-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εγώ έβαλα κάτι Pilot Sport 3 σήμερα (225/45/17)
Για να δούμε τι θα πούνε και δαύταΠεριμένουμε με αγωνία το ριβιού σου, ειδικά πως συμπεριφέρονται σε παρκάρισμα, στάση σε κόκκινο φανάρι, μποτιλιάρισμα στην αλεξάνδρας και καβάλημα πεζοδρομίου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για να δούμε τι θα πούνε και δαύταΠεριμένουμε με αγωνία το ριβιού σου, ειδικά πως συμπεριφέρονται σε παρκάρισμα, στάση σε κόκκινο φανάρι, μποτιλιάρισμα στην αλεξάνδρας και καβάλημα πεζοδρομίου
+1
Μη ξεχάσεις να μετρήσεις τις επιδόσεις στο παρκάρισμα με χειρόφρενο και ταχύτητα στη κατηφόρα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+1
Μη ξεχάσεις να μετρήσεις τις επιδόσεις στο παρκάρισμα με χειρόφρενο και ταχύτητα στη κατηφόρα.χμφ..... χιουμορίστες
ΑΛΛΑ
Παρκάρισμα πάντως ολοκληρωνόταν 0.2sec πιο γρήγορα (νοηθάει το 'νυχάκι') προσεγγίζοντας κατά 0.001m περισσοτερο το πεζοδρόμιο
Η στάση σε ερυθρό σηματοδότη είναι πιο απρόσκοπτη, καθ' ότι αποσβαίνεται η τελική ταλάντωση ακινητοποίησης καλύτερα. Επίσης η σαφήνεια και η πληροφόρηση που δίνουν τα λάστιχα, βοηθάνε να προσεγγιστεί κατά +/-0.01m αρκβέστερα η επιθυμητή νοητή ευθεία ακινοτοποίησης.
Στο μποτιλιάριμα η ακρίβεια που δίνουν στο τιμόνι βοηθάει να κάνεις 2.37σφήνες περισσότερες, αποφεύγοντας ταυτόχρνα 5.3 μηχανάκια που έκαναν διήθηση (τα 0.7 τα πατάς τελικά, όπου ο ενισχυμένος σκελετός βοηθάει ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να σηκωθούν και να σε κυνηγήσουν )
Παρκάρισμα στην κατηφόρα, είναι στα ίδια, πάλι εκεί που το αφήνω έμενε.Σε πεζοδρόμια δεν ανεβαίνουμε είπαμε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για να δούμε τι θα πούνε και δαύταΌταν έχεις άποψη πες μας τις εντυπώσεις γιατί είσαι μάλλον ο πρώτος εδώ τα που βάζει.
+1, περιμένω εντυπώσεις, αν και ενδιαφέρομαι για άλλη διάσταση (205/55/16).
Mπήκα συνοδηγός σε Α3 1.8Τ που φορούσε τα συγκεκριμένα σε 17' και μου είπε τα καλύτερα +ότι είναι αρκετά αθόρυβα. Προσωπικά δεν τα έχω οδηγήσει αλλά θα ήθελα.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή των ελαστικών στο MAZDA6 και ψάχνω μια οικονομική αλλά αξιόπιστη λύση. Ο λαστιχάς μου πρότεινε matador, barum, και λιγο πιο ακριβά τα gislaved στη διάσταση 225/45/17. Να προχωρήσω;Μπα! Βάλε ένα επώνυμο λαστιχάκι, είπαμε. Κόψε από αλλού, μην βάζεις σε κίνδυνο εσένα και τους γύρω σου.
-
Ρε παιδια εχω τα michelen pe2 μεσα του 08 με καμμια 30000χλμ μπολικο πελμα και δεν θα ελεγα οτι ειναι ξερα,εκει που ολα ηταν καλα πριν 2-3 βδομαδες(μεσα σε μια μερα )αρχισαν να γλιστραν πολυ,εκει που δεν γλιστρουσαν καθολου,ΑΒS - ESP μπαινουν πλεον αρκετα συχνα.
Ετσι ξαφνικα γινεται?Προδευτικοτητα μηδεν? -
Πιέσεις είδες; Αν και γενικά τον τελευταίο μήνα είναι ψιλοάθλιοι οι δρόμοι: σκόνες, λάδια, νερά κλπ και δεν λέει να βρέξει καλά.
-
Eίδα,πρεπει να αρχισε να το κανει μετα το πρωτο ψιλοβροχο που ειχε ριξει,χθες εριξε καλουτσικη βροχα,να δουμε σημερα
-
Εβαλα και εγω σημερα τα pilot sport 3 σε αντικατάσταση των toyo t1r στην πιο ''κοινη'' πλεον διασταση 205/55/16 91V.
Πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες.Καλυτερη πληροφορηση απο το toyo(το μεγαλο του μειον κατ'εμε)-σιγουρα πιο ευθυβολο και ιδιο σχεδον σε ανεση(θετικη εκπληξη).
Οταν το ζορισω θα ενημερωσω... -
Ο χρήστης ioa_pol έγραψε:
Εβαλα και εγω σημερα τα pilot sport 3 σε αντικατάσταση των toyo t1r στην πιο ''κοινη'' πλεον διασταση 205/55/16 91V.
Πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες.Καλυτερη πληροφορηση απο το toyo(το μεγαλο του μειον κατ'εμε)-σιγουρα πιο ευθυβολο και ιδιο σχεδον σε ανεση(θετικη εκπληξη).
Οταν το ζορισω θα ενημερωσω...Σε τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οταν το ζορισω θα ενημερωσω...Σε τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται;
focus II 1,6 ti-vct
-
Λοιπόν τα PS3 κι εμένα μου φαίνονται πολύ καλά
Πολύ καλά κρατήματα (αν και δεν τα έσκισα), και δεν είναι θορυβώδη. Σε διάφορα γνωστά μου σημεία, μου φάνηκαν να τα πηγαίνουν καλύτερα από τα primacy. Σε σχέση με τα οποία, από πλευράς άνεσης μου φαίνονται λίγο χειρότερα. Μοιάζουν λίγο πιο σκληρά/βαριάANyway, προς το παρόν εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος (πέτυχα και κάτι βροχές/βρεγμένα όπου επίσης φάνηκαν καλά). Βέβαια άλλοι εδώ μέσα μπορούν τα τεστάρουν πολύ ενδελεχέστερα, τα δικά μου συμπεράσματα δεν πρέπει να είναι και ό,τι ακριβέστερο υπάρχει
-
το σημαντικό, είναι ότι τα pilotsport3, ;ήρθαν σε 205/55/16
-
Μjacob, σε τι αυτοκίνητο τα φόρεσες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μjacob, σε τι αυτοκίνητο τα φόρεσες;civic 1.8 (225/45/17)
-
καλησπερα παιδια ...την παρασκευη εβαλα τα coninental sport contact 3 σε διασταση 225/45/17 και τιμή 500 ευρο ..ειναι καλα? απο αμάξι εχω ενα audi a3 2.0 fsi ..και μου αρεσουν οι στροφές ..ακουσα καλα λόγια και επειδη πρην ειχα τα pirelli pzero ..και επειδη δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος επειδη αργουσαν να ζεσταθούν γιαυτο ειπα να τα δοκιμάσω . τα continental ..
-
Ο χρήστης n4speed έγραψε:
Εκ μιας πρώτης αναζήτησης βρήκα τα cinturato P6 τα οποια όμως μου χε πει λαστιχας ότι δεν έχουν ενισχυμενα πλαινα και δεν ειναι για ελληνικούς δρομους και πεζοδρομια.Εμένα (για την αδελφή μου) μου πρότεινε τα ίδια λάστιχα όταν του είπα ότι θέλει να αντέχουν σε τρύπες και πεζοδρόμια.... Δεν παίζονται οι λαστιχάδες, ό,τι τους βολεύει λένε!!
Μεταξύ αυτών και των Bridgestone 300 προτίμησα τα Pirelli. Δυστυχώς λόγω του ύφους οδήγησης και των γενικών απαιτήσεων της αδελφής μου αν δεν τύχει κάτι κακό δεν περιμένω να έχω κάποιο σχόλιο να προσθέσω.. -
Για alfa mito, για αντικατάσταση των αθλιων turanza er300, τι προτείνετε ανάμεσα σε gyear F1 και conti sp3?
gia 195/45/16 -
οι αποψεις που εχω συγκεντρωσει οσον αφορα αυτη τη διασταση ειναι μακρια απο αυτα τα continental καθως εχουν ευαισθησια στα σκισιματα.
εγω σκεφτομουν τα goodyear αλλα κατεληξα παλι στα pzero nero.
δε μπορω να σου προτεινω κατι αλλα το pilot sport 3 φαινεται κορυφαιο. -
καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα την πρώτη συμβουλή σας για την επιλογη ελαστικών για το ford fiesta 1.4 (2005). 175/65/14. Ακούω διάφορες γνώμες και έχω μπερδευτέι... Ακούω για Michelen energy (πολύ μαλακά?), για continental και για bridgestone... Επίσης μερικοί λένε πως με τα σωστα ελαστικά μπορεί να μειωθεί και γενικότερα ο θόρυβος... Ευχαριστω
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]