-
TOYO 350 165/65/14 με 207 ευρώ με την τοποθέτηση είναι καλά;
υπάρχει κατι καλυτερο σε αυτά τα χρήματα; -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχοντας οδηγήσει και τα δύο λάστιχα (primacy / premium contact) θα πρότεινα τα premium contact. Πολύ καλύτερα.
Primacy ή Primacy HP? Καμιά σχέση τα 2 λάστιχα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχοντας οδηγήσει και τα δύο λάστιχα (primacy / premium contact) θα πρότεινα τα premium contact. Πολύ καλύτερα.
Primacy ή Primacy HP? Καμιά σχέση τα 2 λάστιχα
Primacy HP σε Α3 και στη Νίτσα. Κάνουν και τα 2 αυτοκίνητα να σπινάρουν...
Στο Α3 (115 ps 17 ίντσες ζάντα + βάρος ένας θεός ξέρει πόσο, αλλά είναι πολύ) για καμμιά 5-6.000 χλμ ήταν αξιοπρεπή, αλλά μετά βρήκαν τον εαυτό τους (δηλαδή μετριότατα). Παίζει βέβαια να μην συνεργάζονται καλά με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα (όπως και με όλα τα λάστιχα).
-
Για προτείνετε λαστιχάκι για golf 1.6 fsi, διάσταση 205/55-16. Χρήση εντός πόλεως κατά 90% με τάσεις που και που να ανεβαίνουν κανά πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για προτείνετε λαστιχάκι για golf 1.6 fsi, διάσταση 205/55-16. Χρήση εντός πόλεως κατά 90% με τάσεις που και που να ανεβαίνουν κανά πεζοδρόμιο.Απ' όσο ξέρω τα bridgestone αντέχουν σε τέτοια χρήση επομένως Turanza ER300 ή αν θες κάτι πιο sport που λογικά δεν θες αφού είπες 90% πόλη τα Potenza RE040
-
Γεια σας σε όλους.
Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω ειναι η εξης:
Ποια η νώμη σας για τα ΤΟΥΟ Τ1R σε διαστασεις 225/45/17;
Θέλω να τα βάλω στο αυτοκίνητο μου όμως δεν ξέρω κατά πόσο φαγώνονται εύκολα η για το πόσο γρήγορα ζεστένονται και τι επίδοσεις έχουν. Όποια βοήθεια θεμητή. -
εχει τοσα ωραια λαστιχα, αυτα βρηκες να θες να βαλεις?
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Για προτείνετε λαστιχάκι για golf 1.6 fsi, διάσταση 205/55-16. Χρήση εντός πόλεως κατά 90% με τάσεις που και που να ανεβαίνουν κανά πεζοδρόμιο.
Απ' όσο ξέρω τα bridgestone αντέχουν σε τέτοια χρήση επομένως Turanza ER300 ή αν θες κάτι πιο sport που λογικά δεν θες αφού είπες 90% πόλη τα Potenza RE040
Ακριβώς επειδή θέλεις κίνηση μέσα στην πόλη μακρυά από Bridgestone και ειδικά απο Turanza. Εφόσον θέλεις να ανεβαίνεις σε πεζοδρόμια εγώ προτείνω Michelin Primacy HP, αλλιώς ContiPremiumcontact 2
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Απ' όσο ξέρω τα bridgestone αντέχουν σε τέτοια χρήση επομένως Turanza ER300 ή αν θες κάτι πιο sport που λογικά δεν θες αφού είπες 90% πόλη τα Potenza RE040
Ακριβώς επειδή θέλεις κίνηση μέσα στην πόλη μακρυά από Bridgestone και ειδικά απο Turanza. Εφόσον θέλεις να ανεβαίνεις σε πεζοδρόμια εγώ προτείνω Michelin Primacy HP, αλλιώς ContiPremiumcontact 2
Τα michelin δεν έχουν μαλακά πλαινά; Δεν είχα ποτέ τα primacy hp αλλά από energy και energy saver τα potenza μου φάνηκαν σαν να έχουν αρκετά σκληρότερα πλαϊνά.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τα michelin δεν έχουν μαλακά πλαινά; Δεν είχα ποτέ τα primacy hp αλλά από energy και energy saver τα potenza μου φάνηκαν σαν να έχουν αρκετά σκληρότερα πλαϊνά.
Γι'αυτό το λόγο και μόνο δεν κάνουν για την πόλη
-
Γενικά διαβάζω πολύ καλά λόγια για τα premium contact 2...
