-
Καλησπέρα έχω ενα honda civic 1.8 sedan 2008, και θέλω να αλλάξω λάστιχα διαστάσεις 215/45/17 και σκέφτομαι για Pirelli pzero, .....????? τι γνώμη έχετε ??
-
Ο χρήστης Ioann711 έγραψε:
Καλησπέρα έχω ενα honda civic 1.8 sedan 2008, και θέλω να αλλάξω λάστιχα διαστάσεις 215/45/17 και σκέφτομαι για Pirelli pzero, .....????? τι γνώμη έχετε ??Pzero η p7;; και τα δυο μια χαρα ειναι παντως.
Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Το P7 πλέον,μπορεί και να....το βρεί η Περιστέρη στην Αμφίπολη!!!!!
Υπάρχουν κάποια 'σύγχρονα' καλά ελαστικά....V 105,Verdestein Sportrac 5...ακόμα και το P Zero('σκληρό' μέν,πολύ καλό δέ)...
υγ.εγώ θα έβαζα το Cint P7...ότι πρέπει για το αμάξι σου -
Για 195 55 15 ποιο θα επιλέγατε : Vredestein Sportrac 5 Dunlop sport bluresponce ή goodyear efficientgrip performance??
-
Καλησπέρα έχω ενα honda civic 1.8 sedan 2008, και θέλω να αλλάξω λάστιχα διαστάσεις 215/45/17 και σκέφτομαι για Pirelli pzero, .....????? τι γνώμη έχετε ??Αν μιλάς για P-Zero (σκέτο όχι Nero κλπ) είναι κορυφαίο σπορ λάστιχο! Αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει στην διάστασή σου.
-
Ο χρήστης vng έγραψε:
Για 195 55 15 ποιο θα επιλέγατε : Vredestein Sportrac 5 Dunlop sport bluresponce ή goodyear efficientgrip performance??Φυσικα τα Goodyear efficientgrip performance
-
Τα Verdestein τα είδα απαγορευτικά για την τσέπη μου(180€το 1) οπότε με βλέπω Pirelli Cinnt p7 ....ευχαριστώ !!!
-
VREDESTEIN SPORTRAC 5 φοράω εγώ.... Φίλοι μου μακριά! Όχι γιατί μπορεί να τύχει πρόβλημα, όπως μπορεί να τύχει σε οτιδήποτε... Αλλά γιατί η εγγύηση που υπόσχεται η ελληνική αντιπροσωπεία είναι MADE IN LARISA! Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες.
-
Τα Verdestein τα είδα απαγορευτικά για την τσέπη μου(180€το 1) οπότε με βλέπω Pirelli Cinnt p7 ....ευχαριστώ !!!καλύτερη επιλογή σίγουρα
-
Καλημέρα,
Για Leon του '10 με διάσταση 205/55/16 υπάρχει καμιά πρόταση; Κυρίως για χρήση σε Αθήνα και κάποια χιλιόμετρα σε εθνική.Ευχαριστώ,
Παναγιώτης -
Nexen αβλεπή...
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
VREDESTEIN SPORTRAC 5 φοράω εγώ.... Φίλοι μου μακριά! Όχι γιατί μπορεί να τύχει πρόβλημα, όπως μπορεί να τύχει σε οτιδήποτε... Αλλά γιατί η εγγύηση που υπόσχεται η ελληνική αντιπροσωπεία είναι MADE IN LARISA! Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες.Εμενα προσωπικα η εγγυηση δε μου λεει κατι.Στα λαστιχα προτιμω να βαζω ενα καλο λαστιχο παρα ενα κακο με εγγυηση.
Σαν ελαστικο πως σου φανηκε; -
για τα DUNLOP RT σε 205/55/16 και αμαξι Focus τι γνωμη εχετε ??? .... με ενδιαφερει κρατημα στη βροχη, πλαϊνο δυνατο και να αντεξει σιγουρα 3 χρονια (χωρις να υπερβω τα 40000 χλμ) ....
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
VREDESTEIN SPORTRAC 5 φοράω εγώ.... Φίλοι μου μακριά! Όχι γιατί μπορεί να τύχει πρόβλημα, όπως μπορεί να τύχει σε οτιδήποτε... Αλλά γιατί η εγγύηση που υπόσχεται η ελληνική αντιπροσωπεία είναι MADE IN LARISA! Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες.
