-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολλή φασαρία ρε παιδιά για 20 Ευρώ...+100 ......δίκιο έχεις.
Υγ και ο 340€ μάλλον από εξωτερικό θα τα παραγγέλνει και θα τους βάζει καπέλο 20€ -
Εδώ τα Dunlop 375€, τα οποία παρεπιπτώντος σκέφτομαι να βάλω και εγώ στο Bravo. Είμαι χρόνια πελάτης και όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί η εγγύηση δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο στα παραεισαγωγής. Αν θέλεις να κάνεις και την δωρεάν αμορτισερομέτρηση ενημέρωσέ τους πριν πάς.
Υγ.: Έγινε διόρθωση στο αρχικό λινκ που παρέθεσα. Είχα πολλές καρτέλες ανοιχτές και παρέθεσα εκ παραδρομής λάθος λινκ.
-
Κανε ψαλίδι θα γίνει ζημιά
Επειδή είσαι παλιός πελάτης από 328€ στα δίνει 375€ -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Κανε ψαλίδι θα γίνει ζημιά
Επειδή είσαι παλιός πελάτης από 328€ στα δίνει 375€Πώπω ρε φίλε! Τί είπες τώρα! Λάθος λινκ παρέθεσα... Ευχαριστώ!
-
Θα ηθελα τη γνωμη σας αποκλειστικά για αυτά τα 3 λάστιχα 215/45/17:
Bridgestone t005, Pirelli cinturanto p7, Continental PC6
ανεβαίνω αραια και που πεζοδρομια και θελω να βγαλουν πανω απο 35000 χλμ με οσο το δυνατον λιγοτερα κοπανηματα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλησπέρα. Εχω ένα corsa d 1.4 με 215/45/17 λαστιχο. Θα ηθελα τη γνωμη σας αποκλειστικά για αυτά τα 3 λάστιχα:
ανεβαίνω αραια και που πεζοδρομια και θελω να βγαλουν πανω απο 35000 χλμ με οσο το δυνατον λιγοτερα κοπανηματαΓια κανένα λόγο το 3ο.
Από τα άλλα δύο βάλε το οικονομικότερο!Δεν παρακολουθείς τις σελίδες........
-
Ο χρήστης kokas10 έγραψε:
Θα ηθελα τη γνωμη σας αποκλειστικά για αυτά τα 3 λάστιχα 215/45/17:
ανεβαίνω αραια και που πεζοδρομια και θελω να βγαλουν πανω απο 35000 χλμ με οσο το δυνατον λιγοτερα κοπανηματαΤα pirelli τα έχω σε άλλη διάσταση και στάνταρ ανεβαίνουν πεζοδρόμια ,δεν κοπανανε και βγάζουν πάνω από 35Κ χλμ.
Να σου πω πάντως την αλήθεια εγώ θα έβαζα τα t005 μόνο και μόνο λόγω του πόσο πιο νέο λάστιχο είναι. -
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ένα Fiat Punto mk2 με 165/70/r14. Τώρα έχει κάτι Hankook που θέλουν αλλαγή γιατί στο βρεγμένο γλυστράνε πολύ. Κάνω 7-8 χιλιάδες χλμ το χρόνο.
Γλυκοκοιτάζω τα Continental Contipremium 5 αλλά διαβάζω ότι φθείρονται σχετικά εύκολα.
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο με καλό κράτημα σε βρεγμένο? -
Για 13'-14' ζάντες τα Falken Sincera SN832 Ecorun, στην διάσταση που ρωτάς υπολόγιζε ~200€
-
Ο χρήστης desertman έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,Έχω ένα Fiat Punto mk2 με 165/70/r14. Τώρα έχει κάτι Hankook που θέλουν αλλαγή γιατί στο βρεγμένο γλυστράνε πολύ. Κάνω 7-8 χιλιάδες χλμ το χρόνο.
Γλυκοκοιτάζω τα Continental Contipremium 5 αλλά διαβάζω ότι φθείρονται σχετικά εύκολα.
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο με καλό κράτημα σε βρεγμένο?Με 7-8 χιλ. χλμ το χρόνο δε σε νοιάζει ο ρυθμός φθοράς τους γιατί θα τα αλλάξεις λόγω παλαιότητας στη 4-5ετια...
Ισα ισα που οταν κανουμε λιγα χιλιομετρα το χρονο αυτο ψαχνουμε ενα λαστιχο μαλακο που να παταει πολυ καλα για να το εκμεταλλευτούμε όσο κακυτερα γίνεται... και ας φθειρεται πιο γρηγορα που είναι και λογικό.
Προχωρά άφοβα αν δεν σε περιορίζει το οικονομικό.. -
Ο χρήστης petran58 έγραψε:
Γειά σας. έχω ενα hyundai i30 του 2008. τώρα του έχω λάστιχα 195 60 15 και κοιτάω στο manual του αυτοκινήτου και έχει μόνο την 195 65 15. τι λέτε να κάνω? το κοιτάω επειδή ειναι για αλλαγή.Επανέρχομαι γιατί έχω και άλλες ερωτήσεις. Το αμάξι από την αρχή είχε 185/65/15 και μετά αλλάχτηκαν σε 195 60 15. Μέσα στο manual λέει ότι μπορείς να βάλεις και 185 65 15 και 195 65 15. Ποιες είναι οι διαφορές τους; Επίσης έχει διαφορά στο αμάξι και στην οδήγηση;
-
Με την 185 /65/ 15 μικραίνει το βήμα, έχεις 2,05% διαφορά στη διάμετρο. Αναφορικά με το θέμα πληροφόρηση από τον δρομο και αντίδραση από τον οδηγό, μάλλον και με τα 2 πλέεις... (λίγο).
