp, 1.4cc. 205/55/16 φοράει - εργοστασιακά προτείνει V αλλά σκέφτομαι για H. Σκέφτομαι bridgestone (δεν έχω δοκιμάσει άλλα ως τώρα) και ένας λαστιχάς στη γειτονιά μου είπε 350 ευρώ.
Είναι καλή τιμή; Τι άλλο προτείνετε; Και ειδικά τιμές αν μπορείτε.Για δείκτη Η τα 350 ευρώ είναι πολλά, με τα ίδια λεφτά βάζεις V. Να ξέρεις πως τα Βridgestone επειδή είναι σκληρά ζεσταίνονται πιό αργά και κάνουν περισσότερο θόρυβο
Σ' ευχαριστώ φίλε. Έχεις καμιά ιδέα τι τιμή μπορώ να βρω τα bridgestone σε 89Η και που (Αθήνα); Έχεις να προτίνεις κάτι άλλο;
-
Φιλη μου εχει Fiesta 1.4 του 06.Η οδηγηση της ειναι συντηρητικη και κανα ταξιδακι απο Ηρακλειο προς Ρεθυμνο μια φορα το μηνα.Της προτειναν στη διασταση 195-50-15 τα εξης:
-sava intensa 230e
-fulda carat progresso 250
-dunlop fast response 280e (με ενα χρονο εγγυηση οτι παθει)
-goodyear Efficient Grip 290e (με ενα χρονο εγγυηση οτι παθει).
Ολα εχουν 4 χρονια εγγυηση για ελαττωματικη κατασκευη αλλα τα δυο τελευταια εχουν και επιπλεον για τον 1 χρονο αν χαλασουν εξαιτιας σου.Εχετε καποια αλλη γνωμη-προταση σε μαρκα? -
Από αυτά για μένα τα Fulda, γερμανικά, τίμια, αποδείχτηκαν ανθεκτικά σε χλμ και σε κακουχίες, πολύ ήσυχα, καλά σε βρεγμένο και αξιοπρεπέστατα (όχι σπορ) σε στεγνό.
-
Με την ευκαιρία, επειδή μετά τα φλούδα Progresso που είχα έβαλα τα sava intensa hp (σε 185/60/14) και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι τα sava: Κάνουν λίγο παραπάνω θόρυβο, έχουν αισθητά χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, καλύτερη άνεση (πιο μαλακά, αλλά και πιο ασαφή σε γρήγορες στροφές) και σαφώς χειρότερο κράτημα στο στεγνό. Όταν λέω 'σαφώς χειρότερο' εννοώ ότι η πρόσφυσή τους μου φαίνεται μάλλον λίγο χειρότερη από εκείνη που είχαν τα Carat Progresso μετά από 2 χρόνια και καμιά 20αριά χιλιάδες χλμ.
Κι αυτό παρότι είναι ακόμα καινουργή και η γόμα τους μαλακή επί τω ζουλήγματι (φημολογείται όμως ότι τα Sava Intensa HP κοκκαλώνουν πολύ νωρίς... αν διαπιστώσω κάτι σχετικό θα επανέλθω). -
H χθεσινή βολτα μέχρι Σουνιο για αλλη μια φορα εδειξε οτι δεν υπαρχει καλυτερο ελαστικο (για τα γουστα μου) με εγκριση δρομου απο τα R888
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
H χθεσινή βολτα μέχρι Σουνιο για αλλη μια φορα εδειξε οτι δεν υπαρχει καλυτερο ελαστικο (για τα γουστα μου) με εγκριση δρομου απο τα R888ολα αυτης της κατηγοριας ειναι ειδικα λαστιχα και για ειδικη χρηση και αυτο το ξερεις καλυτερα εσυ.....
αληθεια με βροχη σε ταξιδι πως πανε;;;επικινδυνα η' κοβεις λιγο ταχυτητα και ολα καλα;;;;μηπως με τα T1R να ησουν πιο all around καλυμμενος;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
H χθεσινή βολτα μέχρι Σουνιο για αλλη μια φορα εδειξε οτι δεν υπαρχει καλυτερο ελαστικο (για τα γουστα μου) με εγκριση δρομου απο τα R888
ολα αυτης της κατηγοριας ειναι ειδικα λαστιχα και για ειδικη χρηση και αυτο το ξερεις καλυτερα εσυ.....
