-
Μα δεν υπάρχει λόγος να έχεις παραφουσκωμένα τα 002, με τα πλαϊνά-νταμάρια που έχουν. Εγώ τα έχω στα 32 PSI και μόλις ζεσταθούν απλά βεντουζώνουν.
-
Ο χρήστης pteleos 1 έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά μου λες οτι το blu έχει ποιο σκληρό πλαϊνό απο το efficientgrip ???Οχι,είναι πιο μαλακό από το fast. Επειδή μου είχανε αρέσει τα fast πήγα στα επόμενα, όπως μου είπανε, τα blu. Διαπίστωσα ότι αυτά δεν είχανε τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν μου αρέσανε.
Τώρα έχω τα efficientgrip. Μου φαίνονται καλύτερα. Δεν μπορώ να κάνω όμως άμεση σύγκριση, γιατί τα έχω σε άλλο αυτοκίνητο. -
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου δίνετε μέχρι τώρα.
Σε touring σειρά ελαστικών θα κινηθώ και συμφωνώ απόλυτα με τις προτάσεις του nick-sport.
Το θέμα είναι ποιο να διαλέξω σε 50αρι προφίλ κ δείκτη ταχύτητα V για το focus
Με βλέπω ποιο κοντά στο efficientgrip (Aυτό προτείνει κ ο λαστιχάς μου) -
Το τι λέει ο κάθε λαστιχάς πάντως μην το πολυ-υπολογίζεις. Αυτοί κοιτάνε το κέρδος τους. Πριν σου πρότεινα σπορ λάστιχα, επειδή είπες ότι δεν θέλεις να χάσεις την εξαιρετική συμπεριφορά του Focus. Δεν βλέπω γιατί να πας σε touring αντί για sport ελαστικό πάντως.
-
Φίλε μου θα πάω σε touring διότι έχω αλλάξει τρόπο οδήγησης εδώ κ 4 χρόνια που απέκτησα οικογένεια κ δε 2 κόρες.
-
Πάντως για τη σκληρότητα στα μάγουλα παίζει ρόλο και ο δείκτης βάρους. Άλλη σκληρότητα έχει ένα ελαστικό με δείκτη 89 και άλλο με 94.
-
Ο χρήστης pteleos 1 έγραψε:
Φίλε μου θα πάω σε touring διότι έχω αλλάξει τρόπο οδήγησης εδώ κ 4 χρόνια που απέκτησα οικογένεια κ δε 2 κόρες.To Pirelli P7 το σκεφτεσαι? Θεωρω οτι θα σε καλυψει πληρως απο τη στιγμη που δεν θελεις sport ελαστικα.. Δεν νομιζω να χασεις την ωραια οδικη συμπεριφορα που εχεις και θελεις..
-
Εδω κ 25 χρόνια που είμαι οδηγός ποτέ δεν έβαλα pirelli .Δεν χάνω κάτι να διαβάσω κανένα review και να βρω κανένα φίλο που τα φορά να τα δω από κοντά.Ευχαριστώ
-
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα με τίποτε το Michelin Primacy 4.
Στο Mazda μου φοράω ακόμη τα Michelin Primacy 3 τα οποία τα θεωρώ αδιάφορα και σίγουρα δεν θα τα ξαναέβαζα
Δεν με ικανοποίησαν πουθενά, ούτε στο θόρυβο ούτε στο φρενάρισμα, η χρυσή μετριότητα
Τον επόμενο μήνα που θα αλλάξω τα Primacy 3 αποφάσισα να βάλω τα Pirelli P7 τα οποία έπρεπε να τα βάλω πριν 4 χρόνια αντί για τα Primacy 3 -
Το έγραψα σε γειτονικό forum αλλά το γράφω και εδώ μιας και θα ήθελα την γνώμη σας.
Τον 03/18 αγόρασα ένα Kia Ceed 1.4 και μέχρι τώρα έχω κάνει 6000χλμ.Φοραει Hankook Ventus prime 2 με dot 4717 τα οποία όμως δεν με ικανοποιούν καθώς γλιστράνε ακούγονται αρκετά , ψιλοσαπουνιαζουν στις στροφές και γενικά μου αφήνουν μια ασάφεια στην αίσθηση κατά την οδήγηση.
Τι θα μου προτείνατε για αλλαγή; Κάνω ~25 χιλιόμετρα την ημέρα αστικά και περιαστικά και καμιά φορά το δίμηνο κανένα κοντινό ταξίδι. Η οδήγησή μου είναι ήρεμη χωρίς πολύ πίεση στις στροφές.
