-
Ο χρήστης corser έγραψε:
Eyxaristv...Δηλαδη θεωρεις ακομα πιο μαλακά τα goodyear...ποτε υπολογιζεις να χρειαστεις; καινουρια λαστιχα...τα premium σου εχουν βγαλει αρκετα χιλιομετρα σε τι κατασταση βρισκονται τωρα(φθαρμενα πολυ,λιγο) και αυτο που ειπες για χωμα επειδη μου συμβαινει να μπαινω ειτε σε χωματοδρομους ειτε γενικα ολιγον ανωμαλο εδαφος με τσιμεντο χωρτις ασφαλτο δεν κανουν καθολου για χωμα ειναι ευκολο να σχιστουν?Τα λαστιχα τα εχω τρια χρονια και δυο μηνες. Ηδη εχουν φτασει 2 χιλιοστα απο τους δεικτες φθορας. Με πολυ ζορι πιστευω να φτασω τεσσερα χρονια. Τα λαστιχα αυτα βγαζουν 30000 χλμ με ζορυ 40000. Τα 50000 χλμ τα ξεχνας με conti premium 5. Η χρηση που τους κανω ειναι πολυ νορμαλ. Αμα τα πιεζα στα 30000 χλμ θα θελαν αλλαγμα. Τωρα ενα σιυ λεω δυο φορες που οηγα σε τραχυ δρομο με τσιμεντο οπως εστριψα να φυγω αφησαν κομματακια απο το πελμα στο δρομο εκει που εχουν την εξωτερικη χαραξη. Επειδη ειμαι αντικειμενικος θα σου πω οτι τα continental δεν θα σε προδωσουν στο φρεναρισμα και στο βτεγμενο απο την πρωτη μερα πιυ θα τα βαλεις μεχρι την μερα που θα τα βγαλεις. Αλλα η μερα που θα τα βγαλεις ειναι κοντα μιας και δεν βγαζουν πολλα χιλιομετρα και ειναι υπερευαισθητα.
- ιδια αποδοση απο την πρωτη μερα ως την τελευταια. Πολυ καλη αποδοση στο στεγνο βρεγμενο και στο φρεναρισμα
- Μικρη διαρκεια ζωης σε χιλιομετρα, υπερευαισθητα σε πλαινα και πελμα. Τα πιο ακριβα ελαστικα.
Επισης τα λειτουργουσα και με πιεση 3 psi πανω απο του κατασκευαστη επομενως δεν ηταν με χαμηλη πιεση. Αν εβαζα την πιεση που απαιτουσε ο κατασκευαστης του αυτοκινητου ηταν σαν ξεφουσκωτα με ασαφεια στο τιμονι.
-
Επειδη ειμαι αναμεσα σε premium contact 5 και goodyear efficient perfomance kai epeidh μια δυο φορες την εβδομαδα πηγαινω σε διαδρομη η οποια εχει ανηφορα με τσιμεντο μικρη διαδρομη μεν αλλα γινεται παντα...πιστευεται οτι ειναι πολυ μαλακά και τα δυο και θα φαγωθουν γρηγορα?
-
Νομιζω ο ohrostou σου ειπε ακριβως τι παιζει,ηταν ξεκαθαρος,μην το κουραζουμε......
-
Ο χρήστης corser έγραψε:
Επειδη ειμαι αναμεσα σε premium contact 5 και goodyear efficient perfomance kai epeidh μια δυο φορες την εβδομαδα πηγαινω σε διαδρομη η οποια εχει ανηφορα με τσιμεντο μικρη διαδρομη μεν αλλα γινεται παντα...πιστευεται οτι ειναι πολυ μαλακά και τα δυο και θα φαγωθουν γρηγορα?Αν πας σαν ανθρωπος όχι....Αν βαζεις πρωτη πατας συμπλεκτη και τερμα γκαζι στην ανηφορα ναι
-
Καινουργια Toyo Proxes CF2 εδω και μια βδομαδα για να δουμε
-
Ο χρήστης VASI έγραψε:
Καινουργια Toyo Proxes CF2 εδω και μια βδομαδα για να δουμετι διασταση;;
-
Και άλλος στην παρέα
-
Καλό λαστιχάκι!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι διασταση;;
Πες διασταση και εντυπωσεις. Για πες και για το θορυβο γιατι ειναι το μειον τους σε ξενες κριτικες.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
[emoji106] τι διασταση;;
Πες διασταση και εντυπωσεις. Για πες και για το θορυβο γιατι ειναι το μειον τους σε ξενες κριτικες.
