-
αφού ο άνθρωπος, έχει Ιαπωνικό, δεν χαλάει ΠΟΤΕ ...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αφού ο άνθρωπος, έχει Ιαπωνικό, δεν χαλάει ΠΟΤΕ ...Κι εγώ το ίδιο ιαπωνικό έχω Αλλά τα λάστιχά μας (κι εγώ exalto2) είναι γαλλικά άρα ...
-
Μόνο με γαλλική παρέμβαση υπάρχει περίπτωση να στρίψετε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο με γαλλική παρέμβαση υπάρχει περίπτωση να στρίψετεΚάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη αν και η μέγιστη έχει ιαπωνική προέλευση
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μόνο με γαλλική παρέμβαση υπάρχει περίπτωση να στρίψετε
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη αν και η μέγιστη έχει ιαπωνική προέλευση [/quote
στο σωρο -
Kαλησπέρα. Σε 195-55-15 έχετε να προτείνεται κάνα καλό λαστιχάκι;; Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι το κράτημα στο δρόμο. Λέω για toyo proxes t1r.
Τι λέτε εσείς;; -
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Kαλησπέρα. Σε 195-55-15 έχετε να προτείνεται κάνα καλό λαστιχάκι;; Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι το κράτημα στο δρόμο. Λέω για toyo proxes t1r.
Τι λέτε εσείς;;Καλύτερη επιλογή σε αυτή την διάσταση είναι τα Michelin Pilot Exalto 2.
Τα Τ1R είναι καλή εναλλακτική φθηνότερη επιλογή αλλά να ξέρεις ότι έχουν υψηλό θόρυβο κύλισης. -
Για τα turanza τι λέτε; Πάιρνουν εξαιρετικές κριτικές σε ξένα site.
Tα michelen είναι άνετα όμως;; -
Για τα turanza τι λέτε; Πάιρνουν εξαιρετικές κριτικές σε ξένα site.
Tα michelen είναι άνετα όμως;;Τα turanza είναι σκληρά λάστιχα για Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Τα michelin τα φοράω τώρα στο fiesta και ναι είναι άνετα και ήσυχα.
-
Μακριά από τα τουράνζα.
Το τ1ρ καλό λαστιχάκι αλλά φθείρεται πάρα πολύ γρήγορα. -
Συμφωνώ για τα turanza. Τα έχω στο ibiza και είναι αρκετά σκληρά με αυξημένο θόρυβο κύλισης. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν φθείρονται εύκολα τουλάχιστον σε σχέση με τα Continental SportContact 3 που φοράει το Bravo.
-
Ξέρω πάντως ότι τα michelen είναι αρκετά ακριβά και θα ήθελα κάτι φθηνότερο.
Επίσης απ' ότι διαβάζω κρατάνε πολύ καλά στο δρόμο αν και φθείρονται σχετικά γρήγορα απ' ότι λένε.
Τα proxes από κράτημα πώς τα πάνε; Έχουν και μαλακά πλαινά αν δεν κάνω λάθος... -
Ο χρήστης paranoid έγραψε:
Ξέρω πάντως ότι τα michelen είναι αρκετά ακριβά και θα ήθελα κάτι φθηνότερο.
Επίσης απ' ότι διαβάζω κρατάνε πολύ καλά στο δρόμο αν και φθείρονται σχετικά γρήγορα απ' ότι λένε.
Τα proxes από κράτημα πώς τα πάνε; Έχουν και μαλακά πλαινά αν δεν κάνω λάθος...Hankook Ventus V12 EVO
Kumho ecsta spt KU31
Vredestein sportrac 3
Uniroyal rainsport 2
Goodyear eagle f1 GS-D3
Yokohama S.Drive -
Σκεφτομαι να παρω μια τετραδα μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα 195\70\15 για χωματοδρομο.Η αρχικη διασταση του αυτ\του ειναι 205\60\16.Ξερει κανεις αν στην ασφαλτο θα ειναι επικινδυνα?Το αμαξι ειναι suzuki sx4.
-
Αν χωράνε τα φρένα στις ζάντες δεν θα έχεις άλλο πρόβλημα.
Να προσέξεις οι μεταχειρισμένες ζάντες να μην έχουν μεγάλη διαφορά στο οφσετ από αυτές που έχεις (απόσταση μέσα-έξω ώστε να μην εξέχουν οι τροχοί ή είναι πολύ μέσα).
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω μια τετραδα μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα 195\70\15 για χωματοδρομο.Η αρχικη διασταση του αυτ\του ειναι 205\60\16.Ξερει κανεις αν στην ασφαλτο θα ειναι επικινδυνα?Το αμαξι ειναι suzuki sx4.Mη φανταστείς ότι έχεις κανένα τετρακίνητο θηρίο! Υπερβολή μου φαίνεται να αλλάζεις λάστιχα για να πηγαίνεις χώμα!! Μπορείςκαι με αυτά που έχεις!!!!! Μη ξοδεύεσε!!! Φιλικά!!!
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω μια τετραδα μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα 195\70\15 για χωματοδρομο.Η αρχικη διασταση του αυτ\του ειναι 205\60\16.Ξερει κανεις αν στην ασφαλτο θα ειναι επικινδυνα?Το αμαξι ειναι suzuki sx4.Mη φανταστείς ότι έχεις κανένα τετρακίνητο θηρίο! Υπερβολή μου φαίνεται να αλλάζεις λάστιχα για να πηγαίνεις χώμα!! Μπορείςκαι με αυτά που έχεις!!!!! Μη ξοδεύσε!!! Φιλικά!!!
-
Τα Pirelli Ρ3000 τί λένε ; τα φοράει το picanto που μόλις αγόρασα αλλά δεν ξέρω τί μέρος του λόγου είναι
-
Μακρυά από Pirelli. (Εκτός και αν δε σε νοιάζει για τη ζωή σου)
Πάντως με αυτά που άκουσα σήμερα σε michelene κλείνω μάλλον.
-
Μακρυά από Pirelli. (Εκτός και αν δε σε νοιάζει για τη ζωή σου)Φίλε μου υπερβάλλεις .....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]