Θα ήθελα κάτι με καλύτερη αίσθηση, λιγότερο θόρυβο και εάν είναι εφικτό με διάρκεια στον χρόνο.
Η διάσταση είναι 205/55/16. -
Michelin primacy 4 ή Dunlop Sport blueresponce από εμένα.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Φίλε μου θα πάω σε touring διότι έχω αλλάξει τρόπο οδήγησης εδώ κ 4 χρόνια που απέκτησα οικογένεια κ δε 2 κόρες.
To Pirelli P7 το σκεφτεσαι? Θεωρω οτι θα σε καλυψει πληρως απο τη στιγμη που δεν θελεις sport ελαστικα.. Δεν νομιζω να χασεις την ωραια οδικη συμπεριφορα που εχεις και θελεις..
+1 για το Ρ7!!!
-
Για τα Pirelli που συζήτησα με κάποιους φίλους που ασχολούνται έντονα με το αντικείμενο μου είπαν οτι είναι σκληρά λάστιχα (παρόμοια με τα Bridgestone) και θέλουν καλό ζέσταμα για να αποδώσουν στο στεγνό και είναι μέτρια στο βρεγμένο...
-
Όχι, δεν είναι έτσι. Τα Ρ7 είναι πολύ ισορροπημένα, με άριστη πρόσφυση στο στεγνό, καλή στο βρεγμένο, με μόνο μειονέκτημα από ότι γράφεται την αντοχή στην υδρολίσθηση. Αυτό όμως είναι θέμα επιλογής. Όσο καλύτερο είναι στο στεγνό ένα λάστιχο, τόσο χάνει στην απαγωγή νερού, λόγω πιο επιθετικής χάραξης.
-
To Pirelli P7 έχει σκληρό πλαινό αλλά μαλακότερο πέλμα συνεπώς δεν θέλει πολλά χλμ για να ζεσταθεί. Καμία σχέση με τα Bridgestone
Για μένα είναι η 1η επιλογή σε 205/55/16Eσείς που προτείνετε το Michelin primacy 4, το έχετε δοκιμάσει ή απλά αναπαραγάγετε τις κριτικές της Michelin ;
Το λέω γιατί και το προηγούμενο primacy 3 το πολυδιαφήμιζε η Michelin και τελικά κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν μέτριο σε όλα -
Μια διευκρίνηση αν γίνετε.Σε ποιο P7 αναφέρεσαι στο απλό η στο P7 blue.Πάνω που είχα αρχίσει να κατευθύνομαι προς efficientgrip performance μεριά, με βάζετε να το ξανασκεφτώ
Αααα.... για μην ξεχαστεί φοράω 205/50 r17 -
Είναι πολύ κοντά σε χαρακτηριστικά το απλό με το Blue.
-
Το κακό είναι με τα P7 οτι βγαίνουν από 93W κ πάνω.....(εκτός αν κάνω λάθος)
Αύριο θα συναντήσω φίλο που τα φόρα σε V40 Volvo να τα δω απο κοντά -
Το P7 blue είναι βελτιωμένη (αλλά και ακριβότερη) εκδοχή του P7...
Φυσικά μιλάω για το cinturato P7 όχι το απλό! -
Ο χρήστης alf έγραψε:
Το έγραψα σε γειτονικό forum αλλά το γράφω και εδώ μιας και θα ήθελα την γνώμη σας.
Τον 03/18 αγόρασα ένα Kia Ceed 1.4 και μέχρι τώρα έχω κάνει 6000χλμ.Φοραει Hankook Ventus prime 2 με dot 4717 τα οποία όμως δεν με ικανοποιούν καθώς γλιστράνε ακούγονται αρκετά , ψιλοσαπουνιαζουν στις στροφές και γενικά μου αφήνουν μια ασάφεια στην αίσθηση κατά την οδήγηση.
Τι θα μου προτείνατε για αλλαγή; Κάνω ~25 χιλιόμετρα την ημέρα αστικά και περιαστικά και καμιά φορά το δίμηνο κανένα κοντινό ταξίδι. Η οδήγησή μου είναι ήρεμη χωρίς πολύ πίεση στις στροφές.
Θα ήθελα κάτι με καλύτερη αίσθηση, λιγότερο θόρυβο και εάν είναι εφικτό με διάρκεια στον χρόνο.
Η διάσταση είναι 205/55/16.Πάντως είμαι μεταξύ T005, P7 blue και efficient grip performance.
Απορρίπτω τα Michelin γιατί σε προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα τα primacy 3 δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Περιμένω τις γνώμες σας
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]