-
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
βαλτε εξαλτο 2 και δαγκωστε την ταυτοτητα...τα πεταξα πολυ πριν την ωρα τους και ηταν το καλυτερο π μπορουσα να κανω για την ασφαλεια μου.ignis sport το αυτοκινητο....μετα τις 10000 κμ νομιζεσ οτι ησουν με τις ζαντες....εβαλα toyo proxes t1 sport k νομισα οτι αλλαξα αυτοκινητο......παντως παιδια νομιζω οτι για να δεις ποσο καλο ειναι ενα ελαστικο θελει αυτοκινητο χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα και καπως ιδιαιτερο σαν το ιγκνις.για παραδειγμα στο αυτοκινητο π εχω τωρα ενα αβεο σενταν 1.3 ντιζελ με premium contact 2 εχω την εντυπωση πως οτι λαστιχα κ να φοραγε δυσκολα καταλαβαινεις γλυστριμα...αν το αυτοκινητο δεν ειναι σπορ δυσκολα καταλαβαινεις το λαστχο κατα την αποψη μου παντα...Αυτο που λες ισχυει...
Επισης αλλα λαστιχα βολευονται με αλλα αυτοκινητα... Αυτο το βλεπω παρα πολλες φορες!
Παντως τα PE2 εχω ξανακουσει οτι τρωγονται γρηγορα...
για τα Toyo δεν εχω αποψη... -
Είπα πιο πάνω ότι ίσως και να βοηθά η βελτίωση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Πάντως την κάθε τετράδα εξαλτο2 την κράτησα για αρκετά παραπάνω απο 40Κ χλμ με παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση, οπότε...
Αν όντως τα ps3 είναι πιο μαλακά των εξαλτο2ω, τότε τον πράγμα δυσκολεύει και όντως θέλει σοβαρό ψάξιμο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Είπα πιο πάνω ότι ίσως και να βοηθά η βελτίωση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Πάντως την κάθε τετράδα εξαλτο2 την κράτησα για αρκετά παραπάνω απο 40Κ χλμ με παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση, οπότε...Αν όντως τα ps3 είναι πιο μαλακά των εξαλτο2ω, τότε τον πράγμα δυσκολεύει και όντως θέλει σοβαρό ψάξιμο.
Tι διασταση?
-
Μιας και ψάχνω για λάστιχα αυτό τον καιρό, και ήθελα να δω το treadwear έπεσα πάνω σε αυτό
http://answers.yahoo.com/question/index ... 701AAVtOAhέχει νόημα λοιπόν να ψάχνω για αυτά τα χαρακτηριστικά ή όχι; (ψάχνω για αυτόvs αυτό) ή το αντίστοιχο uniroyal.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Είπα πιο πάνω ότι ίσως και να βοηθά η βελτίωση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Πάντως την κάθε τετράδα εξαλτο2 την κράτησα για αρκετά παραπάνω απο 40Κ χλμ με παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση, οπότε...
Αν όντως τα ps3 είναι πιο μαλακά των εξαλτο2ω, τότε τον πράγμα δυσκολεύει και όντως θέλει σοβαρό ψάξιμο.
Tι διασταση?
Σε 195/50/r15 αυστηρά.
Στο σημείο αυτό παιδιά -και συγγνώμη αν ακουστώ κάπως...- θα επιθυμούσα συμβουλές ή προτάσεις (φαντάζομαι και ο καθένας που επιζητεί μια άποψη) γύρω από ελαστικά που έχουν δοκιμαστεί από τον τον δημιουργό του εκάστοτε ποστ και όχι ο τάδε μου είπε ότι,.., ,άκουσα ότι το τάδε δεν είναι τόσο... και λοιπά άλλα αστεία.
Στα πιο πάνω ποστ μάθαμε εν ολίγοις ότι τα εξάλτο2 δεν ικανοποιούν με το turn-in που προσφέρουν (αφήστε με εμένα εδώ και 115Κ περίπου χιλιόμετρα με τον ίδιο τύπο ελαστικό δεν έχω καταλάβει τι ψάρια πιάνουν!), ενώ και οι αντικαταστάτες των, τα PS3 είναι ακόμα χειρότερα. Από φάουλ σε φάουλ στη Μισλέν.