αληθεια με βροχη σε ταξιδι πως πανε;;;επικινδυνα η' κοβεις λιγο ταχυτητα και ολα καλα;;;;μηπως με τα T1R να ησουν πιο all around καλυμμενος;;;;οντως ειδικη κατηγορια και για ειδικη χρηση
σε υγρασια και απλα βρεγμενο δρομο πατανε καλυτερα απο τα απλα. προβλημα εχουν οταν εχει λιμναζοντα νερα. σε εθνικη με πολυ βροχη και λιμναζοντα νερα μεχρι τα 80κμ που εχω δοκιμασει ειναι αποδεκτα, μετα εχουν σοβαρο θεμα
τα Τ1R ειναι ΠΟΛΥ υποδεεστερα...φαντασου οτι μεταξυ Τ1R και R888 υπαρχει μια ολοκληρη κατηγορια ελαστικων τα ultra high performance και στην οποια η Toyo εχει τα R1R τα οποια ομως στο στεγνο ειναι τουλαχιστον 2 κλικ κατω απο τα 888 αλλα και 2 κλικ πανω απο τα Τ1Rφυσικα και δεν προτεινω τα συγκεκριμενα ελαστικα για καποιον που χρησιμοποιει το αυτοκινητο του σε κα8ημερινη βαση και κανει τα παντα με αυτο εκτος και αν εχει την δυνατοτητα να εχει 2 τετραδες ζαντολαστιχα και να χρησιμοποιει αναλογος την περισταση
-
ειχα δει παντως ενα βιντεακι με τα R888 οπου ενας τυπος παταγε με δυναμη ενα στυλο πανω στο πελμα τους και αυτος κολαγε για μερικα δευτερολεπτα!!!!τοσο μαλακο πελμα εχει.....
-
δεικτη εχουν 100 (πολυ μαλακο σε σχεση με τα νορμαλ)
οταν πιασουν σωστη θερμοκρασια (75+) τοτε μπορεις να δεις πως κολανε αλλα αντικειμενα πανω τους... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
H χθεσινή βολτα μέχρι Σουνιο για αλλη μια φορα εδειξε οτι δεν υπαρχει καλυτερο ελαστικο (για τα γουστα μου) με εγκριση δρομου απο τα R888σε τι αυτοκινητο τα φορεσες και σε τι διασταση;;;
-
εχει κανεις δοκιμαση σε 195/50 R15 τα brigestone RE-11 potenza ;;;
-
Γιατί δεν βάζεις τα P6,Βασίλη?
-
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Δεν ρώτησα μοντέλο, στα γρήγορα ήταν γιατί βιαζόμουν.
Σου είναι εύκολο να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις ή να μου δώσεις ένα link ; Είναι πολλές 462 σελίδες.αν μπορεις βαλε τα hankook
ειναι πολυ καλυτερα απ'τα bridgestone σε ολη τη διαρκεια ζωης τους και φθηνοτεραβασικα αντικειμενικα επειδη επισκευαζω λαστιχα ολων των εταιρειων καθε μερα η hankook εχει την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης πραγμα που αποδεικνυεται ευκολα αν ρωτησεις λαστιχα που εχει μπαλωσει τρυπα σε hankook
τα πλαινα τους ειναι μια χαραναι ειναι μαλακά λαστιχα και αυτη ειναι η φιλοσοφια των ελαστικων..να ειναι μαλακα για να εισαι ασφαλης
δεν προκειται να δεις διαφορα στη διαρκεια ζωης μεταξυ ενος μαλακου και ενος σκληρου ελαστικου τετοια ωστε να σε αποτρεψει να βαλεις το σκληρο εναντι του μαλακου..και το μαλακο δεν σημαινει οτι τα πλαινα του ειναι αδυναμα.καθε ελαστικο εχει διαφορετικη ποσοτητα γομας στο πλαι
το σημαντικοτερο ειναι η ασφαλειαγενικοτερα να ξερεις οτι η hankook ειναι η μονη εταιρεια που εχει τουλαχιστον 4 διαφορετικα πελματα για την καθε διασταση αναλογα με τον τροπο οδηγησης σου και το αυτοκινητο.ειναι ενα λαστιχο που δεν θα σε αφησει ποτε και ειναι και φθηνοτερο
και οι κορεατες συμπαθητικα ανθρωπακια ειναιαν θελεις να μην πετας τα λεφτα σου μερες που ειναι και να μεινεις ευχαριστημενος βαλε hankook Κ115 με Η δεικτη ταχυτητας επειδη εχεις και 90 αλογα.