-
Για σταθείτε ρε παιδιά κι εμένα τα Michelin Primacy HP και ContiPremiumcontact 2 μου προτείνατε παρ' ότι σας είπα ότι κινούμαι κυρίως εκτός πόλης. Τελικά αυτά τα λάστιχα είναι πασπαρτού; Είναι καλύτερα για όλες τις περιπτώσεις;
-
Ο χρήστης philippou έγραψε:
Για σταθείτε ρε παιδιά κι εμένα τα Michelin Primacy HP και ContiPremiumcontact 2 μου προτείνατε παρ' ότι σας είπα ότι κινούμαι κυρίως εκτός πόλης. Τελικά αυτά τα λάστιχα είναι πασπαρτού; Είναι καλύτερα για όλες τις περιπτώσεις;δεν υπάρχουν λαστιχα πολής και λάστιχα αυτοκινητοδρόμων
μια χαρα θα είσαι
υγ.
conti μαλλον θα έβαζα -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γενικά διαβάζω πολύ καλά λόγια για τα premium contact 2...Εγώ στο 206 σε διάσταση 195/50/15 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (1 4άδα με premium contact 1 και τώρα στη 2η με premium contact 2, με ενδιάμεση στάση σε Uniroyal 550 rallye - μακρυά, ακόμα και στη βροχή το 'βροχολάστιχο' είναι σαφώς κατώτερο από το conti). Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ίσως μόνο στο θόρυβο υστερεί ελαφρώς, αλλά γενικά το θεωρώ ένα πολύ καλό all around λάστιχο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Για σταθείτε ρε παιδιά κι εμένα τα Michelin Primacy HP και ContiPremiumcontact 2 μου προτείνατε παρ' ότι σας είπα ότι κινούμαι κυρίως εκτός πόλης. Τελικά αυτά τα λάστιχα είναι πασπαρτού; Είναι καλύτερα για όλες τις περιπτώσεις;
δεν υπάρχουν λαστιχα πολής και λάστιχα αυτοκινητοδρόμων
μια χαρα θα είσαι
υγ.
conti μαλλον θα έβαζαΝα προσθέσω για να λύσω την απορία του φίλου μας, πως τα προαναφερόμενα λάστιχα είναι πιό βολικά για την κίνηση στην πόλη επειδή έχουν πιό μαλακά πλαϊνά από τα Bridgestone, άρα ζεσταίνονται πιό εύκολα. Εγώ για παράδειγμα στο Mazda φοράω Michelin Pilot Primacy και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πεζοδρόμια, ενώ το φθινόπωρο που θα τα αλλάξω θα βάλω κατά 99% τα Exalto
-
Tοποθετήθηκαν τα Saver εντυπώσεις μετά το στρώσιμο. Πάντως είναι ιδιαίτερα αθόρυβα και άνετα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tοποθετήθηκαν τα Saver εντυπώσεις μετά το στρώσιμο. Πάντως είναι ιδιαίτερα αθόρυβα και άνετα.Welcome to el cheapo club Mirage, προτεινω να φτιαξουμε δικο μας φορουμ να τα λεμε εκει για τα Saver
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tοποθετήθηκαν τα Saver εντυπώσεις μετά το στρώσιμο. Πάντως είναι ιδιαίτερα αθόρυβα και άνετα.περιμένουμε..
εχω ενα kia ceed της μανας με καμιά 30.000χλμ και οπως τα έχω..ψυχολογήσει τα saver πρέπει να είναι το ιδανικό λάστιχο.. -
Tι υπάρχει σε 175/65/13?
Ρώτησα για TOYO (λόγω της προσφοράς) και μου είπαν 140 ευρά. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
Tοποθετήθηκαν τα Saver εντυπώσεις μετά το στρώσιμο. Πάντως είναι ιδιαίτερα αθόρυβα και άνετα.
περιμένουμε..
εχω ενα kia ceed της μανας με καμιά 30.000χλμ και οπως τα έχω..ψυχολογήσει τα saver πρέπει να είναι το ιδανικό λάστιχο..Ελκτική πρόσφυση σε σαπούνι μέτρια προς θκατά... Σε πλευρικά και φρεναρίσματα σε στεγνό φαίνονται αρκετά καλά και προοδευτικά, σίγουρα καλύτερα από τα energy. Το ξαναλέω, πρέπει να έχουν αρκετά σκληρότερο πλαϊνό, φαίνεται και από την απόκριση στις αλλαγές πορείας. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες, όσο πιέζω περισσότερο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]