-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Hb 1.6 ίδιο μοντέλο αλλα λίγο νεώτερο, του 2008.
Τα sportato/poligamato ειναι τα p zero αν θες Pirelli, αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρουν, γιατι σπορ οδήγηση με δυο μωρά στο πισω κάθισμα και σκιαδια barbie δεν πανε μαζί.Μια από τα ίδια, απλά τα μωρά μου είναι 7 και 10 ετών!
Εαν τα p zero θα έβρισκες στην ίδια τιμή με τα Cinturato ποια θα έπαιρνες;
προβληματιζωμενος μεν τα cinturato γιατι το κέρδος σε καταναλωση και άνεση θα ήταν εμφανές καθημερινά ενώ το κέρδος σε κράτημα μάλλον θεωρητικό και δεν θα το έβλεπα ποτε.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Hb 1.6 ίδιο μοντέλο αλλα λίγο νεώτερο, του 2008.
Τα sportato/poligamato ειναι τα p zero αν θες Pirelli, αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρουν, γιατι σπορ οδήγηση με δυο μωρά στο πισω κάθισμα και σκιαδια barbie δεν πανε μαζί.Μια από τα ίδια, απλά τα μωρά μου είναι 7 και 10 ετών!
Εαν τα p zero θα έβρισκες στην ίδια τιμή με τα Cinturato ποια θα έπαιρνες;
...7 και 12,αλλά....φοράνε τα 002 χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
αλλά....φοράνε τα 002 χωρίς κανένα πρόβλημα!!!002
(205 55 15)
(Tirerack 2013) -
To ρωτάω κι εδώ.... Για RAV πρώτης γενιάς που φοράει 215/70R16 τι θα προτείνατε σε λογική τιμή (ιδανικά
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Παιδιά γεια σε όλους. Πέρασα κτεο έχω ένα getz και μου είπανε να αλλάξω λάστιχα και να ξαναπάω.
Αναγκαστικά λόγω οικονομικών (είμαι άνεργος) θα πάρω μεταχειρισμένα. Ποια η γνώμη σας για τα μεταχειρισμένα;Επίσης μου είπανε ότι έχει 1 σκισμένη φούσκα ξέρετε κόστος επισκευής περίπου;
Για να σου πουν στο ΚΤΕΟ οτι θελουν αλλαγμα, λογικα θα ειναι 'τελειωμενα'.
Οποτε καποιο μεταχειρισμενο θα ειναι καλυτερο (το καινουριο σιγουρα ακομα καλυτερο, αλλα και πιο ακριβο)
Τα μπροστινα σου ειπε να αλλαξεις, ή και τα 4;
τι διαστασεις φορας; -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
165/70 R14.
Μου είπε γενικώς τα λάστιχα δεν τον ρώτησα αν χρειάζεται όλα βλακεία μου!!!δεν ξερω ποσο ειναι το μπατζετ σου, αν εισα απο Αθηνα υπαρχουν πολλες επιλογες με 70-80€ για 4αδα
ενδεικτικα: http://www.car.gr/parts/view/6270966/
με 170€ θα βαλεις μια τετραδα καινουρια λαστιχα (τα Κινεζικα ξεκινουν απο τα 136€)
http://www.autotires.gr/catalogsearch/a ... yre_brand= -
Οχι μεταχειρισμενα, θα σας δωσουν 2ετιας τουλαχιστον και χωρις να γνωριζετε τι ειδους καταπονηση εχουν με ενδεχομενο τα στραβα λινά/σκελετο απο κακουχιες, τα οποια δεν φαινονται με γυμνο ματι. Χιλιες φορες βαλε κινεζικο καινουριο!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οχι μεταχειρισμενα, θα σας δωσουν 2ετιας τουλαχιστον και χωρις να γνωριζετε τι ειδους καταπονηση εχουν με ενδεχομενο τα στραβα λινά/σκελετο απο κακουχιες, τα οποια δεν φαινονται με γυμνο ματι. Χιλιες φορες βαλε κινεζικο καινουριο!+1
-
Καλημέρα παιδιά. Μεταξύ των Bridgestone Potenza S001 και Adrenalin R002 ποιο να προτιμήσω σε διάσταση 225/45/17; Αυτοκίνητο Opel astra h GTC 1.8. Οδήγηση νορμάλ προς σπορ. Χιλιόμετρα περί τις 15-16.000/έτος, τα 2/3 σε ταξίδια και το 1/3 σε πόλη.