καλως σας βρηκα (1ο ποστ)
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
Σου είναι εύκολο να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις ή να μου δώσεις ένα link ; Είναι πολλές 462 σελίδες.αν μπορεις βαλε τα hankook
ειναι πολυ καλυτερα απ'τα bridgestone σε ολη τη διαρκεια ζωης τους και φθηνοτεραβασικα αντικειμενικα επειδη επισκευαζω λαστιχα ολων των εταιρειων καθε μερα η hankook εχει την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης πραγμα που αποδεικνυεται ευκολα αν ρωτησεις λαστιχα που εχει μπαλωσει τρυπα σε hankook
τα πλαινα τους ειναι μια χαραναι ειναι μαλακά λαστιχα και αυτη ειναι η φιλοσοφια των ελαστικων..να ειναι μαλακα για να εισαι ασφαλης
δεν προκειται να δεις διαφορα στη διαρκεια ζωης μεταξυ ενος μαλακου και ενος σκληρου ελαστικου τετοια ωστε να σε αποτρεψει να βαλεις το σκληρο εναντι του μαλακου..και το μαλακο δεν σημαινει οτι τα πλαινα του ειναι αδυναμα.καθε ελαστικο εχει διαφορετικη ποσοτητα γομας στο πλαι
το σημαντικοτερο ειναι η ασφαλειαγενικοτερα να ξερεις οτι η hankook ειναι η μονη εταιρεια που εχει τουλαχιστον 4 διαφορετικα πελματα για την καθε διασταση αναλογα με τον τροπο οδηγησης σου και το αυτοκινητο.ειναι ενα λαστιχο που δεν θα σε αφησει ποτε και ειναι και φθηνοτερο
και οι κορεατες συμπαθητικα ανθρωπακια ειναιαν θελεις να μην πετας τα λεφτα σου μερες που ειναι και να μεινεις ευχαριστημενος βαλε hankook Κ115 με Η δεικτη ταχυτητας επειδη εχεις και 90 αλογα.
Καλώς ήρθες....Ποιά Bridgestone ακριβώς είπες πως έχεις δοκιμάσει;
-
Τι ποσοστο σου δινει η χανκουκ;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Η hankook όντως είναι μια εταιρία σε διαρκή άνοδο και με καλά προιοντα τελευταία.Αλήθεια το hankook s1 evo 2 πότε έρχεται?Γιατί η πρώτη σειρά ήταν πολύ καλή από ότι λέγετε με μόνο μειον τη χιλιομετρική απόδοση (πέφταν αισθητά μετά τα 20-25000 χλμ).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[
Τι ποσοστο σου δινει η χανκουκ;Με μισθό είναι.
Γράφει τα διαφημιστικά φυλλάδια.
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
εχει κανεις δοκιμαση σε 195/50 R15 τα brigestone RE-11 potenza ;;;Βασικα δεν τα εχω βαλει μεχρι τωρα σε κανεναν,να ξερεις οτι εχουν δεικτη ταχυτητας W (αν θυμαμαι καλα) και εχουν την ιδια σxεδον τιμη μετα er300.Aν το αυτοκινητο το κυνηγας ,δοκιμασε τα .
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
[
Τι ποσοστο σου δινει η χανκουκ;Με μισθό είναι.
Γράφει τα διαφημιστικά φυλλάδια.
Κάλε μου Λέοντα χρόνια πολλά!.
Αυτό όλοι το κάνουν. Σίγουρα πιάνει, διότι δεν θα υπήρχαν τόσες μάρκες και μοντέλα σε αυτήν την χώρα, μα και στο εξωτερικό…... «πελάτες μουουουουουουο…..»
Μα μου είναι αδιανόητο η ευκολία που κάποιος προτείνει σε κάποιον, μια μάρκα και ένα μοντέλο. Των γνωρίζει?. Ξέρει της ανάγκες του?. ξέρει τον τρόπο που οδηγεί?. Ξέρει που κινείτε?. Ξέρει της κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής του?.
Από την άλλη ζητάει συμβουλές κάποιος, ενόσω δεν φροντίζει να μας πει, όλα αυτά που καθορίζουν της εύστοχες επιλογές για αυτόν.
Παραλογισμός!!!!.....
Μόνον σε ένα πρότεινα, όταν έγραψε για τα οικτρά οικονομικά του, με γνώμονα την φτηνότερη λύση.
Και επί αυτού σου λέω, ότι τρία ίδια αγωνιστικά, με τρις διαφορετικούς οδηγούς, στον ίδιο αγώνα, τους φορούσα τρία διαφορετικά ελαστικά προσαρμοσμένα στην οδική τους νοοτροπία και συμπεριφορά!!!.... και οι τρις πρωτοστατούσαν!.
Περίμενα με της προτάσεις, να δίνουν και αναλυτικά τον λόγο της επιλογής τους, μα δεν τον διάβασα, δεν τον έγραψαν. Και θα ήταν και για εμένα ‘βοήθημα’ για να κάνω και εγώ προτάσεις στους πελάτες μου!.
Στείρες τοποθετήσεις….
Φιλικά
Α.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]