Από την άλλη, τραγικά ενεργοτουρανζολάθη προτείνονται αβέρτα σε προηγούμενες σελίδες με έως και σαφείς σπορτίφ προσανατολισμό (er300) λόγω σκληρού προφίλ (έλεος) ή με επαρκέστατη πρόσφυση και καλό κράτημα (τα αστεία Energy, οποιουδήποτε τύπου). Μήπως να τα ξεμπερδεύαμε λίγο στο μυαλό μας?
Προσωπικά, θα με ενδιέφερε προσωπική άποψη από πρώην χρήστη εξάλτο2 και νυν PS3, μπας και μπορέσω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα ασφαλές.
Ευχαριστώ. -
Από την άλλη, τραγικά ενεργοτουρανζολάθη προτείνονται αβέρτα σε προηγούμενες σελίδες με έως και σαφείς σπορτίφ προσανατολισμό (er300) λόγω σκληρού προφίλ (έλεος) ή με επαρκέστατη πρόσφυση και καλό κράτημα (τα αστεία Energy, οποιουδήποτε τύπου). Μήπως να τα ξεμπερδεύαμε λίγο στο μυαλό μας?
Προσωπικά, θα με ενδιέφερε προσωπική άποψη από πρώην χρήστη εξάλτο2 και νυν PS3, μπας και μπορέσω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα ασφαλές.
Ευχαριστώ.Εχεις βαλει Energy και ER300 σε πιστα να συγκρινεις με αλλα λαστιχα? Γιατι εγω εχω βαλει, και ξερω τι λεω... Kι επισης φοραω τα ER300 καθημερινα. Και κανεις δεν ειπε οτι ειναι σπορ λαστιχο. Σπορ αισθηση μπορει να σου δινει λογω πλαινου, σε χαμηλο προφιλ.
Τωρα για τα PS3 και εγω ρωτουσα και δε μου απανταγε κανεις, ελαχιστοι τα εχουν δοκιμασει απο εδω.
-
Eγώ τα έχω σε 205/55 16. Δε θα τα ξαναβάλω. Τα PE2 θα τα ξανάβαζα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eγώ τα έχω σε 205/55 16. Δε θα τα ξαναβάλω. Τα PE2 θα τα ξανάβαζαΠες μας 2 λογια παραπανω καλε!!!
-
Θα προσπεράσω το ότι τα πλαϊνά τους μοιάζουν με ζελέ . Στα 2μισι χρόνια (σπάνια στον ήλιο) με 15.000 χλμ γλιστράνε πιο πολύ απ' το προβλεπόμενο και τα abs δουλεύουν υπερωρίες. Το πέλμα τους έχει γίνει απαράδεκτο. Κάποιοι ίσως πούνε ότι στα 3 χρόνια στις ελληνικές θερμοκρασίες πρέπει να αλλάζονται ούτως ή άλλως, αλλά προσοχή ότι μιλάω για πέλμα που αρχίζει και εξαφανίζεται. Πιθανώς να έχουν ξεραθεί κιόλας, αν και με τόσο λίγο ήλιο που έχουν δει, θα είναι κατόρθωμα.
Παρ' όλ' αυτά όποιος έχει αυτά τα κωλολάστιχα σε 17άρες και 18άρες λέει καλά λόγια. -
Σε ξένα sites όμως τα βγάζουν χαλαρά ανώτερα των εξάλτο2 κάτι το οποίο έρχεται σε αντιδιαστολή με αυτά που γράφονται εδώ πέρα...
-
Έν κατακλείδι, τα ps3 θεωρούνται ως πισωγύρισμα σε σύγκριση με τα exalto2; Οverall και αναφερόμενος σε όλους τους τομείς.
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποδεχτώ.Ναι.
