-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Έχει κανείς άποψη για τα Michelin Energy Saver 195/65R15?
Τα βρήκα σε τιμή 70 ευρώ το καθένα.Είναι καλή τιμή?Καλώς ήλθες ! Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις ό,τι έχει ειπωθεί για τα saver
Καθώς το έχω φορέσει λίγα λόγια. Καλό ελαστικό στο στεγνό δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αν και στα διάφορα τεστ για το βρεγμένο δεν λέγονται και τα καλύτερα (σε σχέση με άλλα πράσινα ελαστικά ήτοι ελαστικά χαμηλής κύλισης). Ζεσταίνεται εύκολα, είναι προοδευτικό στο όριο και το όριο αυτό είναι υψηλότερα από το DUNLOP που φορούσα (συγκρίνοντες αντίστοιχες περιόδους).
Αν θέλεις επιδόσεις σου συνιστώ άλλες επιλογές όπως το PS3 που πρακτικά αντικαθιστά τόσο το PS2 όσο και το PE2 αν θέλεις να μείνεις στη Michelin ενώ για πράσινα ελαστικά πολύ καλές κριτικές έχω διαβάσει για τα Pirelli.
PS3 = Pilot Sport 3
PS2 = Pilot Sport 2
PE = Pilot ExaltoΓενικότερα πάντως στις διαστάσεις που το θέλεις τα Conti PremiumContact 2 που είχα φορέσει σε ένα Golf ήταν ελαστικά με πολύ μικρή διάρκεια ζωής σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους αλλά κορυφαία τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θέμα με χειμερινά λάστιχα δεν έχουμε, σωστά;
ν ανοίξω ένα, γιατί ο καιρόc γαρ εγγύc
Βάλε κάτι σε Nokian, Gislaved και τα ρέστα και θα είσαι μια χαρά.
είδα και ελκυστική επιλογή από avon
το κόστος είναι τρελό εδώ, 150 ευρώ πάνω απ τα exalto μου
ξέρει κανείς κάποιον με nokian στην θεσσαλονίκη;
αυτό εδώ ο λαστιχάς μου το πάσαρε σαν all season. πλάκα με κάνει;
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1036 ... kian+WR+G2
γνωστός μου, φλωρινιώτης, το χει και κυκλοφορεί και ίσως σε πιο hardcore δρόμους απ ότι εγώ και το παίνεψε. ο ίδιος λέει ότι το hakapellita
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1092 ... liitta%20Rβλέπω και τούτο δω:
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1570 ... okian%20W+καμιά σκέψη/εμπειρία;
μιλαμε για punto 1.4, διάσταση 195-50-15 ή 185-55-15 ή κάτι παρόμοιο
είναι υπερβολικόΘεσσαλονίκη - www.egnatiaoege.gr
ή Skroutz Πάντως κάτι βρήκε!Αν θα βάλεις κανένα 4 εποχών - γράψε με μετά τις εντυπώσεις!
Τα επόμενα που θα βάλω στο Mazda3 μου θα είναι τα Nokian Z G2 !!! All season δεν είναι αυτά;; -
Ο χρήστης andgio έγραψε:
Έχει κανείς άποψη για τα Michelin Energy Saver 195/65R15?
Τα βρήκα σε τιμή 70 ευρώ το καθένα.Είναι καλή τιμή?Τόσο ~ κάνουν. Φοράω τώρα τα Saver (μετά τα 20.000 άρχισαν το 'εύκολο' σπινάρισμα),
πριν είχα τα Pilot (καλύτερα από τα Saver). -
Τι χρεώνει το camskill για να στείλει Ελλάδα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι χρεώνει το camskill για να στείλει Ελλάδα?Μπες στο camskill κάνε add to basket στο ελαστικό που ενδιαφέρεσαι. Μετά πάτα go to shopping basket ε και εκεί αν βάλεις greece δείχνει ποιά είναι η τιμή μαζί με τα έξοδα αποστολής.
-
γεια σε ολους. Θα ηθελα τις αποψεις σας για να επιλεξω ελαστικα για το focus 1.6 που εχω(μοντελο 2006).
Οδογω εκτος πολης κατα 90% και αρκετα χαλαρα. Κατα σειρα προτεραιοτητας με ενδιαφερει στο λαστιχο η αντοχη-- θορυβος -- κρατηματα.
Ξαχνω για κατι καινουργιο(οχι π.χ λαστιχο 5ετιας) και επωνυμο χωρις να αποκλειω και κατι οχι και τοσο γνωστο.
Ευχαριστω.... -
Ο χρήστης noe έγραψε:
γεια σε ολους. Θα ηθελα τις αποψεις σας για να επιλεξω ελαστικα για το focus 1.6 που εχω(μοντελο 2006).
Οδογω εκτος πολης κατα 90% και αρκετα χαλαρα. Κατα σειρα προτεραιοτητας με ενδιαφερει στο λαστιχο η αντοχη-- θορυβος -- κρατηματα.
Ξαχνω για κατι καινουργιο(οχι π.χ λαστιχο 5ετιας) και επωνυμο χωρις να αποκλειω και κατι οχι και τοσο γνωστο.
Ευχαριστω....Εγώ θα σου έλεγα Continetal PremiumContact2 αλλά για πες μας και τι διάσταση φοράς;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θέμα με χειμερινά λάστιχα δεν έχουμε, σωστά;
ν ανοίξω ένα, γιατί ο καιρόc γαρ εγγύc
Βάλε κάτι σε Nokian, Gislaved και τα ρέστα και θα είσαι μια χαρά.