-
Που κινείσαι με το Χιουντάι και πως? Πάντως είναι μικρές οι διαφορές.
-
Εντυπώσεις ως προς την αίσθηση απο τα continental conti sport contact 5 225 45 17 V σε 8αρα ζαντα και 6mm μικρότερο οφσετ.
1ον σχετικά σκληρα πλαινα(πίεση 2,3-2,6),το αμαξι έγινε τραπέζι , δν υπάρχει ασαφεια στην είσοδο των στροφων ή στους ελιγμους. Ωστόσο κάτι που μου αρεσε είναι η προοδευτικοτητα του πλαινου του ελαστικου. Δεν μπορώ να μιλήσω για προσφυση γτ δν τα πιεσα στο οριο, είναι πολύ φρέσκα. Το αυτοκίνητο πλέον μπαίνει με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα μέσα σε κλειστες στροφές. Θεωρώ ότι η 8αρα ζαντα έχει παίξει σε μεγάλο βαθμο τον ρολο της και δν αφηνει το λάστιχο να μετακινείται παράλληλα σε σχέση με την ζαντα. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Για να είμαστε ακριβείς παραθέτω τα παραπάνω.
Δεν αμφιβάλλω αφού το επαληθεύει ο ίδιος ότι έβαλε τα dunlop με 320€, απλως λέω ότι αυτή δεν είναι φυσιολογική τιμή.Στα μεγαλα/σωστα μαγαζια ολοι τα εχουν στα 375-380€. Εκεινο που μπηκε πριν δεν το ξερω καθολου.
-
πισω σελιδα απο αυτα που ενδιαφερεσαι θα εβαζα το Barum Bravuris ή το KLEBER DYNAXER, το ενα μαλακή γομα-το αλλο σκληροτερη γομα
-
Καλημέρα στην παρέα και από εμένα. Θα ήθελα τα φώτα σας καθότι άσχετος με το άθλημα. Προσπαθώ να βρω ένα vfm ελαστικό για το vw passat μοντέλο 2005 και δυστυχώς η διάσταση που φοράει (215/55/16) είναι ακριβουτσικη. Επειδή το αυτοκίνητο κάνει περί τα 3 με 5000 χιλιόμετρα το χρόνο κυρίως μέσα στην Αθήνα δεν με απασχολεί η φθορά στο χρόνο. Από τη μία σκέφτομαι να βάλω τα kormoran στα 230euro από την άλλη θα ήθελα κάτι πιο αξιόπιστο αλλά αν πω να πάω σε falken , pirelli, britzestone, toyo ανεβαίνει αρκετά το κόστος. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε προταση- βοήθεια επιλογής. Να σημειώσω εδώ ότι ο τρόπος οδήγησης είναι ήπιος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης gingerminakos έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα και από εμένα. Θα ήθελα τα φώτα σας καθότι άσχετος με το άθλημα. Προσπαθώ να βρω ένα vfm ελαστικό για το vw passat μοντέλο 2005 και δυστυχώς η διάσταση που φοράει (215/55/16) είναι ακριβουτσικη. Επειδή το αυτοκίνητο κάνει περί τα 3 με 5000 χιλιόμετρα το χρόνο κυρίως μέσα στην Αθήνα δεν με απασχολεί η φθορά στο χρόνο. Από τη μία σκέφτομαι να βάλω τα kormoran στα 230euro από την άλλη θα ήθελα κάτι πιο αξιόπιστο αλλά αν πω να πάω σε falken , pirelli, britzestone, toyo ανεβαίνει αρκετά το κόστος. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε προταση- βοήθεια επιλογής. Να σημειώσω εδώ ότι ο τρόπος οδήγησης είναι ήπιος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Τα falken κατά κύριο λόγο και τα toyo είναι vfm. Οι τιμές τους δεν νομίζω να είναι τόσο κοντά με τις πιο premium. Για κορμοράνους και λοιπά, από εμένα μακριά, εφόσον οικονομικά μπορείς να ανταπεξέλθεις.
-
205/55/16, η μεταβολή είναι μέσα στο επιτρεπτό όριο (-1.71%) και πχ τα Falken ZE914EC 91V στα ~250€
-
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Το ενδεχόμενο να αλλάξω διαστάσεις σε 205/55/16 δεν μου το πρότεινε κανένας λαστιχας μέχρι τώρα! Τι χάνω κερδίζω με μια τέτοια αλλαγή? Πάντως στη διάσταση την μαμισια τα falken ze914 βγαίνουν κοντά στα 400ευρω. Ουκ ολίγα για ένα αυτοκίνητο που κινείται ελάχιστα. Το θέμα είναι ότι δεν βρήκα κάτι αξιόλογο κοντά στα 300ευρω. Αν η αλλαγή στη διάσταση δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την συμπεριφορά του αυτοκινήτου μάλλον θα το δοκιμάσω. Δεδομένου ότι δεν φτάνω το όχημα στα άκρα και οδηγώ γενικά συντηρητικά πιστεύω θα είμαι οκ. Θα ήθελα τις γνώμες σας σαν ποιο έμπειροι. Ευχαριστώ και πάλι
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]