Εμενα προσωπικα η εγγυηση δε μου λεει κατι.Στα λαστιχα προτιμω να βαζω ενα καλο λαστιχο παρα ενα κακο με εγγυηση.
Σαν ελαστικο πως σου φανηκε;Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τα περί εγγυήσεως, σου απαντώ ότι είναι ένα λάστιχο με ανθεκτικά προφίλ που παρέχει καλή πληροφόρηση στις στροφές... Η γόμα του είναι ψιλομαλακή και παρέχει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης ιδίως στο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο. Δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη φθορά από την χρήση και τα στροφιλίκια (αντίθετα με τα Continental PC5), ωστόσο μετά από το ψήσιμο στους δρόμους του ελληνικού καλοκαιριού παρουσιάζεται μια κάποια εύλογη και αναμενόμενη -στον έναν ή στον άλλον βαθμό- πτώση στην απόδοσή του.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Nexen αβλεπή...γενικα τι λενε αυτα?
ειναι παμφτηνα και εχουν καλες κριτικες -
Έχω βάλει εδώ και 2000ΚΜ στο clio II 1.4 τα N’Fera SU1 σε 195/45/16 W με 280 Ε σε αντικατάσταση των περίπου μανίσιων σε διάσταση και πολύ καλών uniroyal rainexpert 185/60/14.
Γενικά φαίνεται να είναι ένα μαλακό και τίμιο καθημερινό κορεάτικο λάστιχο
Στα πολύ θετικά ο θόρυβος κύλισης το γρήγορο ζέσταμα τους και η άνεση.
Στα αρνητικά η μάλλον αυξημένη φθορά το μαλακό προφίλ. -
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για τα michelin pilot sport. Εχω ενα polo 1.4 16V, διαστασεις 195/50/R15. Και τι αλλο εχετε να μου προτεινετε; Τα michelin παιζουν στα 260 και κατι αλλα κινεζικα αγνωστου προελευσης και ποιοτητας στα 195 (που ειχε το ιδιο μαγαζι).
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Εμενα προσωπικα η εγγυηση δε μου λεει κατι.Στα λαστιχα προτιμω να βαζω ενα καλο λαστιχο παρα ενα κακο με εγγυηση.
Σαν ελαστικο πως σου φανηκε;Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τα περί εγγυήσεως, σου απαντώ ότι είναι ένα λάστιχο με ανθεκτικά προφίλ που παρέχει καλή πληροφόρηση στις στροφές... Η γόμα του είναι ψιλομαλακή και παρέχει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης ιδίως στο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο. Δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη φθορά από την χρήση και τα στροφιλίκια (αντίθετα με τα Continental PC5), ωστόσο μετά από το ψήσιμο στους δρόμους του ελληνικού καλοκαιριού παρουσιάζεται μια κάποια εύλογη και αναμενόμενη -στον έναν ή στον άλλον βαθμό- πτώση στην απόδοσή του.
Μιας και ειμαι απο Λαρισα και καλυπτομαι απο την εγγυηση με βλεπω να πηγαινω προς αυτα τα ελαστικα η τα Dunlop blue response σε διασταση 185/60/14.Τον αλλο μηνα πρωτα ο θεος θα μπουν τα νεα λαστιχα να μας βρει ο χειμωνας με νεα πατουμενα.
-
Καλησπέρα...
Θέλω να αλλάξω τα ελαστικά σε ένα FIAT Punto με διαστάσεις 185/60/14 και μου πρότειναν τα DAYTON με 200 ευρώ...
Επίσης βρίσκω τα Turanza της BRIDGESTONE στις ίδιες διαστάσεις με 220 ευρώ...Μου είπαν ότι πρόκειται για κορυφαίο ελαστικό το DAYTON και ουσιαστικά για θυγατρική της BRIDGESTONE,όπως και η BFGOODRICH μου είπαν ότι πρόκειται για θυγατρική της MICHELIN.
Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό;Γιατί να προτιμήσω τα DAYTON από τα BRIDGESTONE αφού διαφέρουν μόνο 20 ευρώ;
-
Ο χρήστης kostas1618 έγραψε:
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για τα michelin pilot sport.Ποια PS? Τα 3; Καλό λάστιχο!
Γιατί να προτιμήσω τα DAYTON από τα BRIDGESTONE αφού διαφέρουν μόνο 20 ευρώ;
Για κανέναν απολύτως λόγω. Οι θυγατρικές χρησιμοποιούν παλιότερες τεχνολογίες από ότι οι μαμάδες τους.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]