είδα και ελκυστική επιλογή από avon
το κόστος είναι τρελό εδώ, 150 ευρώ πάνω απ τα exalto μου
ξέρει κανείς κάποιον με nokian στην θεσσαλονίκη;
αυτό εδώ ο λαστιχάς μου το πάσαρε σαν all season. πλάκα με κάνει;
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1036 ... kian+WR+G2
γνωστός μου, φλωρινιώτης, το χει και κυκλοφορεί και ίσως σε πιο hardcore δρόμους απ ότι εγώ και το παίνεψε. ο ίδιος λέει ότι το hakapellita
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1092 ... liitta%20Rβλέπω και τούτο δω:
http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1570 ... okian%20W+καμιά σκέψη/εμπειρία;
μιλαμε για punto 1.4, διάσταση 195-50-15 ή 185-55-15 ή κάτι παρόμοιο
είναι υπερβολικόEγώ έχω το w που είναι προηγούμενο μοντέλο του w+. Για την χρήση που κάνω εγώ σε ελληνικά χιονοδρομικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ, και όταν εννοώ ποτέ, ούτε το esp δεν επεμβαίνει.
ps υπάρχει θέμα για χειμερινα
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ευχαριστω....Εγώ θα σου έλεγα Continetal PremiumContact2 αλλά για πες μας και τι διάσταση φοράς;
Αντοχή λέει ο άνθρωπός, άρα άκυρα τα PC2.
Σαν να περιγράφει τα Bridgestone Turanza ή τα Michelin Energy...
-
συγνωμη παιδια .....ξεχασα να βαλω τις διαστασεις
205-55-16.
Nα σας πω και εγω σαν πρωτη επιλπγη τα conti pc 2 ειχα στο μυαλο μου με δευτερα τα Turanza αλλα με προλαβενει ο realzeus!!! Ειναι ευαισθητα τα conti? -
Ο χρήστης noe έγραψε:
Ειναι ευαισθητα τα conti?Υπερβολικά μαλακά και άρα φθείρονται εύκολα.
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
συγνωμη παιδια .....ξεχασα να βαλω τις διαστασεις
205-55-16.
Nα σας πω και εγω σαν πρωτη επιλπγη τα conti pc 2 ειχα στο μυαλο μου με δευτερα τα Turanza αλλα με προλαβενει ο realzeus!!! Ειναι ευαισθητα τα conti?Ειναι οντως αρκετα μαλακα αλλα εξαρταται ποσο καιρο θελεις να τα κρατησεις. Εμενα μου κρατησαν για 35.000χλμ/2χρονια με αρκετα σκληρη χρηση στην διασταση σου. Πολυ καλο λαστιχο. Αν δεν εβγαινε το Pilot Sport 3 στην διασταση μου θα τα ξαναεβαζα ανετα.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Ειναι οντως αρκετα μαλακα αλλα εξαρταται ποσο καιρο θελεις να τα κρατησεις. Εμενα μου κρατησαν για 35.000χλμ/2χρονια35 χιλιάδες; Απάτητα...
-
ρε παιδια ποσα χιλιομετρα πρεπει να κανει ενα ελαστικο για πουμε οτι κρατησε αρκετα?
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
ρε παιδια ποσα χιλιομετρα πρεπει να κανει ενα ελαστικο για πουμε οτι κρατησε αρκετα?εγώ στις 50.000 θα τα έλεγα αθάνατα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι χρεώνει το camskill για να στείλει Ελλάδα?Μέχρι πριν λίγο καιρό χρέωνε 9.5 λίρες / λάστιχο.
-
Χθεσινό συμπέρασμα τα Efficient Grip που φοράει το τουτούνι είναι για τον φούτσο .Τα Energy Saver είναι μακράν καλυτερα σε στεγνές συνθήκες.Για πείτε καμια πρόταση σε λάστιχο (ομοεθνές κατά προτίμηση) γιατί τα βλέπω να πηγαίνουν για πέταμα σύντομα.Διάσταση 205-60 16αρι
-
SP Sport FastResponse-- Dunlop
SP Sport 01 -- Dunlop
CINTURATO P7-- Pirelli
AVS dB decibel-- Yokohama(Υποσχεται αθορυβες καταστασεις)Τι λετε για τα παραπανω?
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
SP Sport FastResponse-- Dunlop
SP Sport 01 -- Dunlop
CINTURATO P7-- Pirelli
AVS dB decibel-- Yokohama(Υποσχεται αθορυβες καταστασεις)Τι λετε για τα παραπανω?
Ξερεις τιμες για τα παραπανω ? Ρωταω γιατι στην διασταση σου τα Michelin Pilot Sport 3 μπορεις να τα βρεις με 400 Ευρω και ειναι πολυ καλυτερα απο τα παραπανω.
-
Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενος Suzuki Swift Sport και θα ήθελα τη γνώμη σας ιδιαίτερα όσων κατέχουν αρκετά καλά το θέμα ελαστικών στον ακόλουθο προβληματισμό μου.
Το αμάξι φοράει ελαστικά διαστάσεων 195/50/16 σε ζάντες 7x16. Eπειδή δεν θέλω να πάω σε 17άρα μεταξύ των παρακάτω διαστάσεων ποιο θα προτείνατε:
205/50/16 205/45/16 215/45/16
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]