Μέχρι σήμερα φοράει Bridgestone ανελλιπώς. Αρχικά τα 050Α (μαμά) κι εν συνεχεία τα S001 (αυτά φορά και τώρα). Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα ελαστικά (S001), απλά διαβάζω αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια για τα RE002 και σκέφτομαι ότι ίσως αποδώσουν καλύτερα από τα S001 σε αυτοκίνητα όπως το δικό μου που δεν είναι υψηλής ιπποδύναμης (125PS). Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελα να έχουν πιο μαλακά πλαινά από τα S001 γιατί θέω να έχω την μέγιστη δυνατή πληροφόρηση στις στροφές και γενικά τα ελαστικά να μην μαγουλιάζουν (βοηθάει βέβαια και το χαμηλό προφίλ σε αυτό). Τι λέτε;
Επίσης, γνωρίζετε αν τα RΕ002 έχουν προστατευτικό χείλος ζάντας (rim protector) στην περιφέρειά τους; Παλιότερα που έψαχνα, είχα βρει αναλυτικό κατάλογο της Bridgestone σε PDF όπου φαινόταν για κάθε τύπο ελαστικού το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αλλά πλέον παρότι έψαξα αρκετά μέσω google δεν βρήκα κάτι σχετικό... -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Μεταξύ των Bridgestone Potenza S001 και Adrenalin R002 ποιο να προτιμήσω σε διάσταση 225/45/17; Αυτοκίνητο Opel astra h GTC 1.8. Οδήγηση νορμάλ προς σπορ. Χιλιόμετρα περί τις 15-16.000/έτος, τα 2/3 σε ταξίδια και το 1/3 σε πόλη.
Μέχρι σήμερα φοράει Bridgestone ανελλιπώς. Αρχικά τα 050Α (μαμά) κι εν συνεχεία τα S001 (αυτά φορά και τώρα). Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα ελαστικά (S001), απλά διαβάζω αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια για τα RE002 και σκέφτομαι ότι ίσως αποδώσουν καλύτερα από τα S001 σε αυτοκίνητα όπως το δικό μου που δεν είναι υψηλής ιπποδύναμης (125PS). Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελα να έχουν πιο μαλακά πλαινά από τα S001 γιατί θέω να έχω την μέγιστη δυνατή πληροφόρηση στις στροφές και γενικά τα ελαστικά να μην μαγουλιάζουν (βοηθάει βέβαια και το χαμηλό προφίλ σε αυτό). Τι λέτε;
Επίσης, γνωρίζετε αν τα RΕ002 έχουν προστατευτικό χείλος ζάντας (rim protector) στην περιφέρειά τους; Παλιότερα που έψαχνα, είχα βρει αναλυτικό κατάλογο της Bridgestone σε PDF όπου φαινόταν για κάθε τύπο ελαστικού το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αλλά πλέον παρότι έψαξα αρκετά μέσω google δεν βρήκα κάτι σχετικό...1)Eνδοοικογενειακή σύγκριση: (SOOI vs RE002 & REOO1 vs REOO2 & REO5O vs REOO2)
Μαρτυρία:
'I bought these 5 five mounths ago replacing re050a,I regret... . Re050a are better!. The shoulder of re002 is very soft and so it very confortable tyre, in wet condition this tyre is excellent, but in dry the response of steering is inaccurate and soft. So I bought yet re050a...really sport tyre!'2)Όπως βλέπεις εδώ,
δεν υπάρχει 'rim protector'. (;)
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχετικά με το rim protector νομίζω ότι στη φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει το χαρακτηριστικό αυτό λόγω διάστασης ζάντας Σε αυτή τη φωτό πχ, φαίνεται να υπάρχει προστασία ζάντας στη διαμόρφωση του ελαστικού:
http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/p ... 534_51.jpg -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχετικά με το rim protector νομίζω ότι στη φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει το χαρακτηριστικό αυτό λόγω διάστασης ζάντας Σε αυτή τη φωτό πχ, φαίνεται να υπάρχει προστασία ζάντας στη διαμόρφωση του ελαστικού:
http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/p ... 534_51.jpgΣυνηθως βγαινει σε δυο εκδοχες με/χωρις στην ιδια διασταση,αναλογος την διασταση,την αιταιρια κτλ......θελει ψαξιμο για καθε λαστιχο ξεχωριστα....
-
Ο χρήστης Syncro for ever έγραψε:
Μαρτυρία:
'I bought these 5 five mounths ago replacing re050a,I regret... . Re050a are better!. The shoulder of re002 is very soft and so it very confortable tyre, in wet condition this tyre is excellent, but in dry the response of steering is inaccurate and soft. So I bought yet re050a...really sport tyre!'Κάπως έτσι νοιώθω κι εγώ το Adrenaline, ''the response of steering is inaccurate and soft'' , όχι ότι είναι κακό αλλά περιμένεις πολύ περισσότερα.