Σκέφτομαι και εγώ για τα cf2 σε διάσταση 205/55/16 οπότε περιμένω εντυπώσεις..
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Καλό λαστιχάκι!αν ειναι παντως σαν το T1R τοτε ειναι μετριο παντου.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
τι διασταση;;
Θορυβο το cf2?????? Πιθανον να υπαρχουν και ακομη πιο αθορυβα αλλα και αυτο ειναι ησυχο και με βελουδινη αισθηση......το λεω αυτο με συμπερασμα απο 225/45/17!!!!
-
Ελάχιστο θόρυβο στο 205/55
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καλό λαστιχάκι!
αν ειναι παντως σαν το T1R τοτε ειναι μετριο παντου.
Οχι, είναι καλό λαστιχο
-
Καλησπέρα παιδιά, από εβδομάδα παραλαβάνω ένα καινούργιο clio dci το οποίο θα φοράει τα Goodyear DuraGrip σε 185/65/15 όποιος γνωρίζει θετικά-αρνητικά ας γραψει ένα μικρό review, συνήθως ερχόντουσαν με conti EC5 - bridgestone
-
ΠOIA εινια η γνωμη σας εντυπωσεις σας γισ τα uniroyal rainsport 3 και γιατα goodyear εφφιψιεντ περφορμανψε..δεν εχω δει κριτικες και ενας λαστιχας μου προτεινε τα uniroyal ως καλυτερα και απο τα conti πρεμιθμ 5 που επισης δουλευε ενω 2-3 αλλοιμου προτειναν τα goodyear το οποιο εχει παρει αριστες βαθμολογιες τα τελευταια χρονια ενω πλεον θεωρειται μαλακο λαστιχο...Τα uniroyal εκτος απο τη βροχη για τις ζεστη τις ελλαδας ειναι καλο στο στεγνο?θεωρειται μαλακο ή σκληρο λαστιχο?
-
Ποια ειαι η διαφορα να εχει ''φρυδι'',προστασιας ζαντας το ελαστικο με να μην εχει...εχει καμια διαφορα στην αποδοση η ειναι καλυτερο ειδικα για επαρχια και οδικο δικτυο με συχνες ..λακουβες..?και κατι αλλο ποια ελαστικα εχουν σκληρα πλαινα..?o λαστιχας μου ειπε goodyear Πιο σκληρα meta continental,michelin..?και οτι τα dunlop λιγο καλυτερα apo goodyear
-
Οι παραπάνω εταιρείες δεν βγάζουν απο ενα τύπο ελαστικου η καθεμιά.
-
goodyear efficient perfomance και continental premium 5 ενω γενικα εντυπωσεις γιαυτα τα ελαστικα...goodyear perfomace αλλα γενικα και για uniroyal
-
Ο χρήστης corser έγραψε:
Ποια ειαι η διαφορα να εχει ''φρυδι'',προστασιας ζαντας το ελαστικο με να μην εχει...εχει καμια διαφορα στην αποδοση η ειναι καλυτερο ειδικα για επαρχια και οδικο δικτυο με συχνες ..λακουβες..?και κατι αλλο ποια ελαστικα εχουν σκληρα πλαινα..?o λαστιχας μου ειπε goodyear Πιο σκληρα meta continental,michelin..?και οτι τα dunlop λιγο καλυτερα apo goodyearΤο φρύδι προστασίας της ζάντας κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Αν ακουμπήσεις πεζοδρόμιο δε χαλάς τη ζάντα σου.
Κατά τα άλλα έχω να δηλώσω πως για τα Michelin Exalto, κλασσικό λάστιχο που κατηγορούν για μαλακά πλαινά, δεν υπάρχει θέμα. Όσο το είχα έπεσε σε πολλές λακούβες και σκαρφάλωσε (λίγα και γενικά προσεκτικά) πεζοδρόμια χωρίς πρόβλημα.Νομίζω δεν τίθεται θέμα πλαινών γενικά... και το αν θα σου σκιστεί από πέτρα είναι μάλλον θέμα τύχης παρά τύπου ελαστικού.
Δες την ευρωπαική ταμπέλα βαθμολογίας που έχουν όλα και διάλεξε με βάση τις προτεραιότητές σου.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]