-
Ευχαριστώ!
-
Αυτη η αγγελια viewtopic.php?f=9&t=45276&view=unread#p1972203
υπαρχει κατι μηνες στο φορουμ. Μπορειτε να μου εξηγησετε πως καθε φορα την ανεβαζει ο συγκεκριμενος χωρις να φαινονται οι παλαιοτερες δημοσιευσεις??? στο προφιλ του χρηστη μαλιστα, φαινεται να μην εχει κανει αλλη δημοσιευση περα απο αυτη, πραγμα τελειως παραλογο, αφου το ιδιο ακριβως θεμα υπηρχε κ νωριτερα
-
Σβήνει την παλιά του αγγελία και ανεβάζει άλλη (δες ημερομηνία). Αν κάνεις ένα πόστ σε αυτήν την αγγελία δε θα μπορεί να την σβήσει
-
Ειπα να τον ρωτησω, αλλα λεω μην κανω σχολια στην αγγελια γι'αυτο ποσταρα εδω
Ευχαριστω πολυ!!!
-
Δε θα ήταν ακόμα πιο απλό και σωστό να μην μπορούν μέλη να σβήνουν δημοσιεύσεις και θέματα? Για παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι πιο έξυπνος από όσους άλλους έχουν βάλει αγγελίες που έχουν πέσει σε 2+ σελιδα?
Εγώ θα πρότεινα την τακτική αυτή (σβήσιμο και paste) να την κάνουν ΟΛΟΙ μέχρι να απαγορευθεί
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε θα ήταν ακόμα πιο απλό και σωστό να μην μπορούν μέλη να σβήνουν δημοσιεύσεις και θέματα? Για παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι πιο έξυπνος από όσους άλλους έχουν βάλει αγγελίες που έχουν πέσει σε 2+ σελιδα?Εγώ θα πρότεινα την τακτική αυτή (σβήσιμο και paste) να την κάνουν ΟΛΟΙ μέχρι να απαγορευθεί
Το εχω παρακολουθησει και κραταει το 7ημερο οπως απαιτείται και απο τις αλλες αγγελιες.
-
Σε αντιστοιχη περιπτωση, το εχω κανει και εγω , για να κρατω 'καθαρη' την αγγελια απο τα προβλεπωμενα 'up'. Αφου τηρει το 7ημερο δε βλεπω που ειναι το προβλημα...
-
Βασικά περισσότερο απορία μοιάζει να είναι, παρά πρόβλημα...
-
δεν έγινε καμία προσπάθεια αύξησης ασφάλειας κατά την εγγραφή για τα bots? βλέπω ακόμα μπαίνουν αβέρτα
-
ξανακολάμε η μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
ξανακολάμε η μου φαίνεται;Δεν ριχνεις ενα αγιασμο καλου κακου;!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ξανακολάμε η μου φαίνεται;
Δεν ριχνεις ενα αγιασμο καλου κακου;!
Είπα να μη βάλω μέσο
-
Τι συμβαινει παλι και καθυστερει ?
-
πάλι σέρνεται....και δεν στέλνει ειδοποιησεις νεων απαντησεων
-
έχω παρατηρήσει 2 bugs
-
έστω ότι έχω διαβάσει ένα τοπικό μέχρι το τελευταίο άρθρο που τυχαίνει να είναι και το τελευταίο μιας σελίδας (είναι σημαντικό αυτό). όταν ξαναμπαίνω μετά πατώντας πάντα το πορτοκαλί κουμπί αριστερά που σε πάει στα νέα αναγνωσμένα δε με πάει στο καινούριο άρθρο που είναι στην επόμενη σελίδα αλλά με βγάζει στην προηγούμενη, παρόλο που έχω διαβάσει όλα τα άρθρα αυτής. έγινα κατανοητός?
-
αν για κάποιο λόγο σταματήσει το άνοιγμα της σελίδας στη μέση ή καθυστερήσει πολύ με αποσυνδέει σαν χρήστη και πρέπει να ξανακάνω login, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό όταν συμβαίνει στο iphone γιατί ο safari δεν κρατάει κωδικούς.
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
2) αν για κάποιο λόγο σταματήσει το άνοιγμα της σελίδας στη μέση ή καθυστερήσει πολύ με αποσυνδέει σαν χρήστη και πρέπει να ξανακάνω login, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό όταν συμβαίνει στο iphone γιατί ο safari δεν κρατάει κωδικούς.Αυτό συμβαίνει μάλλον διότι η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποιου είδους restart από την πλευρά του server (πχ. του Apache Web server) οπότε θέλει ξανά πιστοποίηση. Ορθώς συμβαίνει αυτό στην περίπτωση αυτή.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω παρατηρήσει 2 bugs- έστω ότι έχω διαβάσει ένα τοπικό μέχρι το τελευταίο άρθρο που τυχαίνει να είναι και το τελευταίο μιας σελίδας (είναι σημαντικό αυτό). όταν ξαναμπαίνω μετά πατώντας πάντα το πορτοκαλί κουμπί αριστερά που σε πάει στα νέα αναγνωσμένα δε με πάει στο καινούριο άρθρο που είναι στην επόμενη σελίδα αλλά με βγάζει στην προηγούμενη, παρόλο που έχω διαβάσει όλα τα άρθρα αυτής. έγινα κατανοητός?
Aυτο το κανει και σε εμενα μερικες φορες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- αν για κάποιο λόγο σταματήσει το άνοιγμα της σελίδας στη μέση ή καθυστερήσει πολύ με αποσυνδέει σαν χρήστη και πρέπει να ξανακάνω login, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό όταν συμβαίνει στο iphone γιατί ο safari δεν κρατάει κωδικούς.
Αυτό συμβαίνει μάλλον διότι η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποιου είδους restart από την πλευρά του server (πχ. του Apache Web server) οπότε θέλει ξανά πιστοποίηση. Ορθώς συμβαίνει αυτό στην περίπτωση αυτή.
δεν είναι ορθό γιατί αν επιλέξεις αυτόματη σύνδεση τότε σου βάζει cookies. τα cookies λοιπόν έχουν μια ημερομηνία λήξης και δεν αλλάζουν με restart του httpd, κι επίσης γίνεται και έλεγχος από τη βάση. οπότε κάπου εκεί υπάρχει ένα bug. μόνο αν ήταν session θα ίσχυε αυτό που λες. εκτός αν τσεκάρει ΚΑΙ session ΚΑΙ cookies ώστε να επιστρέφουν και τα 2 αληθές. όπως και να χει είναι κουραστικό στο iphone
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
έχω παρατηρήσει 2 bugs
- έστω ότι έχω διαβάσει ένα τοπικό μέχρι το τελευταίο άρθρο που τυχαίνει να είναι και το τελευταίο μιας σελίδας (είναι σημαντικό αυτό). όταν ξαναμπαίνω μετά πατώντας πάντα το πορτοκαλί κουμπί αριστερά που σε πάει στα νέα αναγνωσμένα δε με πάει στο καινούριο άρθρο που είναι στην επόμενη σελίδα αλλά με βγάζει στην προηγούμενη, παρόλο που έχω διαβάσει όλα τα άρθρα αυτής. έγινα κατανοητός?
Aυτο το κανει και σε εμενα μερικες φορες.
Και σε μενα!!
-
...και σε μένα!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]