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις. Άρα να υποθέσω ότι τα RE002 έχουν μαλακά πλαινά...Σε σχέση με τα S001 που φοράω έχει κανείς εικόνα, πέρα από την επίσημη εκδοχή της Bridgestone για το χαρακτήρα του ενός και του άλλου ελαστικού;
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Μαρτυρία:
'I bought these 5 five mounths ago replacing re050a,I regret... . Re050a are better!. The shoulder of re002 is very soft and so it very confortable tyre, in wet condition this tyre is excellent, but in dry the response of steering is inaccurate and soft. So I bought yet re050a...really sport tyre!'Κάπως έτσι νοιώθω κι εγώ το Adrenaline, ''the response of steering is inaccurate and soft'' , όχι ότι είναι κακό αλλά περιμένεις πολύ περισσότερα.
Με 60άρι προφίλ,προτείνεις στον lazarefa που ρωτάει για 45άρι; .....Άμ για τον syncro for ever....τί να πώ;...Ποστάρει μιά 'αρνητική ψήφο' από το tyrerewies(εντελώς επιλεκτικά),μεταξύ των αρκετών δεκάδων εξαιρετικών σχολίων για το ελαστικό.....το οποίο ο τύπος το φόρεσε σε Subaru Impreza 300 αλόγων;....Λίγη προσοχή ρε παιδιά...πρός θεού!!!
-
Καλημέρα,
Για τα Goodyear Efficientgrip performance τι εχετε ακουσει;
Είναι πολύ μαλακά;
Τα φοράει κανείς;Σκεφτομαι να αντικαταστήσουν τα ER 300 τα οποια γενικα ηταν καλα. Σε Lancia Y με νορμαλ οδηγηση, κατά 90% στην πολη.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Άμ για τον syncro for ever....τί να πώ;...Ποστάρει μιά 'αρνητική ψήφο' από το tyrerewies(εντελώς επιλεκτικά),μεταξύ των αρκετών δεκάδων εξαιρετικών σχολίων για το ελαστικό.....το οποίο ο τύπος το φόρεσε σε Subaru Impreza 300 αλόγων;....Λίγη προσοχή ρε παιδιά...πρός θεού!!!O 'syncro for ever' ποστάρησε επιπλέον ότι επέλεξε τα r002 adrenalin για το αυτοκίνητο του, (Vw Passat Syncro g60), αλλά και αυτό:
Στην προσπάθεια για την συγκέντρωση στοιχείων για ένα θέμα, νομίζω πως καλό είναι να παρατίθενται όλες οι απόψεις, θετικές και αρνητικές.
(Το λάστιχο είναι εξαιρετικό...).
Επι πλέον...
Η αναφορά αυτή είναι η μόνη άμεση σύγκριση χρήστη και των δύο τύπων Bridgestone (050 & r002), που υπάρχει στο internet, σύγκριση για την οποία ο ερωτών ενδιαφέρθηκε συγκεκριμένα στην ερώτηση που έκανε.
Ο δε συγκρίνων τους δύο τύπους,(050 & r002), και επικρίνων το r002, πουθενά δεν αναφέρεται ότι τα δοκίμασε σε SUBARU των 300 ίππων...
Πάντως τελικά θα συμφωνήσουμε:
1)Το re002 είναι το λάστιχο μας
2)Λίγη προσοχή ρε παιδιά...
-
Εγω παθαινω οταν διαβαζω ποστς και εμπειριες απο tyreviews κτλ οπου το οδοστρωμα και οι θερμοκρασιες αυτου.......ουδεμια σχεση εχουν με τα της Ελλαδας!
-
To tyrereviews δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης, δεν είναι τυχαίο που στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν χειμερινά και βροχολάστιχα....
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημέρα,Για τα Goodyear Efficientgrip performance τι εχετε ακουσει;
Είναι πολύ μαλακά;
Τα φοράει κανείς;Σκεφτομαι να αντικαταστήσουν τα ER 300 τα οποια γενικα ηταν καλα. Σε Lancia Y με νορμαλ οδηγηση, κατά 90% στην πολη.
Ευχαριστώ.
Γεια σου φιλε.
Τα φοραω εγω εδω και εναμιση μηνα.
Το εψαξα πολυ σε πολλα φορουμς με ερωτησεις και κριτικες και κατεληξα σε αυτα.Δεν ειμαι εμπειρος στα ελαστικα και δεν καταλαβαινω ευκολα τις μικροδιαφορες του ενος με του αλλου αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση τους. Νοιωθω καλο πατημα και μεγαλο γατζωμα στο οδοστρομα και στο φρεναρισμα και στην επιταχυνση.
Ξερω οτι εχουν μαλακα σχετικα πλαϊνα αλλα δεν μπορω να απαντησω για σενα για το αν ειναι πολυ μαλακά τα ελαστικα αυτα. Αναλογως τι εννοει ο καθενας 'μαλακά'. Παντως δε νοιωθω κατι παραξενο που να με χαλαει. Αλλα οπως ειπα εχω δοκιμασει ελαχιστα ελαστικα οπότε δεν εχω μεγαλο μετρο συγκρισης.Επισης το καλο ειναι οτι δεν φαγωνονται γρηγορα οπως διαβασα.
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]