-
Σε απλα αυτοκινητακια ενα τοσο επιθετικο λαστιχο παραγει τοση προσφυση που φερνει την αναρτηση σε δυσκολη θεση. Δεν ειναι ολα τα λαστιχα για ολα τα αυτοκινητα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
και στο link που έβαλε ο angel λέει ξεκάθαρα......'Προερχόμενο από τις πίστες στο δρόμο, αυτό το ελαστικό εξαιρετικά υψηλής απόδοσης αποδίδει στο μάξιμουμ. Το PROXES R1R είναι ένα ελαστικό ασυμβίβαστης και απόλυτης απόδοσης που σχεδιάστηκε ειδικά, ώστε να έχει κράτημα και ακρίβεια στον χειρισμό και στην απόκριση τιμονιού.'
κάποιοι ξερόλες το έβγαλαν άκρως επικίνδυνο.........και μια ερώτηση τώρα..........πόσα psi μπορεί να αυξηθεί η πίεση στα λάστιχα μετα απο μια διαδρομή περίπου 20χλμ,με εξωτερική θερμοκρασία 17-18c και ταχύτητες 120-140χλμ;;;;
το ρωτάω γιατί σήμερα το πρωί είχα πάει στο Πικέρμι.Πριν μπω στο αυτοκίνητο για την επιστροφή,βλέπω μια βίδα στο πίσω δεξί λάστιχο αλλά οπτικά δεν φαινόταν να έχει χάσει αέρα...........κατευθείαν λοιπόν απο Α.Ο παω στο λαστιχά,όπου αφού το επισκευάζει,με ρωτά τι πίεση βάζω.33 του λέω και αν μπορεί,να τσεκάρει ολα τα λάστιχα..............Τότε με ξαναρωτά αν ήρθα απο μακρυά,καθώς τα άλλα 3 είχαν πίεση 38psi!!!!Μου τα άφησε όπως ήταν και μου είπε αν μπορέσω να τα ξαναδώ κρύα.Πριν απο λίγο πήγα και τα μέτρησα και είχαν ολα 33psi.........
έχουν τόσο μεγάλη απόκληση;;;;;και πόσο ανεβάζουν ντάλα καλοκαίρι με θερμοκρασίες 40c;;;; -
Ε ναι, αφού το λέει ο κατασκευαστής που είναι αμερόληπτος... ΓΚΑΑΑΑΜΠ!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ναι, αφού το λέει ο κατασκευαστής που είναι αμερόληπτος... ΓΚΑΑΑΑΜΠ!!!!αυτό ισχύει για όλους τους κατασκευαστές;;;;;;και οτι λένε για καθένα απο τα λάστιχα τους;;;;;;
αν ναι................να ρωτάμε εσένα;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και στο link που έβαλε ο angel λέει ξεκάθαρα......'Προερχόμενο από τις πίστες στο δρόμο, αυτό το ελαστικό εξαιρετικά υψηλής απόδοσης αποδίδει στο μάξιμουμ. Το PROXES R1R είναι ένα ελαστικό ασυμβίβαστης και απόλυτης απόδοσης που σχεδιάστηκε ειδικά, ώστε να έχει κράτημα και ακρίβεια στον χειρισμό και στην απόκριση τιμονιού.'
κάποιοι ξερόλες το έβγαλαν άκρως επικίνδυνο.........και μια ερώτηση τώρα..........πόσα psi μπορεί να αυξηθεί η πίεση στα λάστιχα μετα απο μια διαδρομή περίπου 20χλμ,με εξωτερική θερμοκρασία 17-18c και ταχύτητες 120-140χλμ;;;;
το ρωτάω γιατί σήμερα το πρωί είχα πάει στο Πικέρμι.Πριν μπω στο αυτοκίνητο για την επιστροφή,βλέπω μια βίδα στο πίσω δεξί λάστιχο αλλά οπτικά δεν φαινόταν να έχει χάσει αέρα...........κατευθείαν λοιπόν απο Α.Ο παω στο λαστιχά,όπου αφού το επισκευάζει,με ρωτά τι πίεση βάζω.33 του λέω και αν μπορεί,να τσεκάρει ολα τα λάστιχα..............Τότε με ξαναρωτά αν ήρθα απο μακρυά,καθώς τα άλλα 3 είχαν πίεση 38psi!!!!Μου τα άφησε όπως ήταν και μου είπε αν μπορέσω να τα ξαναδώ κρύα.Πριν απο λίγο πήγα και τα μέτρησα και είχαν ολα 33psi.........
