-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
GGAB λίγο ακριβά μου φαίνονται.
εγω πάντως τα 225-40/18 τα έπαιρνα 485€ Michelin pilot sport 4 και τελικά έβαλα τα 235
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι εννοείς 235 πελμα?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
εγω πάντως τα 225-40/18 τα έπαιρνα 485€ Michelin pilot sport 4 και τελικά έβαλα τα 235
Τι εννοείς 235 πελμα?
ναι 235-40/18
-
Καλά το παραπάνω ηλεκτρονικό κατάστημα... είναι λίγο για τα πανηγύρια... είχε P7 pirelli 205/55/17 στα 400 η τετράδα τα παρήγγειλα έλεγε σε 4 ημέρες παράδοση...και με πήρε τηλέφωνο καί άρχισε τις δικαιολογίες...δεν τα έχω θα τα εισάγω από το εξωτερικό... σε κάνα μήνα... μήπως θέλεις κάτι άλλο...κλπ...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλά το παραπάνω ηλεκτρονικό κατάστημα... είναι λίγο για τα πανηγύρια... είχε P7 pirelli 205/55/17 στα 400 η τετράδα τα παρήγγειλα έλεγε σε 4 ημέρες παράδοση...και με πήρε τηλέφωνο καί άρχισε τις δικαιολογίες...δεν τα έχω θα τα εισάγω από το εξωτερικό... σε κάνα μήνα... μήπως θέλεις κάτι άλλο...κλπ...Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τυχαία το έβαλα. Πάντως οι τιμές έχουν συμπιεστεί πολύ προς τα κάτω με τα ιντερνετικά καταστήματα. Στην Αλεξανδρούπολη goodyear F1 asymmetric 3 στην δύσκολη διάσταση 205/50/17 στα 450€. Δύσκολα θα αντισταθώ.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Καλά το παραπάνω ηλεκτρονικό κατάστημα... είναι λίγο για τα πανηγύρια... είχε P7 pirelli 205/55/17 στα 400 η τετράδα τα παρήγγειλα έλεγε σε 4 ημέρες παράδοση...και με πήρε τηλέφωνο καί άρχισε τις δικαιολογίες...δεν τα έχω θα τα εισάγω από το εξωτερικό... σε κάνα μήνα... μήπως θέλεις κάτι άλλο...κλπ...
Τυχαία το έβαλα. Πάντως οι τιμές έχουν συμπιεστεί πολύ προς τα κάτω με τα ιντερνετικά καταστήματα. Στην Αλεξανδρούπολη goodyear F1 asymmetric 3 στην δύσκολη διάσταση 205/50/17 στα 450€. Δύσκολα θα αντισταθώ.
Καλή τιμή βάρα τό!!!
-
Τι εννοείς 235 πελμα?
ναι 235-40/18
Στο νετ σιγουρα υπάρχουν πιο φθηνές τιμές.Δεν λέω οτι εγώ ψωνίζω λάστιχα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.Απλά παίζουν και αρκετά χαμηλότερες τιμές από αυτές που ακούγονται.Εχω βάλει bridgestone re002 225 45 17 340ευρω(και όχι τωρα που έχουν πέσει οι τιμές τους).Ο λόγος?Ο άνθρωπος μου λέει οτι προτιμάει να ρίξει το περιθώριο κέρδους του από το να κάθεται.
Βέβαια εξαρτάται και απο που ψωνίζουν και αυτοί όπως είπε και ο GGAB
-
Έχει βαλει-ακουσει κανεις για τα extreme tyres ?Στο φβ βλέπω σχετική προώθηση και οι τιμές τους είναι πολύ κοντά στα πολιτικά λάστιχα. Οσες πληροφοριες μπορεσα να βρω συμπερανα πως πρόκειται για εταιρεία στη Γερμανια,χρησιμοποιει μεταχειρισμένο σκελετο και έχει μεγάλη ποικιλία.Για πρόσφυση λενε ότι είναι καλυτερη και από επώνυμα σεμισλικ.Απο αποψη διαρκειας δεν βρηκα πληροφορίες και ούτε αν υπάρχουν περιστατικά που να εφυγε το πελμα.Εγγυηση αραγε να δινουν?
-
Τι εννοείς 235 πελμα?
