-
Έχουν Αλέκο και βγαίνουν μόνο σε 91W....
-
σωστος ο touring the m3 1.6 ... και εγω σημερα που ρωτησα μου ειπαν οτι εχει νυχι ...
-
Τελευταιο input που ειχα ελεγε οτι το camskill δεν στελνει Ελλαδα..........αλλαξε κατι;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τελευταιο input που ειχα ελεγε οτι το camskill δεν στελνει Ελλαδα..........αλλαξε κατι;;;;;Στέλνει
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Τελευταιο input που ειχα ελεγε οτι το camskill δεν στελνει Ελλαδα..........αλλαξε κατι;;;;;
Στέλνει
ΟΚ....
-
σε ελαστικο αν ανεβουμε σε προφιλ απο 60 σε 65 ποια ειναι ωφελη και ποια τα μειονετηματα;
τελος αν ο δεικτης βαρους ανεβει απο 82 σε 86 δεν υπαρχει περιπτωση να επηρεασει αρνητικα ετσι;
πληροφοριακα το 86 εχει περισσοτερη ενισχυση στα πλαινα σε σχεση με το 82 για να αντεχει το βαρος; -
Το νούμερο του προφίλ (50-55-60 κλπ) είναι το ύψος εκπεφρασμένο ως ποσοστό επί του πλάτους (185-195-205 κλπ). Οι κατασκευαστές λένε ότι δεν πρέπει η διάμετρος να αλλάζει πάνω από 3% από την εργοστασιακή τιμή καθώς το αυτοκίνητο είναι στημένο για συγκεκριμένες διαστάσεις. Αν ανέβεις σε δείκτη βάρους, το λάστιχο γίνεται ελαφρά βαρύτερο με ότι συνεπάγεται αυτό για την μη αναρτώμενη μάζα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το νούμερο του προφίλ (50-55-60 κλπ) είναι το ύψος εκπεφρασμένο ως ποσοστό επί του πλάτους (185-195-205 κλπ). Οι κατασκευαστές λένε ότι δεν πρέπει η διάμετρος να αλλάζει πάνω από 3% από την εργοστασιακή τιμή καθώς το αυτοκίνητο είναι στημένο για συγκεκριμένες διαστάσεις. Αν ανέβεις σε δείκτη βάρους, το λάστιχο γίνεται ελαφρά βαρύτερο με ότι συνεπάγεται αυτό για την μη αναρτώμενη μάζα.Με ενα νουμερο πανω η' κατω το βαρος ειναι τετοιο που κανεις δεν καταλαβαινει το παραμικρο........
Δεν εχουμε μονοθεσια που τα γραμμαρια εχουν αντικτυπο.......
Εχουμε ομως αισθηση στην ανεση,την καταναλωση,στην πληροφορηση κτλ
Αν ηταν ετσι τοτε οι σιδερενιες ζαντες επρεπε να απαγορευθουν δια ροπαλου..........οπου οι διαφορα σε βαρος με αλλες ελαφρυτερων κραματων ειναι καμποσα κιλα. -
Όχι δεν γίνεται αντιληπτή η διαφορά από το δείκτη βάρους αλλά δεν υπάρχει και λόγος να βάλεις πιο ανθεκτικό λάστιχο από αυτό που χρειάζεται το αυτοκίνητο.
-
Σχεδόν 10 χρόνια εμπιστεύομαι τα Bridgestone Turanza ER300 σε διαστάσεις 195/60/15.
ER300 τώρα τέλος. Ο αντικαταστάτης του είναι το T001. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; τι χαρακτηριστικά έχει; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας και για τα Toyo Proxes CF2 , NanoEnergy 2.
Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο για το T001 είναι αν έχει βελτιωθεί στον θόρυβο και στην απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα. -
Ο χρήστης ΝικΠαπάζογλου έγραψε:
Σχεδόν 10 χρόνια εμπιστεύομαι τα Bridgestone Turanza ER300 σε διαστάσεις 195/60/15.
ER300 τώρα τέλος. Ο αντικαταστάτης του είναι το T001. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; τι χαρακτηριστικά έχει; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας και για τα Toyo Proxes CF2 , NanoEnergy 2.
Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο για το T001 είναι αν έχει βελτιωθεί στον θόρυβο και στην απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα.**μεταφέρθηκε στο thread Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... . Πριν ανοίξουμε νέο θέμα κάνουμε μια αναζήτηση μήπως υπάρχει ανάλογο τοπικό. [mod] **
-
καλησπέρα παιδιά. χτες παρέλαβα τις νέες μου ζάντες.17χ8 . είμαι ανάμεσα σε 215/45/17 και 225/45/17 .το αυτοκίνητο που θα μπουν έχει 150 άλογα με εμπρός κίνηση. τις γνώμες σας.
-
Ο κατασκευαστής τι λέει ας πούμε;
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
καλησπέρα παιδιά. χτες παρέλαβα τις νέες μου ζάντες.17χ8 . είμαι ανάμεσα σε 215/45/17 και 225/45/17 .το αυτοκίνητο που θα μπουν έχει 150 άλογα με εμπρός κίνηση. τις γνώμες σας.Εσύ ποιό θα έλεγες;
-
Μάρκα και τύπο έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο των 150 ίππων;
-
celica 2002 μοντέλο.εγώ λέω 215.απλά αρκετοί μου λένε 225 και φοβάμαι ότι θα το επιβαρύνω αρκετά.
-
Καλησπερα
εχω το yaris 2009 και ηρθε η ωρα για ελαστικα - το αυτοκινητο για τα επομενα 2-3 χρονια θα κινειται Γερμανια (βορεια) και μου προτειναν τα Vredestein QUATRAC 5 δλδ all-season σε καλη νομιζω τιμη. Ειναι καλη ιδεα, ή πρεπει μηπως να κοιταξω να παρω ξεχωριστα χειμερινα-θερινα ελαστικα ?
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
celica 2002 μοντέλο.εγώ λέω 215.απλά αρκετοί μου λένε 225 και φοβάμαι ότι θα το επιβαρύνω αρκετά.Ο κατασκευαστής τι διαστάσεις προτείνει;
Καλησπερα
εχω το yaris 2009 και ηρθε η ωρα για ελαστικα - το αυτοκινητο για τα επομενα 2-3 χρονια θα κινειται Γερμανια (βορεια) και μου προτειναν τα Vredestein QUATRAC 5 δλδ all-season σε καλη νομιζω τιμη. Ειναι καλη ιδεα, ή πρεπει μηπως να κοιταξω να παρω ξεχωριστα χειμερινα-θερινα ελαστικα ?
Το καλύτερο θα ήταν διαφορετικά λάστιχα για το χειμώνα και διαφορετικά για το καλοκαίρι καθώς τα All Weather είναι συμβιβασμός από όλες τις απόψεις. Επίσης νομίζω ότι η γερμανική νομοθεσία απαιτεί να φοράς Winter Tyres τον χειμώνα αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
-
Ο χρήστης ΝικΠαπάζογλου έγραψε:
Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο για το T001 είναι αν έχει βελτιωθεί στον θόρυβο και στην απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα.Παιδιά καμιά βοήθεια για εδώ;
-
Λένε ότι είναι αρκετά καλύτερα από τα 300άρια.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]