έχουν τόσο μεγάλη απόκληση;;;;;και πόσο ανεβάζουν ντάλα καλοκαίρι με θερμοκρασίες 40c;;;;αυτά συμβαίνουν
α)όταν δεν έχεις οδηγήσει το συγκεκριμένο ελαστικό
β)μετράς την πίεση σε ακαλιμπράριστα πιεσόμετρα βενζινάδικων...αν περιμένεις από ελαστικό με ανάλογη χάραξη και πάχος αυλακώσεων να συμπεριφέρεται όπως ένα καλό καθημερινό σε μεικτές συνθήκες είσαι γελασμένος
-
Γεια σας ,
Έχω ένα nissan micra 2006 με λάστιχα 175/60/15.
Ο λαστιχάς μου λέει να βάλω 175/65/15 επειδή τα 175/60/15 δεν είναι πολύ εμπορικά.Θα υπάρχει πρόβλημα στην nissanara μου?
-
Ο χρήστης panobet έγραψε:
Γεια σας ,
Έχω ένα nissan micra 2006 με λάστιχα 175/60/15.
Ο λαστιχάς μου λέει να βάλω 175/65/15 επειδή τα 175/60/15 δεν είναι πολύ εμπορικά.Θα υπάρχει πρόβλημα στην nissanara μου?
Ναι,θα χαλασει το βήμα του αυτοκινήτου σου και θα το νιωθεις λίγο πιο ψωφιο.. ....
Άλλα θα βλέπεις στο κοντερ και άλλα θα είναι τα πραγματικά χλμ
Λίγο πάνω η κατανάλωση.. .... -
καλησπερα. μπορει να μου πει καποιος γνωστης τι διαφορες εχουν αυτα τα δυο?
bridgestone dueler h/p vs bridgestone dueler h/t d687
ευχαριστω -
Δεν χρειάζεται να είσαι και γνώστης, για να δεις τη διαφορά...
-
πες με βλακα αλλα εγω δεν βλεπω αλλη διαφορα εκτος απο το σχημα...
-
Ο χρήστης Λαμπρος bren έγραψε:
πες με βλακα αλλα εγω δεν βλεπω αλλη διαφορα εκτος απο το σχημα...Το πρώτο είναι καθαρά ασφάλτινο, το άλλο είναι μάλλον πιο κοντά στο M+S, ειδικά αν δεις τα αυλάκια στις άκρες.
Γενικώς, πιο χωμάτινο λοιπόν το δεύτερο ή πιο χειμερινό καλύτερα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα bridgestone dueler h/t d687 τα βρισκεις Ελλάδα;Στην σελίδα της http://www.bridgestone.gr/elastika/epib ... astika/4x4 δεν τα έχει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα bridgestone dueler h/t d687 τα βρισκεις Ελλάδα;Στην σελίδα της http://www.bridgestone.gr/elastika/epib ... astika/4x4 δεν τα έχει.ναι,δεν υπαρχουν ο φιλος που τα εβαλε τα εφερε απο εξωτερικο.εγω στο δικο μου εχω βαλει τα h/p sport και δεν ξεραμε τι διαφορες εχουν...
-
Καλημερα σε ολους.ζητω την αποψη σας σε θεμα επιλογης αναμεσα σε energy saver και primacy3. Προκειται για FORD FOCUS C-max.ευχαριστω!
-
Εγώ θα πήγαινα για Primacy3 νομίζω είναι καλύτερη επιλογή για τις Ελληνικές πίστες πατινάζ
-
Εχει δοκιμασει κανεις τα bridgestone potenza re070?
-
Σε διάσταση 205/55/16 τα Dunlop Fast Response τι λένε; Είναι σκληρά, μαλακά, καλά - κακά στο βρεγμένο; Το παιδί που θέλει να τα βάλει θέλει βασικά ένα ελαστικό για πολλά χιλιόμετρα. Κάνει 10.000χλμ το χρόνο.
-
αυτα εχουν αντικατασταθει με τα blue response.αν τα βρεις φρεσκα ειναι καλα λαστιχα.εχουν σκληρο πλαινο και μαλακο πελμα.
στο στεγνο ειναι πολυ καλα και στο βρεγμενο καλα δεν θα σε προβληματισει.2 τετραδες εχω βαλει στο πουντο και του ταιριαζαν γαντι σε δεικτη v.45.000χλμ εβγαλαν.εχει καλη αισθηση στο τιμονι λογω των σκληρων πλαινων.ανεση εχει μειωμενη σε σχεση με continental premium contact5 ή michelin ps3. -
Νομίζω αυτά παίρνουν και Α στο βρεγμένο και Β στην οικονομία καυσίμου στην Ευρωπαϊκή ταμπέλα.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Εχει δοκιμασει κανεις τα bridgestone potenza re070?να βαλεις S001 και ΟΧΙ 070
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]