-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μου πρότειναν τα Falken Sincera 832eco.Σε διάσταση 195/65/15 210€ με την τοποθέτηση.Έχει κάποιος εμπειρία με αυτή την εταιρεία;Τώρα έχω bridgestone t001Ειχα τα 914 σε 215/50/17............ λιγα χρηματα για ενα ακρως ανταγωνιστικο λαστιχο!
-
Τα έχω εδώ και ένα χρόνο στην διάσταση 185/65/15. Πολύ καλό ελαστικό, άνετο και με πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο. Η φθορά τους κανονική μετα από 15.000 χιλιόμετρα. Πριν είχα το continental Eco contact το οποίο συγκριτικά δεν μου άρεσε.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τα michelin crossclimate τα έχει κάποιος να μου πει πώς συμπεριφέρονται το καλοκαίρι;Ακούω από τους λαστιχάδες διάφορα αρνητικά και ενώ αυτά είχα σκοπό να βάλω έχω μπερδευτεί.
-
Τα michelin crossclimate τα έχει κάποιος να μου πει πώς συμπεριφέρονται το καλοκαίρι;Ακούω από τους λαστιχάδες διάφορα αρνητικά και ενώ αυτά είχα σκοπό να βάλω έχω μπερδευτεί.υποδειγματικα μεχρι στιγμης (4500 χιλ) παρα και τις δικες μου επιφυλαξεις.
εχω γραψει καποιες αρχικες παρατηρησεις-σκεψεις παραπανω
εντωμεταξυ, αυτο που ,μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ακομη δεν ακουσα 'ίχνος' τσιριγματος, παροτι το ζορισα σε καποιες στροφες και σε καποιους δρομους που τα προηγουμενα λαστιχα μου (ΥΟΚΟ, Νοκιαν) 'τσιριζαν εστω και λιγο.
(τα Pirelli STR που φορεσα τον τελευταιο χρονο σφυριζαν παντου και παντα και γι'αυτο αλλαχθηκαν αμεσα ) -
Διάβασα το post σου όταν τα έβαλες.Το κακό είναι ότι εγώ δεν έχω χώρο στάθμευσης και σίγουρα θα τα τρώει ο ήλιος.Από την άλλη σε ότι τέστ έχω δει είναι πολύ καλά σχεδόν σε όλα...Δεν ξέρω τι να αποφασίσω...Αν είναι να μη βγάλουν 20.000χλμ να πάρω καλοκαιρινό και ένα φθηνό σετ χειμερινά...
-
δυστυχως, το οτι ειναι 'καινουριο' λαστιχο στην αγορα, εχει επιπτωση στις κριτικες οι οποιες ειναι σχετικα λιγες (για λαστιχο Michelin) και ακομα λιγοτερες οσες εχουν να κανουν με τη φθορα του και την αντοχη του στον χρονο.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Miche ... limate.htm
εγω, αν ολα πανε καλα, μεχρι τελος του μηνα θα εχω 'γραψει' πανω απο 10000 χιλιομετρα, τα 2/3 των οποιων θα ειναι σε αυτοκινητοδρομους με την 'καλη' ασφαλτο (μεγαλυτερη φθορα απο τα 'σαπουνια' που εχουμε στις πολεις και επαρχιακους δρομους), οποτε πιστευω οτι θα εχω μια καλη ενδειξη της φθορας τους...
-
Η πλειοψηφία των χιλιομέτρων που κάνω είναι σε Αττική Οδό και στο δρόμο Αθήνα-Τρίπολη-Καλαμάτα.Λίγα χιλιόμετρα κάνω στην πόλη και λίγα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο,κυρίως το χειμώνα στην Καλαμάτα.Τελικά αποφάσισα.Θα τα βάλω,διότι αν δεν το κάνω θα αναρωτιέμαι συνεχώς πώς θα ήταν!!!270€ τα πιο φθηνά που βρήκα,μένει να διευκρινιστεί η ημερομηνία παραγωγής τους.Άλλωστε το αμαξάκι μου δεν έχει άλογα για να το 'λιώσω'.Με αυτά που έχω τώρα έχω κάνει 45000χλμ περίπου
-
Η πλειοψηφία των χιλιομέτρων που κάνω είναι σε Αττική Οδό και στο δρόμο Αθήνα-Τρίπολη-Καλαμάτα.Λίγα χιλιόμετρα κάνω στην πόλη και λίγα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο,κυρίως το χειμώνα στην Καλαμάτα.Τελικά αποφάσισα.Θα τα βάλω,διότι αν δεν το κάνω θα αναρωτιέμαι συνεχώς πώς θα ήταν!!!270€ τα πιο φθηνά που βρήκα,μένει να διευκρινιστεί η ημερομηνία παραγωγής τους.Άλλωστε το αμαξάκι μου δεν έχει άλογα για να το 'λιώσω'.Με αυτά που έχω τώρα έχω κάνει 45000χλμ περίπουκαλοφορετα λοιπον.
270€;;; τι διασταση φορας;
ποσο πιο φτηνα ηταν τα αλλα που σκεφτοσουν να βαλεις;σημειωτεον οτι τα Μισελεν ειναι κορυφαια στο νερο (αν σε ενδιαφερει)
-
Διασταση 195/65/15.