ναι 235-40/18
Στο νετ σιγουρα υπάρχουν πιο φθηνές τιμές.Δεν λέω οτι εγώ ψωνίζω λάστιχα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.Απλά παίζουν και αρκετά χαμηλότερες τιμές από αυτές που ακούγονται.Εχω βάλει bridgestone re002 225 45 17 340ευρω(και όχι τωρα που έχουν πέσει οι τιμές τους).Ο λόγος?Ο άνθρωπος μου λέει οτι προτιμάει να ρίξει το περιθώριο κέρδους του από το να κάθεται.
εγω μια φορά επιχείρησα να πάρω nokian χειμερινά για να πάω σοφια-Βελιγράδι-Μπρατισλάβα για δουλειές και με κρέμασαν ! 4-3-2-1 κανένα -θα φέρουμε-δεν είναι διαθέσιμα και τέτοια παπατζικικια! Τελικά έβαλα κάτι lassa που τα είχε φίλος λαστιχας και ήταν και είναι μια χαρά!!
-
Τι εννοείς 235 πελμα?
ναι 235-40/18
εγω μια φορά επιχείρησα να πάρω nokian χειμερινά για να πάω σοφια-Βελιγράδι-Μπρατισλάβα για δουλειές και με κρέμασαν ! 4-3-2-1 κανένα -θα φέρουμε-δεν είναι διαθέσιμα και τέτοια παπατζικικια! Τελικά έβαλα κάτι lassa που τα είχε φίλος λαστιχας και ήταν και είναι μια χαρά!!
Δεν εχω παρει λάστιχα από το νετ ποτέ.Το ότι πουλάνε κατι που δεν εχουν με ξεπερνα ,την στιγμη δε που σου λενε και αμεση παραδοση.Μονο αντικαταβολή γτ αλλιως ουτε να ακυρωσεις δεν μπορεις.
-
-
Τι εννοείς 235 πελμα?
ναι 235-40/18
Δεν εχω παρει λάστιχα από το νετ ποτέ.Το ότι πουλάνε κατι που δεν εχουν με ξεπερνα ,την στιγμη δε που σου λενε και αμεση παραδοση.Μονο αντικαταβολή γτ αλλιως ουτε να ακυρωσεις δεν μπορεις.
Έτσι είναι!!! Από παχιά λόγια να φάνε και οι κότες.
Στο νετ όταν κάτι φαίνεται πολύ καλό.......... είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό! -
Τόσο έχουν και Αλεξανδρούπολη. Μην γελάς πολύ, εγώ ξέρω να ψωνίζω από παντού και τα πάντα, εσύ το παίζεις έξυπνος. Τώρα αυτά που γράφεις για το νετ είναι γραφικά και δεν ξέρω σε ποια εποχή βρίσκεσαι. Εννοείται ότι ψωνίζω φουλ από νετ σε τιμές πολύ καλύτερες αλλά όταν βρίσκω καλή τιμή στην τοπική αγορά την προτιμώ. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις και κάνεις τα γραφικά σου μπαρμπατζέλια...
-
Οι τιμές κυμαίνονται πολύ και θέλει ψάξιμο, ειδικά εάν το λάστιχο δεν είναι το πιο καινούργιο μοντέλο της αγοράς. Τα ιντερνετικά καταστήματα συνήθως δείχνουν περισσότερα λάστιχα από αυτά που έχουν.
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Είμαι σε έρευνα αγοράς, επειδή ο «δικός μου» λαστιχάς μου φάνηκε λίγο ακριβότερος απ’ ότι συνήθως. Πήγα σε 10 καταστήματα και για τα ίδια λάστιχα (τύπος, μάρκα, διάσταση) πήρα τιμές από 380 έως 540! Ο κορυφαίος όλων επέμενε ότι ψάχνω λάθος διάσταση (η οποία είναι η εργοστασιακή και αναφέρεται σε όλα τα μανιουαλ) επειδή το είδε σε κάποιο δικό του site. Πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη σε κάποιον.Σε συνέχεια της έρευνας, για άλλο λάστιχο από το παραπάνω, τιμή λαστιχά-γνωστού στην πόλη, 630 η 4άδα (μου έδειξε και στον υπολογιστή αρχική τιμή 205Ε/τεμάχιο) και πλήρη εξήγηση για ημερομηνία παραγωγής, αντιπρόσωπο κλπ και επισήμανση ότι έχει μόνο 3 τετράδες σε όλη την Ελλάδα-άρα δεν σηκώνει αναμονή, και παράδοση 48 ώρες. Το μόνο ιντερνετικό κατάστημα που φαινόταν να τα έχει (δεν ρώτησα παραπάνω) έγραφε 560, χωρίς περαστικά. Φορέθηκαν με 480 σε κατάστημα με παράδοση 24 ώρες.