Χωρίς να τα ξέρω, βάσει της περιγραφής σου και των απαιτήσεων.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eγώ τα έχω σε 205/55 16. Δε θα τα ξαναβάλω.** Τα PE2 θα τα ξανάβαζα**Και εγώ αυτά φοράω και θα τα ξαναέβαζα αλλά δεν υπάρχουν πιά
-
τα ps3 τα φοραγα σε 225/40/18...δεν τα ξαναβαζω και δωρο να μου τα κανουν...σε 1,5 χρονο και 22.000κμ ειχε φτασει το πελμα στο δεικτη φθορας. στην βροχη ηταν μετρια. το μονο που μ αρεσε ηταν που δεν πλαναρανε. εβαλα τα assymetric 2 και ησυχασα. τα pe2 ειναι οντως καλα..
-
Θέλω να αγοράσω μία ηλεκτρική τρόμπα για το αυτοκίνητο, σε περίπτωση ανάγκης πχ να υπάρχει...
Σκέφτομαι την εξής:
http://www.amazon.de/gp/product/B0047H5 ... 923HX30LRHΈχει κανείς εμπειρία με καμία καλή εταιρία? Για τη michelin δε διαβάζω κ τα καλύτερα...
-
Ωραία. Έχετε ψιλοκαταφερει να μη θέλω να τα δω τα PS3 καν για αστείο.
Τα adrenalin re002 συστήνονται; Γερνάνε άραγε αξιοπρεπως ή μήπως στα 20Κ χλμ θα αρχισουμε το αλλιτεχνικό πατινάζ, αφού θα έχουν γίνει κούτσουρα;
-
Ωραία. Έχετε ψιλοκαταφερει να μη θέλω να τα δω τα PS3 καν για αστείο.Τα adrenalin re002 συστήνονται; Γερνάνε άραγε αξιοπρεπως ή μήπως στα 20Κ χλμ θα αρχισουμε το αλλιτεχνικό πατινάζ, αφού θα έχουν γίνει κούτσουρα;
Τα adrenalin RE002 ειναι κι αυτα πιο touring πχ απο τα 050Α, αρα δε νομιζω να σε ενδιαφερουν.
-
Ωραία. Έχετε ψιλοκαταφερει να μη θέλω να τα δω τα PS3 καν για αστείο.Τα adrenalin re002 συστήνονται; Γερνάνε άραγε αξιοπρεπως ή μήπως στα 20Κ χλμ θα αρχισουμε το αλλιτεχνικό πατινάζ, αφού θα έχουν γίνει κούτσουρα;
Μήπως μπορείς να βρεις ακόμα PE2 ?
http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/r ... p=R-105059
-
Τα 002 ειναι πιο tοuring απο τα 050 αλλα οχι και απο τα Εξαλτο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης theoal_1.7 16v έγραψε:
τα ps3 τα φοραγα σε 225/40/18...δεν τα ξαναβαζω και δωρο να μου τα κανουν...σε 1,5 χρονο και 22.000κμ ειχε φτασει το πελμα στο δεικτη φθορας. στην βροχη ηταν μετρια. το μονο που μ αρεσε ηταν που δεν πλαναρανε. εβαλα τα assymetric 2 και ησυχασα. τα pe2 ειναι οντως καλα..Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια, μπορεί στην δική σου διάσταση και αυτοκίνητο να μη ταίριαξαν
Ωραία. Έχετε ψιλοκαταφερει να μη θέλω να τα δω τα PS3 καν για αστείο.
Εγώ τον Οκτώβριο που θα αλλάξω τα λάστιχα στο Mazda θα είναι από τα 1-2 που θα κοιτάξω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Θέλω να αγοράσω μία ηλεκτρική τρόμπα για το αυτοκίνητο, σε περίπτωση ανάγκης πχ να υπάρχει...Σκέφτομαι την εξής:
http://www.amazon.de/gp/product/B0047H5 ... 923HX30LRHΈχει κανείς εμπειρία με καμία καλή εταιρία? Για τη michelin δε διαβάζω κ τα καλύτερα...
http://www.amazon.de/dp/B000ET2E74?tag= ... N4R0N4Vm5i
http://www.testberichte.de/p/brueder-ma ... richt.html
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]