Μάλλον σε έναν εδώ στη γειτονιά μου με 290€ θα τα βάλω διότι αυτός που μου είπε 270€ του τηλεφώνησα να τον ρωτήσω ημερομηνία παραγωγής και με τσάντισε που μου είπε 'δεν ξέρω,ότι έρθουν.Μπορεί και του 2015.'Θέλω αποκλειστικά του 2016 διότι δεν εμπιστεύομαι τη φύλαξη από τους καταστηματάρχες.Και ο συγκεκριμένος ξέρω ότι στοκάρει.Αυτά που έχω,bridgestone t0001 μου είπε 210€.
-
Διασταση 195/65/15.
Μάλλον σε έναν εδώ στη γειτονιά μου με 290€ θα τα βάλω διότι αυτός που μου είπε 270€ του τηλεφώνησα να τον ρωτήσω ημερομηνία παραγωγής και με τσάντισε που μου είπε 'δεν ξέρω,ότι έρθουν.Μπορεί και του 2015.'Θέλω αποκλειστικά του 2016 διότι δεν εμπιστεύομαι τη φύλαξη από τους καταστηματάρχες.Και ο συγκεκριμένος ξέρω ότι στοκάρει.Αυτά που έχω,bridgestone t0001 μου είπε 210€.
Δεν νομιζω οτι αξιζουν τα παραπανω 80€
Κοψε κανα μηδενικο απο τα bridge...... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Διασταση 195/65/15.
Δεν νομιζω οτι αξιζουν τα παραπανω 80€
Κοψε κανα μηδενικο απο τα bridge......Τα bridgestone έπρεπε να είναι t0000 σαν τον βέγγο!Δε με ικανοποίησαν καθόλου
280€ θα τα βάλω τελικά τα crosclimate.Και ότι βγει.Από το να μου μείνει ο..καημός που δεν τα έβαλα ας τα πετάξω και του χρόνου.Εγώ να είμαι καλά και τα ελαστικά αλλάζουν.
-
Οκ.......περιμενουμε λοιπον τις εντυπωσεις σου!!!!καλοφορετα.....
-
Τελικά έβαλα το πρωί τα Michelin Crossclimate 195/65/15 95V.Έγινε ζυγοστάθμιση,εχθές είχα κάνει κι ευθυγράμμιση.Αφού τα έβαλα έκανα 8χλμ και χρειάστηκε φρένο πανικού.Κόλλησαν.Παρόλο που είναι καινούρια και το κερί υπάρχει ακόμα επάνω.Φυσικά εντυπώσεις θα πω 10.000χλμ μετά.
-
Τελικά έβαλα το πρωί τα Michelin Crossclimate 195/65/15 95V.Έγινε ζυγοστάθμιση,εχθές είχα κάνει κι ευθυγράμμιση.Αφού τα έβαλα έκανα 8χλμ και χρειάστηκε φρένο πανικού.Κόλλησαν.Παρόλο που είναι καινούρια και το κερί υπάρχει ακόμα επάνω.Φυσικά εντυπώσεις θα πω 10.000χλμ μετά.Καλοφόρετα και καλά χλμ....πρώτα έκανες ευθυγράμμιση και μετά άλλαξες λάστιχα;
-
Εχθές το μεσημέρι ευθυγράμμιση και το πρωί έβαλα τα καινούρια.Στο ενδιάμεσο έκανα 2χλμ.
-
Πρωτα λαστιχα και μετα ευθυγραμμιση.
-
Γιατί;Τι αλλάζει στη γεωμετρία του αυτοκινήτου αν αλλάξεις λάστιχα εφόσον βάζεις την ίδια διάσταση φυσικά;
-
Γιατί;Τι αλλάζει στη γεωμετρία του αυτοκινήτου αν αλλάξεις λάστιχα εφόσον βάζεις την ίδια διάσταση φυσικά;Αλλαζει η διαμετρος του ελαστικου λογω του οτι τα παλια ελαστικα ηταν σχεδον καραφλα.Βεβαια μιλαμε για μικροδιαφορες ειδικα αν τα παλια ελαστικα ειναι σωστα φαγωμενα.
-
Θα κάνω 1000χλμ και το ξαναπάω.20 ευρώ είναι,δεν είναι καμία περιουσία.Στο στοίχημα περισσότερα παίζω την εβδομάδα!
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Γιατί;Τι αλλάζει στη γεωμετρία του αυτοκινήτου αν αλλάξεις λάστιχα εφόσον βάζεις την ίδια διάσταση φυσικά;
Αλλαζει η διαμετρος του ελαστικου λογω του οτι τα παλια ελαστικα ηταν σχεδον καραφλα.Βεβαια μιλαμε για μικροδιαφορες ειδικα αν τα παλια ελαστικα ειναι σωστα φαγωμενα.
η ευθυγραμμιση γινετε στις ζαντες, πιστευεις δηλαδη οτι η διαφορα των 3-4mm μπορει να προκαλεσει διαφορες?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]