-
Αυτή τη στιγμη φοράω χειμωνιάτικα Continental TS860.Πιθανον θα τα κρατησω και τον επόμενο χειμώνα.Οι εντυπώσεις που μου αφησαν είναι οι ακολουθες:
Θετικα:Προσφυση στο στεγνο πολύ καλη,Προσφυση στο βρεγμενο πολύ καλυτερη από καλοκαιρινο λάστιχο(όσο χαμηλοτερη η θερμοκρασια τόσο περισσοτερο νιώθεις σαν να οδηγας στο στεγνο),Προσφυση στον παγο :Επιτέλους φρεναρει και στριβει στην κατηφορα σε δρόμο γυαλι.Επίσης και σε ανηφορα σε τέτοιες συνθήκες όντας πισωκινητο την παλευει και δεν μενει.Στα χιονια οδηγας με σιγουρια και διατηρεις και σχετικα μεγαλες ταχύτητες.
'Αρνητικά' :Εχω μείνει σε ανηφορα ενω υπηρχε πολυ και απατητο χιονι.Νιώθω οτι στο πολυυυ απατητο χιονι οτι ειναι ενα κλικ πίσω απο τα χανκουκ που ειχα.Υπάρχει κάτι καλύτερο ή θα βγει νέο μοντελο της Κοντι?Δεν θέλω να χάσω κάτι από τα θετικά.Τα παγολαστιχα π.χ.Michelin X-Ice Xi3(καλα απορω για αυτα που διαβαζω για 50.000κμ αντοχη και επιβεβαιωση απο χρήστες) στο πολυ χιονι θα εβλεπα διαφορα?
Υ.Γ.Υποψιαζομαι οτι μπορει να ευθυνεται το οτι εχω σκληρυνει αρκετα το πίσω μέρος σε σχέση με τα χανκουκ.(Ελατηρια eibach αλλά κατηργησα τις σπείρες που το κανουν προοδευτικο).Να δοκιμασω να βγαλω το ένα μπρατσακι της αντιστρεπτικης?
Το καλοκαιρι στο χωριό σε χωματοδρομο νορμαλ μπροστα αριστερα είχε εσοχή ο δρόμος και με οπισθεν σπινιαρε διαγωνια ο πίσω δεξια τροχος,ουσιαστικα χωρις να σκαβει,σαν να ηταν στον αερα. -
Καμια προταση για επωνυμο λαστιχο διαστασεων 195/50/R16,δινω βαση στη φθορα(μην θελω παλι μετα απο 25 χιλ αλλαγη),στα κρατηματα στις στροφες και φυσικα σε μια καλη προσφυση.Max 400 ευρω,δεν θελω να ξεφυγω παραπανω γιατι δεν αξιζει κιολας.
-
Pirelli P1.
-
Αυτή τη στιγμη φοράω χειμωνιάτικα Continental TS860.Πιθανον θα τα κρατησω και τον επόμενο χειμώνα.Οι εντυπώσεις που μου αφησαν είναι οι ακολουθες:Θετικα:Προσφυση στο στεγνο πολύ καλη,Προσφυση στο βρεγμενο πολύ καλυτερη από καλοκαιρινο λάστιχο(όσο χαμηλοτερη η θερμοκρασια τόσο περισσοτερο νιώθεις σαν να οδηγας στο στεγνο),Προσφυση στον παγο :Επιτέλους φρεναρει και στριβει στην κατηφορα σε δρόμο γυαλι.Επίσης και σε ανηφορα σε τέτοιες συνθήκες όντας πισωκινητο την παλευει και δεν μενει.Στα χιονια οδηγας με σιγουρια και διατηρεις και σχετικα μεγαλες ταχύτητες.
'Αρνητικά' :Εχω μείνει σε ανηφορα ενω υπηρχε πολυ και απατητο χιονι.Νιώθω οτι στο πολυυυ απατητο χιονι οτι ειναι ενα κλικ πίσω απο τα χανκουκ που ειχα.Υπάρχει κάτι καλύτερο ή θα βγει νέο μοντελο της Κοντι?Δεν θέλω να χάσω κάτι από τα θετικά.Τα παγολαστιχα π.χ.Michelin X-Ice Xi3(καλα απορω για αυτα που διαβαζω για 50.000κμ αντοχη και επιβεβαιωση απο χρήστες) στο πολυ χιονι θα εβλεπα διαφορα?
Υ.Γ.Υποψιαζομαι οτι μπορει να ευθυνεται το οτι εχω σκληρυνει αρκετα το πίσω μέρος σε σχέση με τα χανκουκ.(Ελατηρια eibach αλλά κατηργησα τις σπείρες που το κανουν προοδευτικο).Να δοκιμασω να βγαλω το ένα μπρατσακι της αντιστρεπτικης?
Το καλοκαιρι στο χωριό σε χωματοδρομο νορμαλ μπροστα αριστερα είχε εσοχή ο δρόμος και με οπισθεν σπινιαρε διαγωνια ο πίσω δεξια τροχος,ουσιαστικα χωρις να σκαβει,σαν να ηταν στον αερα.Δες και τα goodyear ultra grip 9. Εγώ έχω τα ultra grip 7+ από το 2010 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σημείο να θεωρώ την goodyear κορυφή στις premioum.
-
Αυτή τη στιγμη φοράω χειμωνιάτικα Continental TS860.Πιθανον θα τα κρατησω και τον επόμενο χειμώνα.Οι εντυπώσεις που μου αφησαν είναι οι ακολουθες:
Θετικα:Προσφυση στο στεγνο πολύ καλη,Προσφυση στο βρεγμενο πολύ καλυτερη από καλοκαιρινο λάστιχο(όσο χαμηλοτερη η θερμοκρασια τόσο περισσοτερο νιώθεις σαν να οδηγας στο στεγνο),Προσφυση στον παγο :Επιτέλους φρεναρει και στριβει στην κατηφορα σε δρόμο γυαλι.Επίσης και σε ανηφορα σε τέτοιες συνθήκες όντας πισωκινητο την παλευει και δεν μενει.Στα χιονια οδηγας με σιγουρια και διατηρεις και σχετικα μεγαλες ταχύτητες.
Το καλοκαιρι στο χωριό σε χωματοδρομο νορμαλ μπροστα αριστερα είχε εσοχή ο δρόμος και με οπισθεν σπινιαρε διαγωνια ο πίσω δεξια τροχος,ουσιαστικα χωρις να σκαβει,σαν να ηταν στον αερα.Δες και τα goodyear ultra grip 9. Εγώ έχω τα ultra grip 7+ από το 2010 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σημείο να θεωρώ την goodyear κορυφή στις premioum.
Βαση τεστ με τα συμβατικα χειμερινα τα κοντι θεωρούνται κορυφή και τα ultra grip επίσης τοπ. Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κατι πιο σκληροπυρηνικο για απατητο χιονι, αλλά δεν θέλω να σκοτωθω στη βροχη όπως κινδυνευα με τα χανκοοκ
-
Σε απάτητο χιόνι δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά και σε βρεγμένο δρόμο ήταν ικανοποιητικά. Καμία ουσιαστική αδυναμία και χαμηλός θόρυβος επίσης. Και εγώ με hankook είχα θέματα και τα έδωσα. Μέτρια παντού εκτός από το λίγο απάτητο χιόνι.
-
ας με διορθώσει κάποιος αν κανω λάθος, αλλά:
Για πάγο το λάστιχο πρέπει να εχει πυκνή χάραξη, στενά αυλάκια, μικρή επιφάνεια τακουνιού.
Το λάστιχο αυτο δουλεύει καλα και στο πατημένο χιόνι (ή το ξυσμένο απο το εκχιονιστικό)
Στο απάτητο χιόνι τα παραπάνω λάστιχα 'μπουκώνουν' γρήγοραΣτο απάτητο χιονι δουλεύουν καλύτερα τα λάστιχα με σχετικα μεγαλο τακούνι και κυρίως φαρδύ αυλακι (τα οποία αυτοκαθαρίζονται). Τα λάστιχα αυτα όμως ζορίζονται στο πατημένο και στον πάγο
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]